Šta je novo?

mtsTV GO

Zna li neko da li se na prepaidu trosi internet za gledanje aplikacije?

Meni rekoše da se ne troši, nisam probao.

Meni ponovo tarifiraju (već drugi za redom) MTS TV go i ako sam ga odjavio

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Хм видим да је ово опак спорт .
Мтс тв го ...
Неки дан сам први пут инсталирао тел је кинез 6.0 андроид флешован и 107011 грешка има ли лека или да одустанем.

Послато са уз помоћ Тапатока

Na telefonima su im te greške redovne, na kompu može da se prati samo preko Edge-a...
Show!

Па не треба ми на компу :) , значи нема лека апотека.

Хм видим да је ово опак спорт .
Мтс тв го ...
Неки дан сам први пут инсталирао тел је кинез 6.0 андроид флешован и 107011 грешка има ли лека или да одустанем.

Meni normalno radi na jednom androidu, a na drugom S7edge ne radi izbacuje slicnu gresku.
Prijavljivao, dzabe kazu nije 8.0 oficijelno podrzana i zato ne radi dok na drugom isto 8.0 radi savrseno.
Na telefonima su im te greške redovne, na kompu može da se prati samo preko Edge-a...
Show!
Netacno, ja pratim najnormalnije na FF-u, odakle ti to da moze samo na Edge-u kojeg BTW ni nema na W7 koju ja koristim?
A normalno radi i na Chromeu

@salabajzer: Ma tebi sve svuda uvek radi, ti si poseban i imaš posebnu verziju Chrome-a.

Nemam posebnu verziju Chromea, trenutno koristim FF varijantu i tu mi radi, a napisao sam gde mi ne radi, sta je problem?

A normalno radi i na Chromeu

A ne radi ni na Chrome (od v71 pa na dalje) ni na Firefox v64.0.2.

Da ne radi i zašto ne radi su obavešteni više puta i oni i RTS Planeta s razlikom da je RTS Planeta tim odradio šta treba a ovi "stučnjaci" će očigledno da pričekaju da prestane da radi na svim aktuelnim verzijama svih popularnih browsera pre nego što krenu da rešavaju problem.

To je njihov pristup i to je normalno kao što je "normalno" da verziju Android-a koja postoji već ~16 meseci ne podržavaju zvanično.

Ok, ne moras da mi verujes da mi radi.
Evo SS od malopre dok sam gledao Sojica.
c12e66bd664d24f06a71c6180d6f7020.jpg

Нисам питао коме ради, већ за ову грешку 107011 шта значи и има ли лека, можда треба нешто подесити у андроид систему...

Ma ja odjavljujem ceo mts iptv zato sto je shit! Mesec dana ne mogu da se ulogujem da gledam preko browsera! Ukucam usname i pass. i log in ne reaguje, probao sam na 5 browsera i nista! *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i ne mogu da pruze uslugu koju znaju da naplate koji su to jadnici!
A o azuriranju plug-ina da ne govorim :-devil-:

Poslednja izmena:
Meni na android tv boxu izbacuje tu grešku. Na telefonu radi. Na kompu nekad hoće i na hromu

Нисам питао коме ради, већ за ову грешку 107011 шта значи и има ли лека, можда треба нешто подесити у андроид систему...

Pa napisao sam ti, ne citas, a tebi nije ni pisano da radi vec nekom drugom koji je sumnjao u to.
Ako te mrzi da nadjes moj odgovor tevi, citirao sam te i odgovorio, dakle, od dva telefona oba androida oba 8.0 na jednom radi na jednom ne, prijavljivao 1000 puta tu i sl greske, nista, nema leka navodno ne podrzava app android 8 zvanicno jos, e sad sto im na nekim tel radi a na nekim ne, ne znaju samo ponavljaju da ne podrzava app android 8 i ne odustaju od toga.

107011 колико сам приметио је нека грешка у вези кодека или резолуције, јер неки канали раде ал џазира, травел, всексплорер нисам даље пробавао.
ако неко има идеју шта како..:D

Konačno se i ja prijavio za ovih 6 meseci besplatnog korišćenja u okviru promocije, i ovakva je situacija.

1. Na telefonu, S9+, android 9, radi bez problema. Nisam mnogo testirao još uvek, ali deluje da je ok.

2. Na kompu, windows 10, nisam uspeo da ga nateram da radi preko bilo kog browsera. Na njihovom sajtu piše "Potrebno je da koristite Internet Explorer (verzije 8, 9 ili 10), Safari (verzije 5.0 ili 6.0), Chrome (verzija do 69 uključujući i 69) i Firefox (verzija do 63 uključujući 63)." Ali skoro ništa od toga ne radi.

Ima li neka fora kako naterati ovo čudo da radi na kompjuteru?

Sreća pa je (za sada) besplatno :D

Ne gledam ga skoro uopšte na kompjuteru, sada sam proverio gde radi, bar kod mene.
Imam trenutno u upotrebi Edge (baš retko, tj. kada na sledeća dva ne radi nešto. Radi mts TV GO), Chrome (koristim za Eon i HBO go, ne radi mts TV GO) i Maxton (meni glavni browser i na njemu radi mtsTVGO).
Mada ume i ovo stanje da se promeni sa vremena na vreme.

To da li radi ili ne na Edge (i Internet Explorer-u na Win 10) najverovatnije zavisi od verzije Win 10. Da na 1803 (i starijim) radi a na 1809 ( = najnoviji update iz oktobra 2018.) da ne radi.

https://cloudblogs.microsoft.com/mi...-begin-deprecating-symantec-tls-certificates/

Dakle isti problema kao i ostali browseri, krenuli su da blokiraju Symantec SSL / TLS sertikate. A MTS TV domen ih i dalje koristi...

Poslednja izmena:
Konačno se i ja prijavio za ovih 6 meseci besplatnog korišćenja u okviru promocije, i ovakva je situacija.

1. Na telefonu, S9+, android 9, radi bez problema. Nisam mnogo testirao još uvek, ali deluje da je ok.

2. Na kompu, windows 10, nisam uspeo da ga nateram da radi preko bilo kog browsera. Na njihovom sajtu piše "Potrebno je da koristite Internet Explorer (verzije 8, 9 ili 10), Safari (verzije 5.0 ili 6.0), Chrome (verzija do 69 uključujući i 69) i Firefox (verzija do 63 uključujući 63)." Ali skoro ništa od toga ne radi.

Ima li neka fora kako naterati ovo čudo da radi na kompjuteru?

Sreća pa je (za sada) besplatno :D
Na mom S9+ recimo nece ni da cuje da radi, a na kompu na windows 7 radi na FF-u najnormalnije, kaocio sam neki dan SS, pre mesec dana sam probao i na Chromeu i radio je, nakon toga ga koristim samo na FF i radi odlicno.

To da li radi ili ne na Edge (i Internet Explorer-u na Win 10) najverovatnije zavisi od verzije Win 10. Da na 1803 (i starijim) radi a na 1809 ( = najnoviji update iz oktobra 2018.) da ne radi.

https://cloudblogs.microsoft.com/mi...-begin-deprecating-symantec-tls-certificates/

Dakle isti problema kao i ostali browseri, krenuli su da blokiraju Symantec SSL / TLS sertikate. A MTS TV domen ih i dalje koristi...

Moguće da je do toga, meni na 1809 neće.

Meni za sada na kompu šljaka samo preko Edge-a i to samo Arena 1 korektno. Na ostale četiri su konstantno prisutni artifakti, baferovanje, preskakanje frejmova, zamrznuta slika...

Da li jos nekome u podesavanju rezolucije stoju izbor 720p dva puta?

Štilliraš obe i imaš rezoluciju 1440p

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kome se pojavljuje greska 105401 a ima magisk, neka ode u magisk hide i stiklira mtstv go aplikaciju. Posle toga rade svi kanali...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno