SretenZujkic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2019
- Poena
- 95
Jel radi mts tv go preko računara, ja juce pokušao i nisam mogao nikako da pristupim preko laptopa
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ne radi vec godinu dana, a mozda cak i duze.
Jel radi mts tv go preko računara, ja juce pokušao i nisam mogao nikako da pristupim preko laptopa
Aha, nisam to znao, juce mi brat dao log in da gledam arenu pa probao bas i vidim nece, nisam bio upućen
Pa to, posle sam skinuo app za mobilni.
Al sam imao problem da prebacim sliku na tv, nisam nikako uspeo, na telefonu mi ocita i na sbb mrezi i na mts mrezi, cim pokušam na tv dal lreko eon boxa cast ili preko smart view na tv nece, vrti samo onaj loading
A ima li aplikacije za samsung tv tizen?
Da li mts go aplikacija troši internet iz paketa na Omorici 1? Znam da ranije (pre godinu dana) nije ali me zanima kakva je sada situacija?
Kod mene su otišli na sledeći nivo i poslali mi obaveštenje o irisu poštom. Nadjoh danas u sandučetu...U toku ovog meseca bi svi MTS korisnici trebali da predju na Iris platformu , takav mejl sam dobio danas . Na sajtu o tome nema nista![]()
Pirot, pustili pre nedelju dana update.Gde je dostupan Iris go?
Da, da na to sam mislio. Nadogradnja na stb.Gde u Pirotu? Ako mislis na iris nadogradnju na stb to je drugo. U GP ga nema. Doduse nisam stavio veolokaciju na Pirot![]()
Pretpostavljam Made by Huawei
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari