Šta je novo?

mtsTV GO

Dok se ne skine enkripciju sa video fragmetana Kodi to neće da može da pusti. Plus naravno da kvalitet "MTS TV" (= IPTV) i "Go" usluge nisu za poređenje.

Sad su se malo uozbiljili, sad čak svaki fragment ima drugačiji IV vektor :p

Sve je lepo, ali da ne umeju da rese problem vise od mesec dana i da mi to kazu, a rekli su da ne mogu da rese problem i da sacekam novu verziju app, a ja tvrdim da ni tada nece biti resen problem.
Ne mogu da verujem da ne umeju da rese problem.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Platis gov.. da bi mogao da gledas bezbrizno, da ne prekida, kad ono kur.. Gledam sad Partizan na PC, svakih 2-3min bufferuje. Katastrofa. Za sta sam pare dao?

Meni prestali svi kanali da rade, po 1000 diti put moram da ih zovem i znam da nista nece resiti kao sto nisu zadnjih mesec dana samo jos gore.
Pocelo sa 2 kanala da ne rade, pa krenulo na 3, a sad ni jedean ne radi.
Jel oni mene zezaju, bre?

Ovo je stvarno neverovatno!!! Cela utakmica je bila isprekidana neprestanim baferovanjem, na svakih minut-dva. Čak sam se tripovao da nešto nije u redu sa mojim modemom...
Za šta plaćamo???
SRAMOTA!

Uzas, sve vise i vise ljudi se svakodnevno zali, a oni ni prstom da mrdnu nazalost :(

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Znači, smešni su, u situaciji kada su zaštitili linkove da ne mogu da se gledaju van aplikacije oni i dalje imaju problem sa gledanjem u samoj aplikaciji. Teški amateri.

Da li postoji podrska mtsgo aplikacije za google chromecast?

Sent from my STV100-3 using Tapatalk

O cemu da pricamo kad meni mesec dana ne mogu da rese a nemam nijedan program, nijedan ne moze da se gleda na sva tri uredjaja.
Teski, teski amateri po pitanju ove app.

Na telefonu nekako i radi ali na kompu preko aplikacije opasno baguje, baferuje i ostalo. Zatvorili su mogućnost gledanja preko VLC-a, ali i dalje problemi često prisutni, jednostavno ko ovo plaća ne treba da plaća a ko ima besplatno u okviru BOX paketa nije ni tragedija što dobro ne radi jer se ne plaća. Ali svakako je tragedija što ništa ne mogu da urade kako treba.

Meni radi solidno, ali i dalje ne mogu da verujem da c/p ne radi dok je aplikacija uključena. Koja je poenta toga, zna li neko?

Ja sam se istripovao da nije nešto do SBB-ovog namernog bagovanja sajta (tj. aplikacije) preko njihovog interneta :) Bilo bi zgodno da se javi neko ko koristi mtsTV GO preko Telekomovog interneta, ili nekog od "sestrinskih" provajdera. Da li i u takvim varijantama postoji to smaračko baferovanje pri gledanju...

Baferuje i na Telekomovom ADSL-u. Nije to baš konstantno baferovanje i toliko učestalo, ali ipak baferuje. I dalje prisutan problem na Areni 1 kada se vraća unazad slika, mislim na vraćanje sat unazad, uopšte ne vraća program taj sat unazad nego nešto na preskoke i tome slično, govorim o aplikaciji na kompu a na telefonu ima već neko vreme kako na Areni 1 uopšte ne vraća ni minut nazad. Uvek neki problem kod njih.

Pozdrav. Gledam unazad postove, ali 10-ak strana unazad, ne nalazim ono što me interesuje. Naime, na korak sam od aktivacije usluge, pa nisam još uvek pristupio aplikaciji. Zanima me , da li je moguće na 2 PC-a istovremeno? U opisu isluge piše: 2 uređaja istovremeno, nisu navedena ograničenja, koja se odnose na sistem (Android, Windows, smart Tv...). Drugo, kako se odabiraju ta 2 željena uređaja? Ja sam razumeo, preko aplikacije Mts tv go. U aplikaciju se unose i.p.uređaja ili...?

Meni druga stvar nije jasna - registruješ prvi uređaj, registruješ drugi uređaj, pokušaš da registruješ i treći... Broj dozvoljenih uređaja je prekoračen, obrišite jedan.
OK - gde konkretno upravljam njima, prijavljujem ih i odjavljujem?

Ja zbog toga zvao korisnički servis. Ne postoji mogućnost upravljanja uređajima. Možeš samo 4 puta da ih menjaš u toku meseca. Ako se na jedan ne prijaviš duže od mesec dana, on se automatski briše. Tako sam bar ja shvatio. Iako je to bila igra gluvih telefona s operaterkom.

Aj nek mi neko potvrdi da mu radi Mtstvgo na rootovanom uredjaju, jer mene uveravaju iz mts da na rootovanim uredjajima ne moze da radi stream.
A radio je normalno do pre mesec dana cak i kasnije samo 2 kanala nisu radila a sad nijedan.
Cisto da vidim da li znaju o cemu pricaju, ili samo da me otkace.
Hvala unapred

Probao sam i ne radi. Samo buferuje sve vreme, ali ne može da pusti ništa.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Aj nek mi neko potvrdi da mu radi Mtstvgo na rootovanom uredjaju, jer mene uveravaju iz mts da na rootovanim uredjajima ne moze da radi stream.
A radio je normalno do pre mesec dana cak i kasnije samo 2 kanala nisu radila a sad nijedan.
Cisto da vidim da li znaju o cemu pricaju, ili samo da me otkace.
Pretpostavljam da si probao Magisk Hide ili sta god je slicno za tvoju root metodu?

Nisam ga ni aktivirao nakon sto je prestao da bude free :) Iako ga imam sada uz O1.

Sad sam probao da gledam na računaru utakmicu i ovo je neverovatno. Svaki sekund prekida i secka, totalni krš.

Nazad
Vrh Dno