Ja sam baš poludeo. Nekim drugarima i poznanicima sam sredio da uzmu Asus TF103C, na 3 god za dinar, pošto nisu ni znali za promociju. Telekom to uvek tako izorganizuje, sve u nekoj tišini, ko da se radi o kriminalu a ne o promociji. I tako, dođoh i ja na red 7.11.(onih 90 dana pre) i ki.a. Em su cene otišle, em nema onog jedinog koji se isplatio. Ne mogu da verujem, k.... sudbina. U telekomu sam od prvog dana kada se pojavio u Subotici mislim mart 2006. i kad god potpišem neki "povoljni" ugovor na 2 ili 3 god. nedugo potom pojavi se još bolji i jeftiniji i tako moram da drljam potpisani dok ne istekne. I naravno... nikad ništa nisam dobio, osim računa koje uvek plaćam redovno. Jedino mi ostaje da sačekam do isteka ugovora u februaru i ako ne bude ništa kvalitetno i povoljno kao što je bio tf103c, sigurno više nikad neću potpisati ugovor sa telekomom. Najviše od svega mi ide na živce, što je sve podređeno novom korisniku, a nas dugogodišnje ko ....Gledao sam sad cene tableta i racunara. Telekom ih je bas sad nabucao cene tableta, valjda ce opet da vrate one stare. Ne trebaju svi tableti da budu za dinar, ali barem pojedini modeli. A ovi skuplji mogli bi da nekako prilagode cene, kad su vec krenuli sa tim akcijama. Posle prvog Oktobra su bas digli cene.
Ja sam baš poludeo. Nekim drugarima i poznanicima sam sredio da uzmu Asus TF103C, na 3 god za dinar, pošto nisu ni znali za promociju. Telekom to uvek tako izorganizuje, sve u nekoj tišini, ko da se radi o kriminalu a ne o promociji. I tako, dođoh i ja na red 7.11.(onih 90 dana pre) i ki.a. Em su cene otišle, em nema onog jedinog koji se isplatio. Ne mogu da verujem, k.... sudbina. U telekomu sam od prvog dana kada se pojavio u Subotici mislim mart 2006. i kad god potpišem neki "povoljni" ugovor na 2 ili 3 god. nedugo potom pojavi se još bolji i jeftiniji i tako moram da drljam potpisani dok ne istekne. I naravno... nikad ništa nisam dobio, osim računa koje uvek plaćam redovno. Jedino mi ostaje da sačekam do isteka ugovora u februaru i ako ne bude ništa kvalitetno i povoljno kao što je bio tf103c, sigurno više nikad neću potpisati ugovor sa telekomom. Najviše od svega mi ide na živce, što je sve podređeno novom korisniku, a nas dugogodišnje ko ....
Ja sam baš poludeo. Nekim drugarima i poznanicima sam sredio da uzmu Asus TF103C, na 3 god za dinar, pošto nisu ni znali za promociju. Telekom to uvek tako izorganizuje, sve u nekoj tišini, ko da se radi o kriminalu a ne o promociji. I tako, dođoh i ja na red 7.11.(onih 90 dana pre) i ki.a. Em su cene otišle, em nema onog jedinog koji se isplatio. Ne mogu da verujem, k.... sudbina. U telekomu sam od prvog dana kada se pojavio u Subotici mislim mart 2006. i kad god potpišem neki "povoljni" ugovor na 2 ili 3 god. nedugo potom pojavi se još bolji i jeftiniji i tako moram da drljam potpisani dok ne istekne. I naravno... nikad ništa nisam dobio, osim računa koje uvek plaćam redovno. Jedino mi ostaje da sačekam do isteka ugovora u februaru i ako ne bude ništa kvalitetno i povoljno kao što je bio tf103c, sigurno više nikad neću potpisati ugovor sa telekomom. Najviše od svega mi ide na živce, što je sve podređeno novom korisniku, a nas dugogodišnje ko ....
Dosta njih bi ti i pomoglo da se malo otvoris i napises koju rec vise, ovako je neozbiljno da pitas, zaista..znatel sto?
Prijavi smetnje adsluuzo sm internet uz taj tablet
Ne citas, covek je rekao da je sa Telekomom vec 3-4 ugovorna perioda, a drugo, kada istekne ugovor cenu placas vecu.Tako da moje licno misljenje je da ce biti lud ako napustis Telekom samo radi toga sto si promasio jednu promociju. Kada ti istekne ugovor niko te ne tera da moras da potpises novi odmah nego jednostavno mozes jos par meseci (tacnije u nedogled) koristit njihov adsl bez ugovorene obaveze pa sacekati sledecu promociju da vidis sta ce da ponude, taman ce tada da bude leto pa ko zna sta ce tada da daju.
Meni sve radi savrseno od 50 imam 49Mbit sto je normalno, znaci nije globalno do TS.Da li još neko ima problema sa konekcijom?
![]()
Trebalo bi da imam 10/1 Mbps.
Ne znam kako 0.86 brzina download-a moze da bude ok za 10/1 paket, ja bih zvao Telekom za pocetak.
Bio sam danas do telekoma, zahtev za ADSL, tražio i tablet, oni ne znaju koje tablete imaju na stanju, nego preturaju po magacinu a ono što stoji na sajtu uglavnom nema.
Trenutno imaju samo nejaki ASUS memo pad 7, uzeću ga, pa ću ga pokloniti ili baciti.
Ljudi, baba i deda resili da uzmu za njihovu kucu neki net i tv... Vec imaju fiksni,a kod nas nema izbora nekog,pa ce morati kod telekoma... Jel postoji trenutno neka promocija koju bi mogli da ugrabe? Cuo sam nesto da je bio free komp (kada se uzme u nekoj radnji,ne secam se kojoj),tablet ili sta vec...
Znaci treba im na taj fiksni sto vec imaju, jos net i iptv...
I,da,jel postoji neka fora kod sortiranja kanala na iptv, smarace ih sto su razbacani... mada je ovo vec pitanje za iptv temu,ali eto usput![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari