djovani cvarkov
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2016
- Poena
- 60
Jaffar ne dozvoljava mi da kliknem uopšte. Kad pustim kabal, vrti se onaj kružić, kad probam da kliknem u dnu na one opcije, ili nista ili me izbaci iz kanala, ili pukne aplikacija.
Meni, na mi box s, ne dozvoljava da se registrujem ni preko br. telefona, ni preko jmbg.Na Mi Box S radi ali treba air mouse za kontrolu.
@jaffar
Imaju mi matorci, probao da se registrujem preko br. telefona i jmbg, izbacuje grešku...
pa piše na sajtu svaki box paket sa tv uslugom besplatno do 31.12.
Ma ja nemam box, nego ovako uz ugovor ono što ima besplatno valjda 3 meseca ili kako?Ma[emoji2400 je napisao(la):e;6202216]Kako si aktivirao? Ja sam ih zvao da mi aktiviraju, pa nakon 24 sata sam opet pozvao jer nisam mogao da se prijavim. Nakon toga ubrzo sms je stigao.
Pogledajte prilog 290790
Nisam dobio poruku. Aktivirao sam da bih gledao Jokića u trećoj smeni.Ma[emoji2400 je napisao(la):e;6202218]Jel si dobio poruku, vidiš kako je meni stiglo. Ima datum, ima koliko traje promocija, dovoljno.
Jel znaš kad si aktivirao, izračunaš 3 meseca. Pozovi korisnički, moraju da imaju informaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari