Šta je novo?

Muzika iz NFS-a

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Moze li nekako da se iscupa iz 4-vorke i Porsche-a u npr. mp3?

Misko je napisao(la):
Moze li nekako da se iscupa iz 4-vorke i Porsche-a u npr. mp3?

Ja sam iz NBA2003 vadio muziku tako, sto sam pokrenuo Sound Forge, pustio ga da snima, usao u igru pustio odgovarajucu muziku, pa sam na kraju poisekao sve to. Kvalitet je super, ali mislim da postoji elegantnije resenje od ovog.

Po meni najelegantnije resenje ti je sledece: uzmes lepo Game Audio Player pa konvertujes sve zivo, jer doticni stvarno cita gomilu audio formata iz igara. Evo ga official home page: http://bim.km.ru/gap

A zna li neko mogu li se i kako snimiti video snimci iz showcasea iz NFS i NFS2 u .mov, .mpg, .avi...?

Re: Re: Muzika iz NFS-a

olfrud je napisao(la):
Ja sam iz NBA2003 vadio muziku tako, sto sam pokrenuo Sound Forge, pustio ga da snima, usao u igru pustio odgovarajucu muziku, pa sam na kraju poisekao sve to. Kvalitet je super, ali mislim da postoji elegantnije resenje od ovog.

Genijalno, svaka cast.

a jel moze to programce iz fife 2003 da konvertuje muziku?

Mene samo zanima zbog cega ne mogu da slusam pesme koji su u Audio direktorijumu kod NFS VI??
Da li su ti *.asf fajlovi nekako zasticeni od citanja??

Matthias je napisao(la):
Mene samo zanima zbog cega ne mogu da slusam pesme koji su u Audio direktorijumu kod NFS VI??
Da li su ti *.asf fajlovi nekako zasticeni od citanja??

Ja sam pokusavao da ih otvorim u SF-u, ali potrebno je (kaze program) "kupiti" odgovarajuci plug-in da bi to mogao. pretpostavljam da bi konvertovanje mp3-a u taj format, pomoglo (meni) da neke svoje pesme ubacim u igru. Postavljao sam pitanja o tome, ali nisam jos dobio odgovor.zna li mozda neko od vas?

olfrud je napisao(la):
Ja sam pokusavao da ih otvorim u SF-u, ali potrebno je (kaze program) "kupiti" odgovarajuci plug-in da bi to mogao. pretpostavljam da bi konvertovanje mp3-a u taj format, pomoglo (meni) da neke svoje pesme ubacim u igru. Postavljao sam pitanja o tome, ali nisam jos dobio odgovor.zna li mozda neko od vas?

Ja sam ubacivao svoje MP3 stvari u igru i radilo je (ne baš kako sam ja očekivao, ali radi). Imaš na http://www.exxtreme3d.co.yu/opisi/opis_pc_nfs6.html , na kraju opis kao se to radi i fajl koji to radi.

olfrud je napisao(la):
tnx. Isprobacu ga sutra, nego sta tacno mislis
pod "radilo je (ne baš kako sam ja očekivao, ali radi)"?

Pa reinstalirao sam sistem pa me mrzelo da se petljam s tim. Radilo je samo sto je trebalo iha-ha vremena da dočekam da počnu "moje" stvari, da li ih on pušta nekako random ili ima neki redosled ne znam. Na kraju sam pobrisao njegove i ostale su samo moje i onda je bilo OK. Ipak imao sam neki osjećaj da nije to baš nekako, nešto mi je tu falilo. Neka neko drugi proba pa nek javi. I dalje mi je u najboljem sjećanju ostalo, valjda je to bilo u NFS4, da možeš da ubaciš svoj audio CD i imaš baš pravi doživljaj.

Vrh Dno