Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Telekom ADSL (novi paketi 01.10.2012)

Pa imam fiksni, ali kao sto rekoh ne dozvoljava mi nista.

Ono je samo vama logican sajt, nije ni cudo sto vozIte Fiate i PC :)

Poslednja izmena:
Da li shvatas da si upravo rekao da ti manje kapiras?:)
Hvala na pohvali i potvrdi mentaliteta MacOvaca :D
Sam si rek'o, nemoj sada da se vadis :D

Ja Dana's platio net pa odneo racune, I gospodja mi je rekla da ce biti novih paketa od1. primer bice box paket,samo net I fixsni,stim sto cete sa fiksnog moci zvati celu
Srbiju besplatno,naravno same fixne brojeve.

Poslednja izmena:
Da li neko ume da protumači ovo:
HG 300714.png
Paket kod Telekoma Net20 po ugovoru od 10.jula.
Nije mi jasno stanje linije.
Kada ubacim podatak očitan na 192.168.1.1 u onaj kalkulator
Downstream line attenuation (dB) : 10
dobijam da je udaljenost do centrale 724 metra i da je
Attainable rate ADSL2+ 24000 kb/s
a downstream max rate (kbit/s) je spao sa preko 17000 na 16656.
a downstream line rate (kbit/s) je 15426, što na speed testu daje maximalno
13,4 Mbit download

Šta raditi?
Da li je parica loša.
Zvao kol centar, stalno svi operateri zauzeti, je l' ima neki mejl za zvanične zahteve sa žalbama na uslugu.

Pogledajte prilog 146589
13,4 Mbit download

Šta raditi?
Da li je parica loša.
Zvao kol centar, stalno svi operateri zauzeti, je l' ima neki mejl za zvanične zahteve sa žalbama na uslugu.

Downstream SNR je dosta los. Probaj preko nekih drustvenih mreza da dobijes korisnicki... Ja sam ga doduse dobio bez problema.

Pogledajte prilog 146589
13,4 Mbit download

Šta raditi?
Da li je parica loša.
Proveri instalaciju kod sebe: telefonske utičnice, kablove...

Izgleda nema vise tableta. Na njihovom site-u je sklonjeno. Ko zna sta sad spremaju. A mozda su i gotovi sa akcijom... :trust:

Ma gde su gotovi sa akcijom, nema toliko korisnika neta u Srbiji koliko Gigatron može da uveze tableta :p

Sigurno zbog toga. Videcemo sutra onda kakve nas akcije ocekuju. :)

Videh sad da su ubacili jos jedan nov tablet Alcatel ONE TOUCH TAB 7 DUAL CORE, a i da su sklonili sliku kod Asus Transformera sa tastaturom i stavili bez kako je i dolazio...

Menja se stanje, a zbog odmora verovatno ne porucuju toliko puno koliko korisnici sada traze. Ne znaci uopste da tih uredjaja nece vise biti, nego ih nema trenutno na stanju sigurno, pa za razliku od drugih operatera, oni ne reklamiraju ono sto nemaju nigde :D

moze li neko da mi kaze o nekoj akciji kod telekoma flat fixni, 10mbita, 500min 500por 1gb neta, iptv i neki mobilni se dobije za 3200din? jel postoji tako nesto ili nisam dobio dobro informacije? i koja je razlika izmedju box 4 i box 4+ paketa?

moze li neko da mi kaze o nekoj akciji kod telekoma flat fixni, 10mbita, 500min 500por 1gb neta, iptv i neki mobilni se dobije za 3200din? jel postoji tako nesto ili nisam dobio dobro informacije? i koja je razlika izmedju box 4 i box 4+ paketa?
Ово је нека комбинација старог и новог, Бокс по новом има 10/1 и флет фиксни али више нема 500+500 а мобилни ... изабереш неки обичан и добијеш за динар. Боља варијанта ако може је Мега где за око 3к5 добијеш 50/2 и ХД пакете.
Више нема плус пакета, кроз један сат престају да постоје.

Upravo sad prestali da postoje :)

Milis na BOX paketima?
Nekima jesu, verovatno danas, sutra, sacekaj malo proslo je samo 7 minuta, o al ste nestrpljivi.

Можда су те заборавили. ;)

Мени убрзали пре десетак дана мада је UL мало пао.

Мада ми се СББ некако више свиђа. ;)

Nisu ni meni jos.

Хм, да се вратим на тему пошто ово ипак није Бокс, не видим више промо нет брзине. Сада је опет враћено од 5/1 за 1.549 док рецимо 20/1 кошта 2.799 ... али зато има нових компова и таблета у понуди а за њих важе оне боље цене. Баш бих волео да чујем оне који пљују по таблетима, сада је понуда 20/1 за 2.799 или 20/1 са таблетом за 1.899.

Nema razlike u cenovniku ako se gleda sa strane uzimanja tableta i dalje je net 20 1.899,00, a tableti 1,00 dinar.

Poslednja izmena od urednika:
Do kada vazi sad ova nova promocija?
Lepo inace od njih sto daju tablete za dinar uz potpisan ugovor. Pre nikad nisu nista davali. :)

Шта опа, само навлаче наивне кориснике да празне лагере продаваца. ;)

Ja uvek glasam za praznjenje lagera;). Do sada Telekom nije nista davao uz bilo koji paket neta, imao si iste ove pakete po toj ceni bez tableta. Samo neka prazne lager da i mi u Srbiji vidimo neku vajdu od tog monopoliste.

Neka navlace, do skoro nisu nista davali za ugovor. Ovako lepo svako moze da uzme fin tablet za dinar kad sklopi nov ugovor. Kome se ne svidja ne mora ni da sklapa. Ne znam samo zasto su ljudi stalno nezadovoljni, ne mozes im nikad ugoditi...

Opa - zato što mi od nedelje stiže MIK od Oriona i prelazim u Telekom (ne zbog tableta, već jer je Orion izgubio dosta vernog korisnika zbog gluposti...). Tablet dođe kao kec na desetku, + što ima opciju za SIM, što će mi biti veoma od koristi u narednom periodu, a + je za dinar. Hajde pa da moram nešto da platim, ali daju ti za džabaka i ti se još buniš...

Не буним се него ми Бокс траје до априла па не могу и ја да узмем неки таблет. ;)

Vi nikako ne shvatate da ima nas kojima treba NET paket download/upload=2/1 ili 1/1, kojima treba nešto kao Targo.

Samo gledate tablet kao da u životu niste videli tablet i kao da nikada do sada niste imali niti ćete imati 15.000,00 dinara da kupite neki jeftin tablet.

Super je što daju tablet za dinar uz ugovornu obavezu ali šta ja da radim sa paketom dve godine koji ima upload jedan mega kada mi treba više?

Sutra ću dobiti ponudu od drugog provajdera da po ceni od 2.000,00 dinara imam 30/15 i onda ću reći .*** me tablet za dinar kada sam se obavezao dve godine.

Osećam da su vam ponudili 3/1 da biste pristali samo da dobijete tablet za dinar :p

Vrh Dno