Baš bezveze što im usluga radi polovično, ali to je od njih tako tipično. Ako ne uspeju da prevaziđu nedostatke, plati za ovaj obračunski pretplatu i otkaži pa oni neka se zanimaju zašto to ne funkcioniše onako kako je zamišljeno.
Ako ne zvoni na sva tri uređaja istovremeno, onda jeste polovično i nije prilagodljivo. To je otprilike kao kad mi neko kaže da je klasično telefoniranje i slanje poruka smartfonom prevaziđeno pa su internet i IM prioritetniji, ali ja nažalost ne delim to mišljenje.Da je polovično, značilo bi da deo usluge radi, deo ne radi, pa se prilagodiš.
Verovatno. Mada opet računam, postoji valjda neko interno testiranje, uključivanje određene grupe ljudi i opsega uređaja, nego li da se nešto pusti tek tako ad-hoc.Ova usluga radi nepredvidivo, tj nemaš pojma šta će da se desi.
Verovatno na prste može da se izbroji broj aktiviranih paketa, pa nemaju ideju gde je sve zapelo.
Rade MultiSim-ovi bez problema ako je glavna kartica isključena.A šta se dešava ako bi ti sam isključio dva uređaja i ostao samo jedan uređaj a pri tom nije glavni, da li bi tada zvonio svaki put i primao poruke ili bi se ponašao isto?
Recimo isključiš telefon sa mreže, a ostaviš sat sa esim-om, da li sat tada radi normalno ili ima propuštene pozive.
Evo ja sam promenio sva tri operatera, sa istim 063 brojem: mobtel -> vip -> telenor -> vip -> mts -> A1Bravo, fantastičan savet, ko bi se toga setio. Samo još kad bi za ovu konkretnu uslugu postojala neka alternativa pa i da čovek razmisli o promeni davaoca usluge. Možda je ipak lakše da provajderi zapravo krenu da isporučuju neku vrednost za pare koje uzimaju jer u suprotnom neće imati kome da nude bilo šta ako se dovoljno ukaljaju, ali šta pa ja znam, ja sam samo potrošač kome se ne sviđa da ga prave budalom za njegove rođene pare, a izgleda da su i ostali diskutanti na temi u sličnom fazonu. Baš mnogo zahtevamo za svoj novac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari