Šta je novo?

mtsTV GO

Sad gledam Zvezdu na laptopu. Kada podesim rezoluciju na najviše ne može da se gleda koliko secka.

I meni secka takođe na 720p, ali ima čak 3 rezolucije 720p, plus jedna od 240p :D U glavnom slika jeste najlepša na poslednjem 720p, ali često vrti onaj krug, na onom 720p pre njega je slika za nijansu lošija ali može da se gleda na tv-u od 47 inča.

Što je najgore - sada na visokim rezolucijama secka čak i preko njihove mobilne mreže. Horor od aplikacije!

Nisam našao ažuran podatak u temi, a na sajtu su konfuzni, pa da pitam - koliko može biti uređaja i koliko istovremeno može da se koristi? I čemu služi dodavanje naloga (a još i ne radi)?

Tri uredjaja mogu biti i sva 3 mogu raditi u isto vreme.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

... u teoriji :)
U praksi, ni na jednom ne možeš da gledaš k'o čovek

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Tri uredjaja mogu biti i sva 3 mogu raditi u isto vreme.

Pitao sam pošto mi na trećem ne dozvoljava gledanje.

Na sajtu negde piše 2 uređaja, a negde 3:
1. TV sadržaj možete da pratite na telefonu, tabletu i računaru, s tim što maksimalno možete da koristite 3 uređaja, bilo da se radi o istim uređajima ili različitim kombinacijama uređaja.
2. mts TV GO sadržaje možete da pratite na dva uređaja istovremeno

Možda pod 1 podrazumeva max. broj uređaja?
Inače mtsTV GO je dobijen besplatno uz Omorika paket na 6 meseci.

Na mobilnim mrežama i SBB-u radi. To sam probao.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Radi u svim domaćim mrežama, da.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ne znam da li je se sad nešto promenilo i ne znam za sve kanale ali na sbb internetu imaš samo arenu 1 bar je tako bilo pre par meseci u pitanju je mts go ko ji se aktivira 3 meseca besplatno uz pretplatu na mobilni broj.

Изузетно сам разочаран у ову услугу. Активирао сам је да бих могао да гледам арену, пре свега због наше лиге, европских квалификација, и кошарке. Свака утакмица коју сам до сад гледао је ужасно сецкала, стрим сам свако мало морао да ресетујем, толико ми се смучило да сам на крају завршио тамо где сам и кренуо, на неком нискоквалитетном пиратском стриму који макар не прекида. Не пада ми на памет да дајем новац за ово ђубре.

Ovo mtsTV *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* za divno čudo fercera večeras, barem preko njihovog mobilnog interneta... Prati li neko tekmu preko računara na njihovom sajtu?

Ja pratim preko app i radi odlicno, nema seckanja, baferovanja ili slicno.
Plus je odlicana slika, gledam preko njihovog neta imam vdsl.

Jel vredi uzeti mts tv go zbog arena, naravno? Neko kaze secka, neko kaze radi dobro... jel se promenilo ili zavisi od kvaliteta interneta?

Koliko Arena nude i da li se sve mogu gledati preko sbb?

Jel vredi uzeti mts tv go zbog arena, naravno? Neko kaze secka, neko kaze radi dobro... jel se promenilo ili zavisi od kvaliteta interneta?

Koliko Arena nude i da li se sve mogu gledati preko sbb?
Po meni vredi mada meni je free u okviru boxa, meni licno NE secka nikad, ja imam vdsl 50/8 i to je stanje kod mene i moje misljenje.

Od mene ti je preporuka da ne vredi, uzeo, razocarao se. Kad je neka bolja utakmica, ili nasi kad igraju, buffer-uje nenormalno, svakih min-dva. Ne moze lepo da se gleda utakmica. Imam SBB 100/6 net. Ja sam uzeo polaris, i prezadovoljan sam za sad, jeftinije je, imas na tv-u, bolja slika.

Ja ne znam sta je vama sa tim konekcijama i baferovanjem, nikad, ali nikad nisam ima baferovanje, evo upravo gledam Zvezda-Cuka i ni da stucne na 50/8. I to uvek stavim na najjacu iliti na 3M umesto na AUTO.

Kada pričamo o baferovanju to se odnosi gotovo isključivo na njihovu uslugu preko sajta na kompu/lap topu a ne preko mobilne aplikacije, barem je tako kod mene.

I kod mene non stop baferuje na onom trećem 720p, pošto ima 3 komada 720p plus jedan od 240p :D U glavnom to bi trebalo da bude 360p, 480p i 720p, ali mi secka na kompu sa mts vdsl paketom 100/10 . Valjda će to ispraviti nekada. EON je zmaj za mts tv go.

Ti se to malo preračunao. Polaris je 850, a arene bezobrazno poskupele na 650. Kao da su od zlata, bogati. Nego, radi li kod vas AMC na MTS Go?

Totalni krš od aplikacije i servisa. Imam instaliran na Sony Android TV i na Android boksu. Na boksu mi samo vrti onaj kružić, ni da krene strim. Na tv od pre par nedelja krene sve lepo a onda zakuca. Nebitno koji god kvalitet odaberem uvek zakuca posle minut-dva.

• Like
Reagovanja: M J
Sinoć nije radila PC verzija za vreme utakmice Mačva - Partizan, dalje od login screena ni da makne.

Sinoć nije radila PC verzija za vreme utakmice Mačva - Partizan, dalje od login screena ni da makne.

Gledao sinoć, radilo je. Doduše kod mene smara što baferuje otprilike sekund svaki minut. PC verzija.

I ja sam se smarao oko toga. Kad instaliraš glupu aplikaciju ili pokušaš da se uloguješ preko sajta, reći će ti da si prekoračio broj dozvoljenih uređaja. I onda ti automatski ponudi koji hoćeš da obrišeš, ako nisi već prekoračio 4 dostupna brisanja.

Vrh Dno