- Učlanjen(a)
- 04.06.2012
- Poena
- 199
Istekao mi je ugovor za Telekom ADSL. Hocu da uvedem SBB kablovski net. Da li moram da vracam ruter telekomu i da li ruter koji dobijem od sbb-a ima wireless ?
na oba pitanja odgovor je DA
Istekao mi je ugovor za Telekom ADSL. Hocu da uvedem SBB kablovski net. Da li moram da vracam ruter telekomu i da li ruter koji dobijem od sbb-a ima wireless ?
Hvala, al zaboravih da napomenem i ovo. Hteo bih da zadrzim IPTV. Kako ce raditi ako vratim Telekomov ruter ?
Prijava na nove pakete traje do 30.01.2013
daj objasnite malo vise u vezi tog zaglavljivanja o cemu se tu radiIma a to je da platis samo jednom i ostane zaglavljen![]()
Prijava na nove pakete traje do 30.01.2013
Pa sa ovim brzinama smo već prešišali i hrvatsku. Max ADSL je pre mesec dana povećao brzine samo za 20%. https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/brzina
Tamo se niko ne buni. Do pre godinu dana su ovde svi bili srećni sa 1,5. Sad više ni 200 nije dovoljno. Opet bi bilo malo. Meni je ovih 5 odlično. Sopcast sportski streamovi konačno rade kako treba i mogu k'o čovek da gledam utakmice.
Odakle ti to? Ja sam dobio info za te pakete postom i na tom papiru nigde ne pise taj datum, a ni na samom sajtu nisam primetio da bilo gde pise datum.
Upravo tako, bez uvrede ali nisi ni ti taj koji će nama da odredjuje kakav je net nama potreban. :wave:Poenta ovde nije u ADSL vs kabl kao što si ti shvatio već u tome što se vrlo često drugima "određuje" kakav im je net "potreban i dovoljan" mereno ličnim aršinima.
Najverovatnije parica ne može brže.Daj sliku iz rutera da vidimo parametre linije.
Kako obmana kupaca kad to vazi za svaki paket koji ste imali i koji cete imati na bilo kom provajderu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari