Panzer Meyer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 320
I sta sad, mi koji smo uzeli 10 po ceni 5, ispadamo budale? Jesu li ubrzali ovim sto imaju click 1 i net 5?
Poslednja izmena:
I sta sad, mi koji smo uzeli 10 po ceni 5, ispadamo budale?
Jesu li ubrzali ovim sto imaju click 1 i net 5?
Jesu li ovo ukinuli tablete i ostale drangulije uz internet pakete?
Bolje da su ubrzali paket 50 umesto 2Mbps Ul na 5 a 100 na 10http://www.open.telekom.rs/internet/Content.aspx?temp=0&sid=1917&id=1971
Ukinuti su Net 5 i Net 30. Net 100 je spao sa 6000 na 4000, Net 50 sa 3700 na 2900 dinara. Net 20 i Net 10 su bez promena u odnosu na prethodnu akciju.
Stari Net paketi nisu više u ponudi za nove korisnike. Svi postojeći korisnici ovih Net paketa mogu i dalje da ih koriste, s tim što u svakom trenutku mogu da odaberu neku od aktuelnih Net brzina
Sto? Povećaju pošto nama koji smo blizu dslam-a UL može još mnogo, mnogo više. Sada je max 15, a moja parica sa ovom opremom s kojom trenutno TS raspolaže može da izgura... Nebih sada o tome zbog drugih koji ne mogu ni 1Mbps da izvuku kako valja.Kome bi prodali onda upload booster ?
Kakve lopuze. Ista fora kao kad su uveli "stare" net pakete nakon click paketa.
Jel ti umeš nekada normalno da komuniciraš? Znam i vidim da ne možeš.Ti im predlazes da naprave paket usluga dizajniran specijalno za tebe ? Jos i da bude prilagodjen tvom kucnom budzetu. Gle, dobra ideja. Sta mislis dal ce biti ostvarena ? :d
Nemam, nego sam rekao šta bi bilo dobro da su uradili za nas. Ništa im nebi falilo. Naravno znam sa od toga nema ništa samo kažem kako bi bilo lepo.Pa posto ti u glavi imas plan rada TS za godinu koja je pocela, onda moze se reci da su ispunili ocekivanja i iznenadili te - neprijatno, posto od povecanja uploada nema nista.
Sto? Povećaju pošto nama koji smo blizu dslam-a UL može još mnogo, mnogo više. Sada je max 15, a moja parica sa ovom opremom s kojom trenutno TS raspolaže može da izgura... Nebih sada o tome zbog drugih koji ne mogu ni 1Mbps da izvuku kako valja.
BTW 80m od dslam-a sam pa imate vdsl kalkulatore pa sami vidite.
Nemam, nego sam rekao šta bi bilo dobro da su uradili za nas. Ništa im nebi falilo. Naravno znam sa od toga nema ništa samo kažem kako bi bilo lepo.
E ako si mi rekao ti mora da si IT stručnjak. Ha, ha.Jel tebi jasno da Teekoma ne kosta ama bas nista da nam da brzinu downloada od preko 1Gb/s ali zato da ti daju vise uploada nego sto je to planirano nece se desi jer oni placaju papreno upload. Tako da o tim tvojim zeljama nema ama bas nikakve sanse da se ostvare niti ce se ostvariti u nekom doglednom periodu osim ako ne platis Upload Booster.
Odrase ku*cu rebra sto ce da urade nesto za nas preko onoga sto moraju a ako nesto ne moraju nece ni pomisljati osim ako nisu prinudjeni da tako nesto realizuju. Naravno da bi im falilo jer sto da placaju vise ako ne moraju?!
E ako si mi rekao ti mora da si IT stručnjak. Ha, ha.
Jel ti čitaš nisam rekao da nam povećaju svima na 100Mbit, ili na 1Gbps već samo 3Gb više što ja vec mogu da uzmem kod njih za 250 rsd ili 300 sa pdv-om znači 50 ide državi a njih to košta 250. Znaci nikakav veliki trošak nebi bio da nas caste sa 250din pogotovu što nas sa vdsl od ima jako malo.
Ja ti tvrdim da oni to mogu samo je pitanje da li hoće a neće.
Nemoj da se ljutiš ali o ovoj temi znaš kao što ja znam kvantnu fiziku.Tadasnji direktor je bio bu*ala, covek koji otvori google i kaze evo vidite da otvara sta ce im brze od ovoga je samo dokaz da nije strucno potkovan u tom segmentu.
Nisi odgovorio na moje pitanje? Sto bi to radili ako ne moraju?
Sto bi davali veci upload ako ne moraju? De obrazlozi razlog zasto smatras da bi trebali da vam daju veci upload? Jer ako bi vama dali veci upload nastala bi totalna anarhija i korisnici adsl-a bi ih pojeli u zalogaju. Jer bi bilo sto su oni dobili upload a mi nista. Moras da prestanes da mislis samo na svoju guzicu i da gledas malo siru sliku jer ne koristis samo ti njihove usluge nego dobar deo ove Srbije je na adsl-u i nece da zabog vas koliko imaju na vdsl-u popasu neku tuzbu zbog zanemarivanja ostalih korisnika.
A zasto su dali 50/2 po ceni 10/1 nekima, a drugima nisu? Zasto ih zbog toga nisu pojeli?
Zasto su dali tablete za dinar nekima a nekima nisu? Ja sam ih hteo pojesti zbog toga.
Zasto su dali 3 meseca gratis nekima a nekima nisu? I za to sam ih hteo pojeti.
Nego ljudi ne znajuA za upload bi jos manje znali
![]()
Nemoj da se ljutiš ali o ovoj temi znaš kao što ja znam kvantnu fiziku.
Pa odgovorio sam ti pročitaj moj post sa razumevanjem.
Drugo ovo sam rekao ker su ove sa manjim brzinama prebacili na veće zato sam rekao da bi mogli i nas da čiste.
Čuj zašto bi povećali opet ti kažem zašto su povećavali od 2006 i sa tom brzinom možeš da otvoriš Facebook zar ne.
Pošto 98% korisnika neta bar kod nas samo otvara na netu Facebook.
Ne znam da li mi veruješ da ja nikada nisam napravio nalog i da sve najgore mislim o korisnicima istog.
Jer nije net samo Facebook ima i pametnih stvari na netu da se i nauče.
Ali bez predmetni je pisati sa tobom o tome jer vidim da ti smeta što nemaš uslova za vdsl jer bi drugačije pričao da imaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari