Šta je novo?

[MTS] Zahvaljujemo se što ste nam ukazali poverenje..., nagrada za postpaid?

Evo,ja sam na mix 1000, 2 godine,retko preko,grupa 6...ima svih gore pomenutih telefona,nema guzve...

Za 1 din sam uzeo SE 595 (za dete) i smanjio dvogodisnji ugovor na mix 500...interesantno da sam dobio i 2GB karticu sa telefonom+slusalice,usb kabl i neku "ogrebi" nagradnu igru od 300 din...sasvim lepo...

i ja sam isto dobio uz w595 mada sam hteo t700, ovo je extra ponuda da bolja nemoz biti, koji oces tel uz koji oces paket za din. Dobar je ovaj lelekom samo su im zaposleni dosta nestrucni, zaposlila se tu svaka susa koja pojma nema o svom poslu...

I nesposobni i niko ne radi, ne moze da se dobije 790 ni pomocu trikova :)

Moze ako si uporan :D

Ortak je cekao 25 minuta danas oko 13h. Slusao Gipsy Kingse ili stavec pustaju :whip:

Ahaahahahahaah pa nema tajne ako vidis da se ne javljaju 2-3 min spustis i zoves za nekih 10 min opet i tako dok ne dobijes... ja sam ih juce dobio oko 12

Ahaahahahahaah pa nema tajne ako vidis da se ne javljaju 2-3 min spustis i zoves za nekih 10 min opet i tako dok ne dobijes... ja sam ih juce dobio oko 12

Ja ih dobijem iz prve uvek, sacekam mozda 2-3 min, ebem li ga kako, trebo bi tu doci neki privatnik da protalaska malo, stvarno su nesposobni, ja zvao predstavnistvo u nisu, rezervisao t700 (po recima gospodje koja se javila telefon je rezervisan za moj broj) presao 30 km, uzeo slobodan dan da bih kad sam stigao ta ista gospodja meni rekla da nemaju t700 vise, mogu reci da pojedini zaposleni tamo nisu sposobni ni cobani da budu, morao sam uzeti w595

Poslednja izmena:
Jel zna neko koji se od telefona iz nove ponude, daju za IV i V grupu?

da li postoji neko ko prati ovu temu da mu je dvogodisnji ugovor istekao u zadnja dva meseca a da nije dobio pismo i da zna da ne pripada ni jednoj grupi u ovoj akciji?
meni je ugovor istekao 1. marta i zvao sam sam mts i rekli su mi da nisam ni u jednoj grupi, uvek sam do 20. u mesecu izmirivao obaveze, da li je to mozda zato sto sam tokom trajanja ugovora presao sa bel50 na mix250 preko automata?
postoji li jos neko sa ovakvim slucajem...?

^^^ Opusteno,ako bude bila neka akcija dobices pismo jedno mesec i po-dva od isteka ugovora,tako je bar kod mene bio slucaj,i ja sam mislio da me iscoolirali,kad ono posle tog vremena stiglo pismo...tako da,kazem,ako bude bilo nesto,nadaj se sredinom-krajem aprila ;)

Moguce da je tako. Mojoj majci je istekao ugovor krajem decembra, a pismo stiglo pocetkom marta.

^^^...da ali pretpostavljam da je sama akcija krenula u februaru tako da niko nije pre februara ni primio pismo, a dokle ce trajati i da li ce biti novog slanja pisama to je VELIKO pitanje... :rtfm:

pilot - projekat ove akcije je krenuo jos u septembru prosle godine. tada je moj otac dobio ovakvo pismo od mts-a. tada su nam rekli da je to za sada probno, ali ako pokaze rezultate da ce biti uvedeno kao stalna opcija.

Da, o tome se suskalo jos prosle godine, ali na mondo forumu nisu hteli da daju nikakve informacije vezane za ta pisma.
Ja sam slao mejl korisnickom centru u kom sam im naveo detalje mog ugovora (paket, trajanje, mesecnu potrosnju...) i pitao sam u koju grupu bi bio svrstan i da li ce ovo biti neka vrsta stalne ponude ili akcija ogranicenog trajanja.
Odgovorili su mi da ne mogu da preciziraju grupu, ali da ce "slicnih akcija biti i ubuduce".
Sto se tice efekta, mislim da ce oni biti super zadovoljni rezultatima. Verujem da je bar 70% ljudi koji su dobili ponudu, sklopilo ugovor.

I vise od 70% veruj mi...cistih 14000 din mi je ostalo u dzepu jer sam zvao pocetkom marta (polovinom marta mi isticao ugovor) da zamolim da odmah uzmem c702 i nisu mi dozvolili...rekose prvi dan posle isteka moze...potom nestaju svi dobri telefoni i naravno pomislih da novih nece biti u istoj klasi i prevarih se...

Najvece iznenadjenje za mene ipak predstavlja da moze da se smanji paket...bar ja,a verujem i dosta slicnih meni su uzeli pre 2 godine malo veci paket da bi dosli do boljeg telefona...i pazi,bio sam na mix1000 a sada sam na mix500 a mogao sam i manje pa da dizem po potrebi...i znas sta?Sada mogu jos jedan ugovor da uzmem na mix 500 i dobijem sasvim OK fon a placam isto kao mix1000...neravno necu ga dobiti za 1 din ali za 5-6K sto da ne...odlican potez telekoma,u mojoj okolini svi ne mogu da docekaju da im isteknu ugovori...ipak cemo vise znati posle 15-og aprila i zavrsetka akcije...

Pošto se priča da će ove godine biti donet zakon o mogućnosti prenosa broja između operatera, ovo im je dobra akcija da "vežu" korisnike još dve godine za sebe. Ko zna šta će sve da nude operateri da baš kod njih pređete, videćemo. Mada kada se pogleda akcija je više nego dobra, solidni telefoni skoro džabe i nisi uslovljen paketom, kao što je već neko napisao uzmeš najmanji paket pa se onda prebaciš na onaj koji ti najviše odgovara.

I vise od 70% veruj mi...cistih 14000 din mi je ostalo u dzepu jer sam zvao pocetkom marta (polovinom marta mi isticao ugovor) da zamolim da odmah uzmem c702 i nisu mi dozvolili...rekose prvi dan posle isteka moze...potom nestaju svi dobri telefoni i naravno pomislih da novih nece biti u istoj klasi i prevarih se...

Najvece iznenadjenje za mene ipak predstavlja da moze da se smanji paket...bar ja,a verujem i dosta slicnih meni su uzeli pre 2 godine malo veci paket da bi dosli do boljeg telefona...i pazi,bio sam na mix1000 a sada sam na mix500 a mogao sam i manje pa da dizem po potrebi...i znas sta?Sada mogu jos jedan ugovor da uzmem na mix 500 i dobijem sasvim OK fon a placam isto kao mix1000...neravno necu ga dobiti za 1 din ali za 5-6K sto da ne...odlican potez telekoma,u mojoj okolini svi ne mogu da docekaju da im isteknu ugovori...ipak cemo vise znati posle 15-og aprila i zavrsetka akcije...

...reci mi molim te, znaci tebi je ugovor istekao sredinom marta i ti si pravo otisao u poslovnicu bez dobijenog pisma i tamo su ti rekli u kojoj si grupi i ti si se odlucio za neki telefon, da li sam dobro razumeo...?

Poslednja izmena:
Ma haos,da naglasim da je telefon za moju cerku od 13g i onda ti je jasno da taj hebeni fon mora da bude i lep i glasan i zenski i bla,bla bla...

Ugovor mi je isticao 15-og marta...dete ne moze da doceka a i ja pomislih da u toku zadnjeg meseca mogu da produzim ugovor i naravno izaberem telefon...oko 5 marta
uz teske teen muke izaberemo plavi c702...ja stavim 14000 din za jednogodisnji ugovor u dzep,ponovo mix1000,pozovem da vidim da li ima BASH plavog,kazu ima na stotine...ja objasnim 15 mart,ona kaze da nece moci i da dodjem 16-og marta...
Sta cu,nije problem cekacemo...zovem seficu,ne moze...
Oko 10-og dobijem to pismo i naravno ga protumacim kao navlaku koji mi usput nije potrebna jer sam svakako zadovoljan telekomom i produzujem ugovor svakako...
Onda procitam ovde tu temu,pa pozovem i oni mi kazu da moze c702 plavi za jedan dinar jer sam u 6 grupi ili 8000din na racun...

E onda nastaje haos,jer za dva dana svi dobri telefoni odlaze a ja dobijam u kuci dete koje preplaka jer se nikad nije desilo da u novoj ponudi dodju isti telefoni...
Posebno me iznerviralo sto sam i hteo da uzmem novi ugovor za 14000 ali bas za taj c702 plavi ali ga nema ni za nove korisnike...
Pukom srecom na moje veliko iznenadjenje za nekoliko dana zaista stizu novi telefoni naravno bez c702 ali sa w595 koji je u klasi a sto je meni najvaznije,pravi zenski,elegantan i detetu se odmah svideo...odem i zavrsim i ostane mi cistih 14000 u dzepu i jos spustim sa mix 1000 na mix 500 mada moja mala bez problema spici 325 sms mesecno,al rekoh,lako cemo da podignemo na mix 1000,da probamo ovako pa mozda za jos jedan ugovor na mix 250 ili 500 uzmem sebi ili zeni bolji fon...

I sada,kad prebrojis,fakticki su mi poklonili 10 meseci placenog mix1000 ili 20 meseci mix500...kako da ne budem zadovoljan odnosno "nagradjen" kako kazu u akciji?

Svaka čast za ponudu ... mene sad samo zanima jedna druga stvar.

Ako su ti za 24 meseca ugovorne obaveze poklonili 20 meseci pretplata za Mix500 (matematika ti je na mestu), od čega oni žive? Da li je 4 pretplate (i ono malo što preturiš preko pretplate, eventualno, svaki mesec) dovoljno za ulaganje u infrastrukturu, servise, plate i sve ostalo ...

Ja sam totalno zbunjen ... mislim, akcija je super i drago mi je što si na najpovoljniji način završio posao za sebe i ćerkicu, al' meni se nešto nikako ne slaže ...

Pa jasna je njima ta matematika... fora je u tome sto hoce da zadrze korisnike jel kad krene mpn moci ces sa istim brojem da se setas od operatera do operatera a ovako kad si potpisao ugovor vezan si za njih... ne brinem se ja za njih sa obzirom na broj korisnika a i zaradili su oni do sada za narednih bar 10 godina za plate odrzavanje itd.

Naravno, trebalo bi uzeti u obzir i verovatno poskupljenje usluga pa tih 14000din nije 14000 sada..

A treba i uzeti u obzir da ti telefoni verovatno toliko i koštaju kada se kupuju na 50000 komada, tako da nisu oni u gubitku, ne brini .....

Pa logike ima,jer je sve ovo tacno sto su navele kolege...

Ipak,moja logika u svemu tome je otprilike slicna kablovskoj televiziji,ulozio si da je dovedes do naselja a cena emitovanja je ista kojiko god ljudi bilo prikljuceno da gleda kablovsku...znaci svaki novi korisnik tebi 95% para u dzep jer su troskovi samo par desetina metara kabla...

Znaci,infrastruktura u koji su oni vec ulozili mnogo para moze da primi jos korisnika BEZ dodatnih ulaganja osim nekih troskova oko telefona i papira za novi ugovor sto ipak ne predstavlja veliki trosak gledajuci ulaganje i dobit na duze staze...
To sto ja pricam telefonom njih nista ne kosta odnosno isto im je kao i da ne pricam samo sto pricajuci imaju sansu da me dovedu u situaciju gde cu morati da platim vise...imaju razne sisteme za to...zatreba ti roaming,internet,pa evo ti akcija 500+500...ja u svom prepaidu nikada nisam uplatio vise od 200 din i nikada nisam imao manje od 50din a sada sam uplatio 500...e kada sam video da imam 1200 din onda me je interesovalo kojom stranom ulice mi ide dete,kada da bude gotov rucak i slicno i pozivam mobilnim...;)...a gde su bezvezni SMS-ovi...

Nikada necu zaboraviti jedne nove godine,dok je bio BK telekom...vozim i slusam radio i oni javljaju da je uoci ponoci od 23h-01h poslato ne znam koliko SMS-ova na 063 mrezi...kada sam pomnozio sa 3 dinara koliko je tada bila poruka dobio sam cifru od 550,000 tadasnjih maraka...za 2 sata eejjj...a koliko je njih to kostalo?Da nisu struje ili mastila malo vise potrosili?

I jos nesto vezano za sadasnju krizu i telekom...na zapadu je prava panika i kriza ako je firma imala manju zaradu od proslogodisnje...;)...trenutno otpustanje radnika nije zbog toga sto nemaju para da ih placaju nego sto ce firma umesto 1 milijarde EU ove godine zaraditi 500 mil i to je nedopustivo jer je to pad profita za 100% tako da ce otpustanjem radnika opet imati profit od 1,01 milijarde...tako je kod svakog privatnika...
A telekom nije privatan pa je poenta da se zaradi sto vise te su zbog toga dozvoljene dugorocne investicije koje su poput ove ocigledno povoljne a dugorocno ce sigurno doneti zaradu e sad,vecu ili manju od proteklih godina,nije bitno samo da je zarada...a kad je vise korisnika,svaki mehanizam "otimanja" para je srazmerno ucinkovitiji...;)...tako da se ne sekiramo mi da ce oni da propadnu...:D

evo sad me drug zvao spadam u grupu 7. gde da vidim tacno sta nude od telefona, on mi je na brzinu ispricao ponudu telefona ili 14 000 na racun

a jel vam to pismo stizalo uz rachun ili kao posebno pisamce ? (meni recimo tek danas stigli oni vaucheri za prepaid dopunu kao konverzija mts klub poena ali brzom poshtom iako sam ih ochekivao uz rachun pa zato pitam i za ovo.)

meni nije nista stiglo, drug radi u telekomu pa je pogledao i video da sam na listi, a kako sam ovde procitao nemoras ni dobiti ako si u sistemu ubacen mozes da sam sebe pozoves i odes da uzmes telefon

kako mislish sam da se pozovem ? ajd ako te ne mrzi objasni malo jer sam mislio da je to neko pisamece uslov za telefon..

edit: da sad sam i sam pozvao 789 i kulturno mi dechko objasnio da nisam na toj nekoj listi. pih :)

Poslednja izmena:
meni nije nista stiglo, drug radi u telekomu pa je pogledao i video da sam na listi, a kako sam ovde procitao nemoras ni dobiti ako si u sistemu ubacen mozes da sam sebe pozoves i odes da uzmes telefon

Aj ako drug zna (moze da sazna) koji su kriterijumi za ubacivanje na tu listu i razvrstavanje po grupama, pitaj ga, pa napisi ovde. ;-)

ajd nazvacu ga da vidim sta zna, ja mu rekao za akciju al nije bio siguran dal upadam i ja u to, posto mi se racun vodi na firmu a ja sam samo kao korisnik, al videcu sta mi moze reci pa cu da napisem, ispricao mi je sta od telefona mogu da izaberem ili 14 000 dinara, znam da je u prici valjda c902 (bond tel.) c702, w995, k770 i jos neki modeli ali nisam zapamtio dobro zato sam i ja hteo da vidim sta sve ima da se izabere pa da vidim sta mi najvise odgovara da uzmem

Nazad
Vrh Dno