Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Nije taj Celeron u grupi sa G1610 i sličnim. Pravljen je za nisku potrošnju, ne za performanse.

Па да, али је по истом тесту ј1800 скоро дупло бољи од мог претходног D915 процесора а мени је он завршавао све послове и да није плоча почела да брља, користио бих га још дуго. Наравно, некоме су тестови или игре првенство у раду компа па зато све испод i5 не вреди ничему а неко комп користи за озбиљније послове где тестови не значе много.
Према тома, ако је ј1800 дупло бољи од D915, могао сам да имам бољи комп од претходног за кинту. Ваљда ће да буду сличне акције и идућег пролећа, осим ако Телеком не буде продат.

Видео сам да се прича о томе а плашим се да не буде као и све до сада, када дођу странци, донесу све лоше детаље а задрже оно што им одговара. Вип није донео ниже цене али јесте заокруживање на што више ... да нам не укини и ову сићу коју поклањају и додају ФУП .... отприлике.

Па да, али је по истом тесту ј1800 скоро дупло бољи од мог претходног D915 процесора а мени је он завршавао све послове и да није плоча почела да брља, користио бих га још дуго. Наравно, некоме су тестови или игре првенство у раду компа па зато све испод i5 не вреди ничему а неко комп користи за озбиљније послове где тестови не значе много.
Према тома, ако је ј1800 дупло бољи од D915, могао сам да имам бољи комп од претходног за кинту. Ваљда ће да буду сличне акције и идућег пролећа, осим ако Телеком не буде продат.
Samo kazem. I ja sam slicnih razmisljanja. Nikad nisam kupovao skupe procesore i maticne ploce jer mi nisu nikad bili potrebni.
Inace, ta ploca sa j1800 ima HDMI izlaz i necujna je pa bi je bilo dobro prepakovati u neko mini itx kuciste koje podrzava 3,5" diskove i slozis HTPC konfu za pozeleti.
Taj procesor ima hardversko h264 dekodiranje tako da jak procesor tu ne treba.

Uvek vam je sve malo. Do sada ste placali net po istoj ili visoj ceni a sad ne valja kad poklanjaju kompjuter (kakav god da je). Sve bih vas ja u rudnim!

A ja u ku.. sa ugovorom... Ako ima neko iz SU i okoline, platim mu tri računa za net10 da mi uzme tablet za dinar :))

Samo što ni jedan ni drugi nisu toliko.
meseci put apretplata jednako je

Nema vise tesle u ponudi na sajtu... Nadam se da cu ga dobiti jer sam ga narucio cim se pojavio na sajtu preko portala moj telekom. Jutros me zvali iz telekoma u NS da dopune neke podatke za ugovor i kao sticice mi oprema na kucnu adresu... Sad, valjda su rezervisali taj primerak za mene odma.

"Kampanja Promo Net sa računarom/tabletom pruža mogućnost korisnicima da, uz korišćenje većeg Net paketa po ceni prvog nižeg paketa, kupe laptop računar ili tablet po promotivnoj ceni. Računar/tablet se može platiti na 12 rata (ako je cena veća od 1,00 din.) ili odjednom i to kroz mesečni račun. "
"Ukoliko zaključite Ugovor u navedenoj kampanji, nakon isteka ugovorne obaveze nije potrebno da vratite računar/tablet, budući da nakon kupovine isti postaje Vaše vlasništvo."

Da li neko slucajno ili namerno zna da li ce da se produzava akcija koja traje do 30 juna ? promo cene neta + tablet..

produzava se vec 3 meseca cini mi se, tako da verovatno... verat i beotel imaju ponude takodje do kraja meseca. Mozda i bude neka nova bolja letnja...

Ta akcija traje oko 3, max. 4 meseca. Sredinom februara nije je bilo. Znam jer sam bas tada uzimao kod mojih adsl.

mislim da je od 1 marta pocela i trajala 2 meseca pa su produzili za maj pa za jun... ne znam sve mislim da ce biti nesto ispod 1550 din ali izgleda mogu samo da sanjam to

Ugovor za adsl mi istice picetkom avgusta, da li bih nekako mogao da podpisem ranije novi ugovor i iskoristim akciju da uzmem tablet, ili moram da cekam da istekne stari ugovor? Da li ta akcija vazi za sve za sve pakete i tarife?

nemas vise free tableta a mogo bi to da odradis ako platis penale za ostale 2-3 rate dok traje ugovor

vrlo je moguce da produzavaju akciju

Ne znam ali mislim da sve zavisi od mesta do mesta u mom mestu ima tableti , pitao sam..

Mozes vec da produzis - 3 meseca pre kraja ugovora moze.

Ne znam ali mislim da sve zavisi od mesta do mesta u mom mestu ima tableti , pitao sam..

nema potebe da se ide u telekom, na broj, mislim da je 1981 ili 1983, pozoves i sve zavrsis ,postom dobijes tablet i ugovor na potpis

sada imaju, u saradnji sa gigatronom, odlican asus, sa dve kamere, ips ekran...
bio je i onaj tesla tablet ali je valjda otislo sve

tako da posto su poceli da nude bolje tablete, nego pre petnaestak dana mislim da ce se akcija produziti i posle 30.06, koliko je najavljeno da sada traje

rezime, moze se potpisati nov ugovor tri meseca pre isteka vazeceg, moze i net 10 za 1500 din i tablet zajedno a mislim da ce i nove ponude biti bar ovako dobre, jer su mene zvali i sms-ovali cim je bilo tri meseca pred istek ugovora, te kako ste zadovoljni te imate li nameru da produzite ugovor...

Ma ovaj promo je samo nacin da se preko Ts prodaju tableti koe nisu uspeli da prodaju... Malo morgen bi Ts uveo ovu akciju zbog prave promocije:)

Ne mozes menjati tip usluge osim NA Box. Sa boxa pre isteka mozes jedino Box produziti.
Ali ako imas mogucnost za vdsl pozovi i probaj MegaBix da uzmes. Nije zvanican ali kazu da postoji;)
50/2 vdsl uz bix4+iptv hd paket za ~3500/mo.

Vrh Dno