Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Pozdrav. juce sam jedno 6-7 puta instalirao Vistu i to: Vista 32-bit, Vista 32bit Enterprise Genuine, Vista 32-bit Dell Ultimate Genuine, Vista 64-bit...Prvo sam instalirao 64-bit, stavio da uradi update, Vista se podigla, instalirao sam drajvere za graficku i resetovao. Posle toga poceli su oni crvici i ja sam otisao nesto da zavrsim, ikada sam se vratio posle 45 minuta crvici su jos isli (?!). Probam da dignem u Safe Mode ali isto. OK. Format diska iz XP-a pa ponovo. Sada instaliram Dell verziju. Sa njom POTPUNO ista situacija. Ponovo format i sada instaliram Enterprise verziju, ali kod instalacije ne stavim da mi uradi update. Sve se podigne lepo, instaliram drajvere za graficku, resetujem i gle cuda sve OK. Uzmem instaliram nekoliko programa, ono osnovno, i sve skinem za neta nove verzije ili posebne verzije za Vistu, znaci nista nije instalirano za XP. Probam sada da uradim update ali odbija jer mi sada Windows Update javlja neku gresku, nesto kao "error 80070002". Pogledao sam netu i to je dosta cesta greska i postoji jedno jedino resenje ali ni ono nije uspelo kod mene, ali nisam se preterano ni mucio. Podesim Vistu onako kako mi odgovara, mislim vizuelno, stavim neke gadgete, i nista vise posebno. Sinoc da iskljucim racunar, odem na shutdown on se resetuje. DObro, nemam vremena da se zezam sa njim posto je bilo 5 am. Dignem Xp i ugasim u njemu. Jutros probam da podignem Vistu i dodje do toga da se pojavi kursor i resetuje se. I tako u Safe Modu. Inace, to mi se desavalo sa jos jednom verzijom ali ne secam se vise sa kojom.
Masina je ona u potpisu. Ovo je stvarno iritirajuce i pocinjem da besnim. Kao da nemam dovoljno problema sa kompom pa mi jos ovo fali. I dok sam radio u Visti imao sam takav osecaj kao da Vista stoji na staklenim nogama, kao da nista ne smem da uradim. Bas bih voleo da znam u cemu je toliki problem. Da li ja negde gresim a mislim da nije tako ili je hardverski problem, ili neka nekompatibilnost.
Masina je ona u potpisu. Ovo je stvarno iritirajuce i pocinjem da besnim. Kao da nemam dovoljno problema sa kompom pa mi jos ovo fali. I dok sam radio u Visti imao sam takav osecaj kao da Vista stoji na staklenim nogama, kao da nista ne smem da uradim. Bas bih voleo da znam u cemu je toliki problem. Da li ja negde gresim a mislim da nije tako ili je hardverski problem, ili neka nekompatibilnost.