Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

U poslovnicu, kad ubace podatke, izadje, probaj, možda i jesi.

Eto, objasnio covek par posta iznad. Uvedes fiksni, pa uzmes tv, kazes da ne valja, i daju ti net

Sent from my iPhone using Tapatalk

..i gde je ta akcija sto je neko pisao 10/1 po 1200 din...?

@maki

:)

Ma dobro, imaju sada ove promocije, par meseci za dinar. Izračunao sam da košta oko 2.100 din na 24 meseca net bilo da uzmem 10, 20 ili 50 mega (sa uračunatim fiksnim).

..i gde je ta akcija sto je neko pisao 10/1 po 1200 din...?

Evo te akcije, mada je meni istekla uo još u februaru, ali neću ništa da menjam zbog upload boostera, čekam tu modernizaciju, iako plaćam duplu cenu u odnosu na ovo što mi oni nude na ovom flajeru :D 20161205_190642.jpg

Poslednja izmena:
Postoji za one koji su ga aktivirali 2014 godine, takođe i za one koji se nisu selili, menjali paket, ili potpisivali novu uo. Inače za nove korisnike nema. Kada budu završili tu modernizaciju do 2020te, možda i ponude veći upload, jer većina linija može da izgura 5 i 10 Mbps.

Poslednja izmena:
Znači za mene nema ništa od toga.

Inače super je stvar ako je ovo ubrzanje koje sam našao na netu:

5 Mbps 250,00 din.
10 Mbps 500,00 din.
15 Mbps 1.000,00 din.

Da to je to, samo što su te cene bile BEZ pdv-a pilićarski, tako da su cene bile 300,600 i 1200 din. Da sam znao onda i uzeo lepo 10 Mbps, ali ok ni 5 nije loše samo neka potraje do te modernizacije :D

Evo te akcije, mada je meni istekla uo još u februaru, ali neću ništa da menjam zbog upload boostera, čekam tu modernizaciju, iako plaćam duplu cenu u odnosu na ovo što mi oni nude na ovom flajeru :D Pogledajte prilog 217724

ne razumem jel to stiglo sa zadnjim racunom? (posto sam taj gornji deo bacio -.-)

Pa ovo je cena maltene kao za nas sa 50% popusta :D

pozvao ja... vazi ovo bar za mene, mogu uzeti

Evo sta su odgovorili na pitanje da li ce smanjiti cene postojecim korisnicima koji su pod UO

l4cRPU17b2h2mUaZaVRsR6VvbD1kjb.png

Poslednja izmena:
A dobro 25 dinara mesecno [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne razumem jel to stiglo sa zadnjim racunom? (posto sam taj gornji deo bacio -.-)

Nije, stiglo mi je pre mesec dana jer mi je uo istekla krajem februara, pa pokušavaju na sve načine da mi uvale novu uo na 24 meseca i ukinu ub, ali se još uvek držim :D

Ta stranica im ne radi vec 2 meseca vise nego sto radi :)

http://www.speedtest.net/my-result/5903803867
Koji je ovo paket, koliko vidim u pitanju je Telekom?
Ja sam se danas raspitivao o paketima i koliko sam shvatio najveca brzina uploada je 0.2MB/s (tako mi je bar onaj lik rekaoili sam ja pogresno razumeo), a ovde je gotovo 1.2MB/s. Nista mi nije jasno :D

Znaci ne postoji sansa da uzmem recimo paket sa bar 0.5MB/s a da pritom download ne bude vise od 5MB/s (mozda bolje da bude 2MB/s)? A booster ne mogu jer nisam korisnik tj nisam bio u vremenu kad je bio dostupan.

Pošto sutra vracam staru adsl opremu a uzimam novu za vdsl,da li može neko da mi kaze da li još nesto treba da se vrati osim rutera?

Router, kablovi, spliter.. sve sto si dobio.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Uh još kad bi se setio koliko sam kablova dobio..Meni ona iz kol centra rekla samo ruter da ponesem.Hvala

Nazad
Vrh Dno