Šta je novo?

[MTS] Problemi sa proverom *797# postpejd stanja

Zna li neko i od cega zavisi to da nekima provera stanja radi normalno nekima ne kao sto je sada slucaj?

Marfi, mamu mu njegovu, Marfi...

Sad sam zvao podrsku i puko 10.17din da bi mi teta rekla da je greska kod njih u sistemu i da budem strpljiv.

^ Mogao si besplatno da pozoveš 19818 (Telekom prodaja svega), izabereš opciju 4, dobiješ MTS prodaju, postaviš pitanje, oni ne znaju odgovor i besplatno te prebace na MTS kol-centar. :)

I smore te da to ne radis vise ;)

^Ne. Istina, 2x sam uradio, tek posle sam skapirao da to nije "pravi" kol-centar. Ljubazno su prebacili poziv kad nisu znali odgovore.

Šta je sa preostalim Megabajtima? Pokazuje samo minute i sms, protok podataka niks. Ili se preostali internet saobraćaj proverava na nekom drugom broju?

^ Na mts.rs/stanje. Obavezna mobile data konekcija.

Owime lisico stara ! :D
Meni radi/ne radi ... Smenjuje se na po par sati i tako potonja 2-3 dana mislim ...

Meni ova dva dana ne radi, ali je pre radilo :)
***, sa MTSom sam navikao da Call Meter je obavezan.

^ Zaista ne radi juče i danas. Navodno "unapređuju sistem", a video sam da su promenili tekst USSD poruka za stanje (dok je radilo). Sitne izmene, kao i neke nove kolone za SMS u mts.rs/stanje. ;)

Kakav bezobrazluk? Ako zelis da uvek budes u mogucnosti da proveris "stanje" predji na prepaid. Postpaid je zamisljen za korisnike koji koriste telefon kad im treba i koliko im treba, a ne do neke crte.

Pozdrav

Jeste za ljude koji ce da sednu na telefon pa posle da se cesu kad dodje racun, sta pricas covece? Naravno da ce da kontrolisu ljudi koliko razgovaraju

More kontrolisemo itekako, barem pri kraju meseca, tj. posle 20. Prvih dana u mesecu nikad nisam video nemogucnost provere stanja kao problem, ali krajem meseca... nije fer.
Doduse, lepo rekoh - uz MTS se navikne covek da mora da ima Call Meter. Koji je azurniji od bilo koje provere stanja na postpaidu.

meni uvek ostane 200-300 minuta koje prenosim uvek, ali jednom mi se ne znam kako desilo bas zato sto sam se previsen opustio i taj mesec radio, ode 900 minuta i skoro 1000 prekoracio.

Koju glupost odvali i ostade ziv...toliko !

Alfaunits identicno razmisljamo :))

Deca Telenora pametno razmosljaju :D

Izgleda da ih je Telenor razmazio, zale se kako ne valja ovo, ne valja ono. Ne paze ih kako su ih naucili ;)

Meni samo nije jasno zašto mts ne napravi aplikaciju kao što ima telenor, da može da se vidi kompletno stanje preko aplikacije bez obzira da li si na mobilnom netu ili wifi.

Zato sto su pajseri drzavni ...i zato sto ce ubrzo da ga shibnu za dinar ... :)

Meni samo nije jasno zašto mts ne napravi aplikaciju kao što ima telenor, da može da se vidi kompletno stanje preko aplikacije bez obzira da li si na mobilnom netu ili wifi.
Ona MTS centar app ili kako se već zove (zvanična, što može da prikaže stanje), ne radi preko WiFi-a?
Slažem se da je smor što sada na kraju meseca ne radi stanje, a MTS nas je "razmazio" ažurnom proverom stanja poslednjih godina. Lično me nije frka, nikad ne istrošim ništa do kraja iz paketa, ali nije im fora da ne radi.

Zar oni prvo ne naprave novi algoritam, platformu, rešenje, onda ga testiraju sa test podacima, pa sa paralelnim upitima nad realnom bazom, a tek onda probaju u realnoj upotrebi tokom noći, ako ne radi vrate na staro, pa opet testiraju tokom noći, ako radi novi sistem -- putse ga? A ne ovako, šalabajzerski.

Na kraju meseca ne radi tri dana zbog preseka stanja koji tada rade, a stanje se ne prikazuje danas jer im je aplikacija nešto poblentavila, rade na popravci. Info iz prve ruke ;)

^ Ne na kraju, vec na pocetku! ;)
@desp: zaista je provera stanja radila savrseno od kako je uveden MNP.

Nazad
Vrh Dno