Pa ubacio je svoj u LAN port i koristi njega za WLAN?
Na belom ruteru nema brigde moda niti mozes da koristis drugi.
Да ли је неко приметио гадно успоравање брзине приступа/коришћења Youtube-a у вечерњим часовима?
Мени је то скоро па свакодневна појава. Приступ другим сајтовима ми је нормалан док су Google сајтови приметно осакаћени.
Покушавам да откријем где је проблем, да ли Телеком ограничава проток за YT или сам Google има проблема... код мене кући проблем не може бити када ми све остало ради надасве нормално (имам 50/2 конекцију преко овог рутера).
Sinoc sam bio kod drugara i nijedan od Google servisa nismo mogli da otvorimo, ali nista, map, earth, gmail, apsolutno nista. Svi ostali sajtovi su radili kako treba, ali njihov nijedan.
Је л' зна неко у којој пословници имају ових Леново таблета? Одобрен ми је захтев пре 7 дана и данас су ми рекли да морам да одем до неке пословнице и преузмем опрему и таблет (под условом да га имају)?! Они не знају где га имају.
Ma meni treba samo za skype da keva moze sa bratom da prica, neka to radi i ja zadovoljan. I sta mislite, da li je pametnije potpisati ugovor na 2 ili 3 godine ako bude mogucnosti za 20/2?
Druze kod mene u selu nece menjati narednih 10 god, tek su nam podzemne kablove uradili. A i generalno sam zadovoljan i sa 10/1 bio, ovo mi ko premija dodje![]()
Ja ga danas uzeo u poslovnici u Bulevaru kod ILR. Pretpostavljam da pitas za BG.☺Је л' зна неко у којој пословници имају ових Леново таблета? Одобрен ми је захтев пре 7 дана и данас су ми рекли да морам да одем до неке пословнице и преузмем опрему и таблет (под условом да га имају)?! Они не знају где га имају.
Mozes da trazis zamenu, ali bez neke veze nece ti dati konkretan model tek tako.
HG532e je najbolji od ADSL rutera koji imaju, ako ga ubodes, ne daj dok ti ga ne otmu.
Jedino da uzmes neki svoj wireless ruter, nakacis ga na LAN port na modem i tako koristis.
Ali sem tog HG532e (koji razbija i neke high-end wifi rutere), nijedan nema neki dobar domet.
Ne znam sta pravi buku, ali zuji kao lud. Sva sreca pa ne spavam u toj sobi gde je ruter, inace morao bih da ga izbacim napolje. To je HG 520S, onaj veliki beli sa antenom.Prvi put čujem da modem pravi buku? Šta može praviti buku u modemu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari