Misko je napisao(la):Moze li nekako da se iscupa iz 4-vorke i Porsche-a u npr. mp3?
olfrud je napisao(la):Ja sam iz NBA2003 vadio muziku tako, sto sam pokrenuo Sound Forge, pustio ga da snima, usao u igru pustio odgovarajucu muziku, pa sam na kraju poisekao sve to. Kvalitet je super, ali mislim da postoji elegantnije resenje od ovog.
Misko je napisao(la):Genijalno, svaka cast.
Matthias je napisao(la):Mene samo zanima zbog cega ne mogu da slusam pesme koji su u Audio direktorijumu kod NFS VI??
Da li su ti *.asf fajlovi nekako zasticeni od citanja??
olfrud je napisao(la):Ja sam pokusavao da ih otvorim u SF-u, ali potrebno je (kaze program) "kupiti" odgovarajuci plug-in da bi to mogao. pretpostavljam da bi konvertovanje mp3-a u taj format, pomoglo (meni) da neke svoje pesme ubacim u igru. Postavljao sam pitanja o tome, ali nisam jos dobio odgovor.zna li mozda neko od vas?
rzeljko je napisao(la):Ja sam ubacivao svoje MP3 stvari u igru i radilo je (ne baš kako sam ja očekivao, ali radi). Imaš na http://www.exxtreme3d.co.yu/opisi/opis_pc_nfs6.html , na kraju opis kao se to radi i fajl koji to radi.
olfrud je napisao(la):tnx. Isprobacu ga sutra, nego sta tacno mislis
pod "radilo je (ne baš kako sam ja očekivao, ali radi)"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari