Како није рекао?Pa to covek nije ni rekao, rekao je 2SaiNt4U da posto ima 20/1 moze da doplati 250 RSD i da ima 20/5.
Gde ti nadje 30/15???
Sutra ću dobiti ponudu od drugog provajdera da po ceni od 2.000,00 dinara imam 30/15 i onda ću reći .*** me tablet za dinar kada sam se obavezao dve godine.
A da prvo pročitaš pa onda komentarišeš?Pa to covek nije ni rekao, rekao je 2SaiNt4U da posto ima 20/1 moze da doplati 250 RSD i da ima 20/5.
Gde ti nadje 30/15???
Ja sam na 700m od centrale, ugovorio sam taj 20/1, a realno se konektuje na 15600/1024
sutra bi trebali da mi puste tih "5mbps" upload, pa cu da javim kako to radi uopste..
Znam ja da su se oni ugovorom ogradili i da je paket do 20. Tako da kada je nekvalitetna linija/parica korisnik može samo da se žali i nikom ništa...Zahvaljujemo se na mejlu koji ste nam uputili i problemu na koji ste ukazali. Naše tehničke službe su obaveštene i uskoro možete očekivati poziv stručnog lica. Koristimo priliku da vas pozovemo da nam pošaljete sve primedbe, sugestije i ukažete na eventualne propuste kako bismo pružili najkvalitetnije usluge za naše korisnike.
Како није рекао?
Gde ti vide da OVDE covek pita za 30/15???Ja necu dobiti drugu ponudu od provajdera, i to bolju od 20/1 za 1899,00
Zivim u Subotici gde nema kabla, i nema alternative osim wireless propasti, i siguran sam da nece biti druge opcije u naredne 2 godine mininum.
Kuci imam dva kompa, zatim Nexus 7, i 4 solidna telefona, ali dobro mi dodje i ovako jedan hardwerski brz tablet 10 za mizernu cenu.
Sto se tice upolada, 250 din kosta doplata za 5mbps upload. I to je za sada ok, mada nemam ni neku preteranu potrebu za tim.
Zao mi je samo ljudi koji su par nedelja pre pojave tableta potpisali ugovore...
A da ti naucis da lepo komuniciras, nismo nas dvojica drugari, a i prvo procitaj evo citirao sam vec calexx-u, pa procitaj da tu covek ne spominje 30/15.A da prvo pročitaš pa onda komentarišeš?
kolega iz firme uzeo mobilni LG G3 za dinar,.. sad kapiram zasto je 1din sigurno ce da crkne uskoro..To govori kakvi su to tableti i zašto su za 1 Din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari