Ne trosi se.Zna li neko da li se na prepaidu trosi internet za gledanje aplikacije?
Meni normalno radi na jednom androidu, a na drugom S7edge ne radi izbacuje slicnu gresku.Хм видим да је ово опак спорт .
Мтс тв го ...
Неки дан сам први пут инсталирао тел је кинез 6.0 андроид флешован и 107011 грешка има ли лека или да одустанем.
Послато са уз помоћ Тапатока
Netacno, ja pratim najnormalnije na FF-u, odakle ti to da moze samo na Edge-u kojeg BTW ni nema na W7 koju ja koristim?Na telefonima su im te greške redovne, na kompu može da se prati samo preko Edge-a...
Show!
A normalno radi i na Chromeu
Pa napisao sam ti, ne citas, a tebi nije ni pisano da radi vec nekom drugom koji je sumnjao u to.Нисам питао коме ради, већ за ову грешку 107011 шта значи и има ли лека, можда треба нешто подесити у андроид систему...
Послато са уз помоћ Тапатока
Na mom S9+ recimo nece ni da cuje da radi, a na kompu na windows 7 radi na FF-u najnormalnije, kaocio sam neki dan SS, pre mesec dana sam probao i na Chromeu i radio je, nakon toga ga koristim samo na FF i radi odlicno.Konačno se i ja prijavio za ovih 6 meseci besplatnog korišćenja u okviru promocije, i ovakva je situacija.
1. Na telefonu, S9+, android 9, radi bez problema. Nisam mnogo testirao još uvek, ali deluje da je ok.
2. Na kompu, windows 10, nisam uspeo da ga nateram da radi preko bilo kog browsera. Na njihovom sajtu piše "Potrebno je da koristite Internet Explorer (verzije 8, 9 ili 10), Safari (verzije 5.0 ili 6.0), Chrome (verzija do 69 uključujući i 69) i Firefox (verzija do 63 uključujući 63)." Ali skoro ništa od toga ne radi.
Ima li neka fora kako naterati ovo čudo da radi na kompjuteru?
Sreća pa je (za sada) besplatno![]()
To da li radi ili ne na Edge (i Internet Explorer-u na Win 10) najverovatnije zavisi od verzije Win 10. Da na 1803 (i starijim) radi a na 1809 ( = najnoviji update iz oktobra 2018.) da ne radi.
https://cloudblogs.microsoft.com/mi...-begin-deprecating-symantec-tls-certificates/
Dakle isti problema kao i ostali browseri, krenuli su da blokiraju Symantec SSL / TLS sertikate. A MTS TV domen ih i dalje koristi...
#update, možda nekome pomogne.
Dakle, Windows 10 (update 1809), skoro nijedan browser ne radi koji sam probao (Firefox, Edge, Explorer).
Skinuo Operu portable, link:
https://portableapps.com/apps/internet/opera_portable
I funkcioniše, neverovatno ali istinito.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari