Чек мало, добио си AnnexB рутер за VDSL?? Зар Телеком није одустао од њих ... или је ово нека грешка?
Na osnovu napisanog je tesko zakljuciti pravu nameru ali nije vazno.
Vazno je da si ti na osnovu mog komentara zakljucio kakav sam covek.
Davno sam naucio da nista napisano na forumu ne shvatam licno.
Како год буде, ја га не одјављујем док га не отму.Znaci calexx ipak ima nade za tvoj ISDN!?![]()
Није немогуће, мој први ADSL модем/рутер код Сезама је имао опцију да се прво изабере да ли ће да ради на AnnexA или AnnexB линији па је можда и ово нешто тако. Ипак, нисам сигуран да би Телеком уопште склапао VDSL уговор за ISDN линију.Da i meni bese cudno ovo "AnnexB",a mozda je to samo oznaka za neki parametar kod VDSL2 ko bi ga znao.U Nemackoj je 80% stanovnistva na ISDN-u a ne verujem da su ga Nemci ukinuli zbog ADSL-a!
Je l ima jos u ponudi ono 20/2 + tablet, posto im nigde nista ne pise na sajtu?
Pazi,moja centrala moze 20, kaze mi covek da moze,ali nisam predodredjen od bogova telekoma da koristim tih 20 preko akcije,nego samo standardno uz onu punu cenu.Mene su isto odbili jer centrala kao ne podrzava vdsl.
Trazio da mi daju umesto postojecih 10/1, 20/1 ali ni to ne moze jer nemaju u ponudi stare pakete.
Ponudili produzenje ugovora na 36 meseci uz tablet i postojecu brzinu sto sam hladno odbio.
Sad pisem sa BeotelNeta 20/1 za 1690din, ugovor 12 meseci.
Parica ne moze da izgura 20 vec 16 mbita sto mi je dovoljno.
Alternative postoje i trebalo bi svi da predju kod drugih kad Telekom nije briga za korisnike.
Јутрос сам разгледао сајт и све ради, мада је потребно да се навикнеш на другачији изглед. Вест је на https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici---vesti/1014 и зове се баш описно ... I brz Internet i tablet.Ima, zove se puna kuca interneta. Ima negde u vestima jos. Ne mogu da ga nadjem, glupi sajt i dalje radi jednom u 100 slucajeva!
Promenio sam nekoliko adsl provajdera i uglavnom ne rade nista gore od Telekomovog adsl-a.Adsl bolji od telekomovog ne moze da bude,sve to ide preko njih.
Pet godina sam kod telekoma,nijedan prekid nisam imao,nikada. Doduse,ako je to do centrale, onda odlicno.Promenio sam nekoliko adsl provajdera i uglavnom ne rade nista gore od Telekomovog adsl-a.
Beotel sam imao davno i radio je cak i nesto bolje nego Telekomov, manje prekida i resetovanja konekcije.
Bio sam i kod Verata i on mi je bio najmanje stabilan, najvise prekida.
U sustini, ako imas dobru paricu uglavnom nema razlike izmedju adsl provajdera.
Баш тако, ко потпише Нет 10 на три године, добија таблет ... проблем је у томе што ће кроз три године 10/1 да буде смешна брзина а онај ко је користи не може да промени.Konkretno, interesuje me logika..jer ne mogu da svhatim iz prilozenog.
Samsung T113 Galaxy Tab 3 7.0 Lite VE WiFi 8GB black
Kupim na 36meseci Net 10 za 1.549din i uz taj paket dobijem tablet?
Po kom principu oni meni sada prebacuju na 10/1 ako se ja nisam žalio, jel moguće da je neki stručnjak procenio da ne može više 20/1?
Koja je tacna fabricka oznaka tog Lenova?Ja sam rezervisao taj Lenovo, planirao da ga prodam, mada vidim da su svi zadovoljni sa njim, mozda ipak ostane...nije da mi treba,ali neka ga.
Ja sam koristio Box paket sa brzinom 10 i izvlacilo nekih 8.8. Preko noci brzina pala na 4. Pitam sta je, kaze to je maksimum,ne moze vise. Tako da...sve je moguce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari