Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

I sta sad, mi koji smo uzeli 10 po ceni 5, ispadamo budale? Jesu li ubrzali ovim sto imaju click 1 i net 5?

Poslednja izmena:
Ma ja sam ga sisno kad sam uzeo taj od 10, dok sam bio na 5 net mi radio odlicno I na brzini oko 4mb, kad sam uzeo 10mb on radi na 1mb I kazu mi da nemam uslove za brzi[emoji35]

I sta sad, mi koji smo uzeli 10 po ceni 5, ispadamo budale?

Niste budale koliko ja vidim. I sad mora da se potpiše ugovor da bi imao Net 10 po toj ceni. Ako se ne potpiše onda je 2000.

Jesu li ubrzali ovim sto imaju click 1 i net 5?

Click 1 je prebačen na Net 10, ne znam za Net 5 ali moguće da je i on.

Jesu li ovo ukinuli tablete i ostale drangulije uz internet pakete?

Možda prave novu ponudu.

Ja imam net5 i jos uvek je brzina 5. Probao sam restart modema.
Ako ne ubrzaju do ponedeljka idem da potpisem ugivor za net10.

Poslednja izmena:
Takodje, net 5 je netaknut. Nego jer mogu ja posto imam manje od 3 meseca do isteka ugovora da odem i da promenim sad?

Sta da rade ljudi koji su jako daleko od centrale pa im je NET 5 neki maksimum koji mogu da koriste ?
Oni ce ostati na starim net paketima cak i kad ih ne bude na sajtu u dogledno vreme.

Telekomov sajt je pun nekih repova starih opcija, kad pokušam da odem na promenu brzine pristupa izbaci mi "Ne možete podneti zahtev za ovaj servis ".

Voleo bih da upoznam strucnjaka koji radi azuriranje TS sajta. Cisto da popijemo kaficu uz neobavezn chat kad je rec o aktuelnim trendovima reklamiranja usluge putem web portala. :d

Ljudi, 1. januar je... ako ima neki dan u godini kada ce najmanje dokonih gledati sajt i traziti greske, to je danas :D
Oladite i sacekajte koji dan minimum. I da radi sajt kako treba, pitanje je da li ce neko uraditi bit flip kako treba prvih dana. Kod TSa se nikada prvih dana neke nove ideje ne koristi prilika, sem ako nemate vezu, pa je zbog vas i napravljena prilika :)

Kome bi prodali onda upload booster ?

Stari Net paketi nisu više u ponudi za nove korisnike. Svi postojeći korisnici ovih Net paketa mogu i dalje da ih koriste, s tim što u svakom trenutku mogu da odaberu neku od aktuelnih Net brzina

Kakve lopuze. Ista fora kao kad su uveli "stare" net pakete nakon click paketa.

Kome bi prodali onda upload booster ?
Sto? Povećaju pošto nama koji smo blizu dslam-a UL može još mnogo, mnogo više. Sada je max 15, a moja parica sa ovom opremom s kojom trenutno TS raspolaže može da izgura... Nebih sada o tome zbog drugih koji ne mogu ni 1Mbps da izvuku kako valja.
BTW 80m od dslam-a sam pa imate vdsl kalkulatore pa sami vidite.

Poslednja izmena:
Ti im predlazes da naprave paket usluga dizajniran specijalno za tebe ? Jos i da bude prilagodjen tvom kucnom budzetu. Gle, dobra ideja. Sta mislis dal ce biti ostvarena ? :d

Kakve lopuze. Ista fora kao kad su uveli "stare" net pakete nakon click paketa.

Samo sto ovog puta nema losije situacije za postojece korisnike. Ko predje na nove pakete, imace vise za manje, ili isto za isto (sem onih koji su iskoristili promo 50/2 po ceni 10/1). Proslog puta je vec bilo povuci/potegni...

Inace, da li neko moze da proveri da li jos uvek postoji opcija 50/2 po ceni 10/1? (posto imam vec ADSL ne mogu da proverim kampanje)

Ti im predlazes da naprave paket usluga dizajniran specijalno za tebe ? Jos i da bude prilagodjen tvom kucnom budzetu. Gle, dobra ideja. Sta mislis dal ce biti ostvarena ? :d
Jel ti umeš nekada normalno da komuniciraš? Znam i vidim da ne možeš.
Ne specijalno za mene, već kad su povećali brzine ovima sa koliko beše 5na10 pa rekoh mogli i ljude koji su blizu dslamova da iznenade za NG.

Poslednja izmena:
Pa posto ti u glavi imas plan rada TS za godinu koja je pocela, onda moze se reci da su ispunili ocekivanja i iznenadili te - neprijatno, posto od povecanja uploada nema nista.

Pa posto ti u glavi imas plan rada TS za godinu koja je pocela, onda moze se reci da su ispunili ocekivanja i iznenadili te - neprijatno, posto od povecanja uploada nema nista.
Nemam, nego sam rekao šta bi bilo dobro da su uradili za nas. Ništa im nebi falilo. Naravno znam sa od toga nema ništa samo kažem kako bi bilo lepo.

Sto? Povećaju pošto nama koji smo blizu dslam-a UL može još mnogo, mnogo više. Sada je max 15, a moja parica sa ovom opremom s kojom trenutno TS raspolaže može da izgura... Nebih sada o tome zbog drugih koji ne mogu ni 1Mbps da izvuku kako valja.
BTW 80m od dslam-a sam pa imate vdsl kalkulatore pa sami vidite.

Jel tebi jasno da Teekoma ne kosta ama bas nista da nam da brzinu downloada od preko 1Gb/s ali zato da ti daju vise uploada nego sto je to planirano nece se desi jer oni placaju papreno upload. Tako da o tim tvojim zeljama nema ama bas nikakve sanse da se ostvare niti ce se ostvariti u nekom doglednom periodu osim ako ne platis Upload Booster.

Nemam, nego sam rekao šta bi bilo dobro da su uradili za nas. Ništa im nebi falilo. Naravno znam sa od toga nema ništa samo kažem kako bi bilo lepo.

Odrase ku*cu rebra sto ce da urade nesto za nas preko onoga sto moraju a ako nesto ne moraju nece ni pomisljati osim ako nisu prinudjeni da tako nesto realizuju. Naravno da bi im falilo jer sto da placaju vise ako ne moraju?!

Poslednja izmena:
Jel tebi jasno da Teekoma ne kosta ama bas nista da nam da brzinu downloada od preko 1Gb/s ali zato da ti daju vise uploada nego sto je to planirano nece se desi jer oni placaju papreno upload. Tako da o tim tvojim zeljama nema ama bas nikakve sanse da se ostvare niti ce se ostvariti u nekom doglednom periodu osim ako ne platis Upload Booster.

Odrase ku*cu rebra sto ce da urade nesto za nas preko onoga sto moraju a ako nesto ne moraju nece ni pomisljati osim ako nisu prinudjeni da tako nesto realizuju. Naravno da bi im falilo jer sto da placaju vise ako ne moraju?!
E ako si mi rekao ti mora da si IT stručnjak. Ha, ha.
Jel ti čitaš nisam rekao da nam povećaju svima na 100Mbit, ili na 1Gbps već samo 3Gb više što ja vec mogu da uzmem kod njih za 250 rsd ili 300 sa pdv-om znači 50 ide državi a njih to košta 250. Znaci nikakav veliki trošak nebi bio da nas caste sa 250din pogotovu što nas sa vdsl od ima jako malo.
Ja ti tvrdim da oni to mogu samo je pitanje da li hoće a neće.

Poslednja izmena:
E ako si mi rekao ti mora da si IT stručnjak. Ha, ha.
Jel ti čitaš nisam rekao da nam povećaju svima na 100Mbit, ili na 1Gbps već samo 3Gb više što ja vec mogu da uzmem kod njih za 250 rsd ili 300 sa pdv-om znači 50 ide državi a njih to košta 250. Znaci nikakav veliki trošak nebi bio da nas caste sa 250din pogotovu što nas sa vdsl od ima jako malo.
Ja ti tvrdim da oni to mogu samo je pitanje da li hoće a neće.

Prosto i jednostavno pitanje: A STO BI TO RADILI???

Kako bi ti onda naplatili upload? I drugo nije to samo jedan korisnik pa da kazu ajde neka ide zivot povecacemo mu upload nego sada uzmi koliko ljudi ima vdsl pa dok svima povecaju upload to na kraju nisu male pare, a telekom se ne bahati tako lako. Samo zadji malo u prosolst pa se seti kada su povecavali adsl brzine pa je bilo malo malo pa dignu download a upload ostane na istome pa tek posle ko zna koliko vremena su se nakanili da dignu upload na ovo gde smo sada. I odkud ti znas koliko ima vdsl prikljucaka, mozda ti mislis da vas ima malo ali nigde nije objavljeno koliko vas ustvari ima.

Sa tvojim razmišljanjem zašto mogu da kažem zašto su uopšte dizali brzine sa početka ere adsla lepo tadašnji direktor TS reče nema potrebe da povećavao brzine tada je najveća bila 768kbps DL. Da svi razmišljamo kao ti ostali bi u 2006 godini. Sva sreća pa ne živimo svo kao ti.
A kako bi naplatili ul pa tako što bi na boosteru dali recimo 15, 20 i 25 i eto. Znaci imaš 5 hoćeš 25 to platiš kao i sada samo veće brzine.
Malo ljudi ima vdsl shvati da ljudi koji nisu na forumu nisu puno obrazovni i upućeni šta ima.
Masi ljudi Facebook završava posao i ne treba mu više od 10 Mbps i to mu je mnogo. Veruj mi korisnika vdsl ima ovoliko na forumu i možda još 1% koji nisu i to je mnogo. Moraš da budeš blizu jako da bi koristio vdsl a 96% TS mreže je daleko od 500 m od dslam-a.
Ali nije ni bitno.

Tadasnji direktor je bio bu*ala, covek koji otvori google i kaze evo vidite da otvara sta ce im brze od ovoga je samo dokaz da nije strucno potkovan u tom segmentu.

Nisi odgovorio na moje pitanje? Sto bi to radili ako ne moraju?

Sto bi davali veci upload ako ne moraju? De obrazlozi razlog zasto smatras da bi trebali da vam daju veci upload? Jer ako bi vama dali veci upload nastala bi totalna anarhija i korisnici adsl-a bi ih pojeli u zalogaju. Jer bi bilo sto su oni dobili upload a mi nista. Moras da prestanes da mislis samo na svoju guzicu i da gledas malo siru sliku jer ne koristis samo ti njihove usluge nego dobar deo ove Srbije je na adsl-u i nece da zabog vas koliko imaju na vdsl-u popasu neku tuzbu zbog zanemarivanja ostalih korisnika.

A zasto su dali 50/2 po ceni 10/1 nekima, a drugima nisu? Zasto ih zbog toga nisu pojeli?
Zasto su dali tablete za dinar nekima a nekima nisu? Ja sam ih hteo pojesti zbog toga.
Zasto su dali 3 meseca gratis nekima a nekima nisu? I za to sam ih hteo pojeti.

Nego ljudi ne znaju :) A za upload bi jos manje znali :D

Tadasnji direktor je bio bu*ala, covek koji otvori google i kaze evo vidite da otvara sta ce im brze od ovoga je samo dokaz da nije strucno potkovan u tom segmentu.

Nisi odgovorio na moje pitanje? Sto bi to radili ako ne moraju?

Sto bi davali veci upload ako ne moraju? De obrazlozi razlog zasto smatras da bi trebali da vam daju veci upload? Jer ako bi vama dali veci upload nastala bi totalna anarhija i korisnici adsl-a bi ih pojeli u zalogaju. Jer bi bilo sto su oni dobili upload a mi nista. Moras da prestanes da mislis samo na svoju guzicu i da gledas malo siru sliku jer ne koristis samo ti njihove usluge nego dobar deo ove Srbije je na adsl-u i nece da zabog vas koliko imaju na vdsl-u popasu neku tuzbu zbog zanemarivanja ostalih korisnika.
Nemoj da se ljutiš ali o ovoj temi znaš kao što ja znam kvantnu fiziku.
Pa odgovorio sam ti pročitaj moj post sa razumevanjem.
Drugo ovo sam rekao ker su ove sa manjim brzinama prebacili na veće zato sam rekao da bi mogli i nas da čiste.
Čuj zašto bi povećali opet ti kažem zašto su povećavali od 2006 i sa tom brzinom možeš da otvoriš Facebook zar ne.
Pošto 98% korisnika neta bar kod nas samo otvara na netu Facebook.
Ne znam da li mi veruješ da ja nikada nisam napravio nalog i da sve najgore mislim o korisnicima istog.
Jer nije net samo Facebook ima i pametnih stvari na netu da se i nauče.
Ali bez predmetni je pisati sa tobom o tome jer vidim da ti smeta što nemaš uslova za vdsl jer bi drugačije pričao da imaš.

A zasto su dali 50/2 po ceni 10/1 nekima, a drugima nisu? Zasto ih zbog toga nisu pojeli?
Zasto su dali tablete za dinar nekima a nekima nisu? Ja sam ih hteo pojesti zbog toga.
Zasto su dali 3 meseca gratis nekima a nekima nisu? I za to sam ih hteo pojeti.

Nego ljudi ne znaju :) A za upload bi jos manje znali :D

Pa gledaj jedno je promocija a drugo je da daju upload bez razloga. Tako da to sto su davali 50/2 po ceni 10/1 kao sto rekoh je promocija i ko je uzeo je uzeo. Nekome je majka nekome je maceha Telekom.

Isto tako cu ti kazem ko je ubo promociju ubo je ko nije *** sta da se radi. Telekom je to i radi svesno takve akcije i mi tu ne mozemo nista. Ja sam eto uspeo da uzmem asusov tablet za 1 dinar ali kada pogledam da sada daju ps4 i lcd pa sam mogo da jos bolje profitiram na osnovu toga ali ***.

I za trece cu ti kazem opet promocija jer ako se ne varam tu su ljudi mogli da biraju ili 3 meseca gratis ili su nesto davali da se uzme samo se ne secam sta.

Od svih promocija koje je Telekom do sada davao ja sam uspeo dve da ugrabim ovu sada za tablet i pre toga ono kada su davali 50% jeftiniju predplatu na godinu dana, a pre toga mi je izmakla ona studentska ponuda da uzmem 4 mb po ceni 1 mb. I da promaklo mi je ono kada se se pojavili net paketi sam odmah u startu uzeo net 10 paket a 3 meseca kasnije su davali 20 mb po ceni 10 mb. Tako da to je spekulacija Telekoma i dzaba se nerviras ko je uhvatio uhvatio a ko nije moze samo da place i da se nervira i opet nece postici nista. Jer uzmi da kod drugih provajdera ne dobijas ni ovo sto kod Telekoma daju pa opet ljudi ne kukaju na njih nego ko hoce koristi drugih provajdera net a ko nece taj trazi alternativu.

Telekom ce ovo da radi non stop pa ko sta ubode. I nemoj da mislis da ljudi ne zanaju, veruj mi dobre vesti se jako brzo sire a lose jos brze. Tako da cim se pojavi negde neka povoljnija varijanta to se jako brzo prosiri po narodu. Nego sto ne mogu svi ni da je uzmu jer su vec pod ugovorenom obavezom a oni koji bi mogli da uzmu oni su matorici ili jednostavno nece da se cimaju jer im ne treba.

Nemoj da se ljutiš ali o ovoj temi znaš kao što ja znam kvantnu fiziku.
Pa odgovorio sam ti pročitaj moj post sa razumevanjem.
Drugo ovo sam rekao ker su ove sa manjim brzinama prebacili na veće zato sam rekao da bi mogli i nas da čiste.
Čuj zašto bi povećali opet ti kažem zašto su povećavali od 2006 i sa tom brzinom možeš da otvoriš Facebook zar ne.
Pošto 98% korisnika neta bar kod nas samo otvara na netu Facebook.
Ne znam da li mi veruješ da ja nikada nisam napravio nalog i da sve najgore mislim o korisnicima istog.
Jer nije net samo Facebook ima i pametnih stvari na netu da se i nauče.
Ali bez predmetni je pisati sa tobom o tome jer vidim da ti smeta što nemaš uslova za vdsl jer bi drugačije pričao da imaš.

Pa drugo je to sto su prebacili ove sa net 5 paketa na net 10 jer sam ti reko da njih download ne kosta nista, drugo da su im dali veci upload pa da se bunis ali *** ukinuli su manji paket i nema tu puno mudrovanja.

Pa ne koriste svi ljudi net za facebook nego i za druge stvari a to sto bi ti da imas veci upload da ne moras da placas svakog meseca seedbox to je druga stvar i to se nece niakda dogoditi ako se i dogodi sigurno nece biti u narednih godinu dve dana.

Cek ti stvarno mislis da sam ja ljubomoran na tebe sto i sve ostale sto imate vdsl a ja nemam, stvarno covek moze svasta ovde da procita. Da mi je stalo do veceg neta lepo bih odjavio adsl i sutra presao na SBB gde bih mogo da uzmem ovo L+ 60 Mb/s (61.440/3.072) 2.990 dinara, 1000 dianra skuplje od mog trenutnog paketa ali ok da mi treba uzeo bih ali posto mi ne treba onda nemam potrebe da se bahatim jer mi i ovih 20 mb kod telekoma zavrsavaju posao.

Poslednja izmena:
A da bi recimo uzeo net bez ugovorne obaveze, postojeci ugovor mora da istekne ili moze 3 meseca pre isteka?

Vrh Dno