Šta je novo?

[MTS] VoLTE ... ?

Tražio bih da mi aktiviraju Volte na kt broju, telefon je Realme GT Master, ali opcija je zacrnjena

Prilozi

• Screenshot_2024-12-23-20-14-00-30_426a5588c5110cd01d5af17e47adb223_Edited.jpg
    Screenshot_2024-12-23-20-14-00-30_426a5588c5110cd01d5af17e47adb223_Edited.jpg
    53.3 KB · Pregleda: 78
Ne znaci da nije podrzan, nadji online kako se ukljucuje iz servisnog menija na Realme.

@ironmanbg 1vo i osnovno, paket koji koristis treba da bude podrzan od strane mt:s-a za koriscenje VoLTE pa tek onda zoves da ti istu opciju aktiviraju!

Ja isto imam problem na Iphone 12 pro max.

Ukljucen mi je volte,koristim eSim i cim pricam na telefon nemam internet.A ovako kada ne pricam stoji mi 4g.

Svi paketi u mts-u podrzavaju volte sada.

VoLTE radi na mnogo većem broju uređaja nego što je spisak kod operatera.

• Like
Reagovanja: uji
Obavezno im reci da koristiš neki od podržanih telefona
Ja isto imam problem na Iphone 12 pro max.

Ukljucen mi je volte,koristim eSim i cim pricam na telefon nemam internet.A ovako kada ne pricam stoji mi 4g.

Svi paketi u mts-u podrzavaju volte sada.

NAjverovatnije ti nije ni aktiviran VOLTE i najbolje ti je da ih pozoveš. Proveri i u aplikaciji da li je aktivirana usluga.

Kada je uređaj kod operatora nepodržan, zamolite nekog ko ima odgovarajući telefon, obavite razgovor i tražite aktivaciju za njega. Dok je A1 u početku imao prilično ograničen spisak, među podržanim je bio Samsung A30s. Zvao sam, aktivirali su, posle vratio karticu kod sebe i pojavio mi se VoLTE.

Može da nazove i kaže da če koristti na urađaju koji je podržan 😃

Obavezno im reci da koristiš neki od podržanih telefona

NAjverovatnije ti nije ni aktiviran VOLTE i najbolje ti je da ih pozoveš. Proveri i u aplikaciji da li je aktivirana usluga.
U aplikaciji i na sajtu mojmts mi pise da je aktiviran i ne mogu da kliknem da deaktiviram.

Nazovi kontakt centar MTS-a i proveri sa njima i reci da koristiš na nekom novijem telefonu.

U aplikaciji i na sajtu mojmts mi pise da je aktiviran i ne mogu da kliknem da deaktiviram.
U telefonu isto aktiviran?
Settings/Mobile Service/Mobile Data Options/Voice and Data... 4G (bar dok ne krene 5G jednom, jednog dana...) i dole prekidač za VoLTE.

Ja im pisao da mi ukljuce a vi se otimate da vam iskljuce.😂

Čoveče da li je moguće da to nisi prvo proverio na telefonu 😁 Iskreno sam računao da si to prvo uključio kao iskusan korisnik iPhone-a 😃 VAžno je da radi 😃

Čoveče da li je moguće da to nisi prvo proverio na telefonu 😁 Iskreno sam računao da si to prvo uključio kao iskusan korisnik iPhone-a 😃 VAžno je da radi 😃
Najgore je sto sam tek tog dana update ios pa sam video i da ima i 5g i to.Bio mi je ios na 14.2.1 :)
Za sada radi volte kako trerba.

Trebalo bi.
Yettel "vidi" tj. ima info o tome sa kog uređaja korisnik zove.

Mogu, ali to ne znači da svako od njih to gleda 😃

Mislim da je o tome bilo priče u temi 😃

Vec drugi dan se dopisujemo,dva puta odgovaraju kako je ukljucen ali meni i dalje ne radi. Ne znam koja mi je opcija dalje. Mozda da menjam sim karticu ili nema ‘leba.

Možeš da pokušaš, ali pre toga resetuj mrežno podešavanje, izvadi i ubaci karticu, hard reset, a za full restore te pretpostavljam da te mrzi 😃

Ma telefon podesavan od nule pre 3 dana. To nije oopcija😉 .Ovo ostalo sam radio. Jutros oni poslali i konfiguracione poruke ali opet corak. Android je u pitanju. Nekad su bili oni kodovi pa si mogao i tako aktivirati,sad ni jedan kod ne radi na Samsungu.

Da probas karticu u drugom telefonu pa aktiviras da vidis radi li?

Nista,ne pomaze.

Onda je do kartice ili do mreze. Uglavnom bude do kartice ako je starija… Idi zameni za novu ili uzmi e-sim.

Vrh Dno