Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Nikako nije strogo do Samsunga, kartica A1 radi u mom Samsung A35 a kartica od Mts ne radi u istom telefonu.
Strogo je do diletantskog rada i ponasanja Mts-a i nije sredio sve kako treba i kad sve uradi kako treba da pusti u rad 5G mrezu.
Umesto da su radili kao A1 sve probali i testirali, sto rece jedan clan nema sanse da za taj problem nisu znali. Jednostavno su bili zauzeti racunanjem novig cena koje su im potrebne.
Ako je A1 mogao da taj problem zategne pre pustanja u rad 5G mreze mogli su Mts i Yettel. Cista jedinica i fijasko Mts-a i Yette-a.
Ja imam A1 karticu i Samsung A55 i nemam 5G internet..

После прошлогодишњег боксовања са њима око спорних рачуна, и добијања повољности за нови уговор потписан у јуну, данас стиже увећан рачун!! Јесте увећање неких 33,33 рсд, али тако су почели и прошли пут, па докле су после догурали. Да ли је још некоме стигло повећање? Већ сам кренуо да пишем рекламацију, и да им претим раскидањем уговора?

Ja sad zvao, nude 3 meseca 30% pa 21 sa popustom 10%. 'sjajna ponuda' za 5ica L 😒

Rekao im A1 nudi 50% na neo30 ceo ugovor i odgovorili da ne mogu bolje. Sutra idem u A1 da podnesem zahtev na verovatno max 30% svakako mnogo bolje nego sto nudi MTS pa da vidim sta ce da mi kazu
Na sajtu 5L kosta prvih 6 meseci kosta 999 a 18 x 4200, na te cene si dobio popust?
Ja imam A1 karticu i Samsung A55 i nemam 5G internet..
Probao si vise kartica drugih operatera i ono sto ovde predlagali clanovi foruma da se proba?
Ti si prvi korisnik A1 da nema 5G ovde i to se moze desiti. Ali je kod MtS i Yetrel masovna pojava.
Tj nije masovna pojava nego na 100% ne radi na nekim modelima telefonima starije generacije.
To je priznao i pijani Lule (Lucic) u izjavama koje daje. Da ne poverujes da nisu testirali telefone tokom cele godine. Jok, 2 decembra samo pritisni dugme i serenade o petica paketima.

Poslednja izmena:
Na sajtu 5L kosta prvih 6 meseci kosta 999 a 18 x 4200, na te cene si dobio popust?
Ne, nudili 3 mes. po dve hijade i nesto (blizu 3000), pa ostalo za 3800din. I to nakon sto sam rekao da a1 nudi sve isto to za 1300-1400 za celu ugovornu obavezu. Imao sam Soko lite do sad. Nudili su i zajednicki popust sa copy paste ta dva broja zajedno oko 3800din mesecno kada sam pitao za copy-paste ali iskreno nisam slusao do kraja vec me uvredili sa prvom ponudom. Videcu sta mi kazu za copy-paste kada podnesem zahtev da predjem u a1

Ovo "jedan za sve" , jel moze da se koriste kartice na tabletu ili satu i koji nisu kod njih kupljeni ,ili mora baš preko njih (kao što mislim da A1 radi ) ?

Poslednja izmena:
znaci isti paket je na svim karticama sve Isti?

Ja sad zvao, nude 3 meseca 30% pa 21 sa popustom 10%. 'sjajna ponuda' za 5ica L 😒

Rekao im A1 nudi 50% na neo30 ceo ugovor i odgovorili da ne mogu bolje. Sutra idem u A1 da podnesem zahtev na verovatno max 30% svakako mnogo bolje nego sto nudi MTS pa da vidim sta ce da mi kazu
Da li su ti iz A1 50% ponudili uzivo kada si se konsultovao ili si dobio na neki drugi nacin? Meni na sajtu pise 2399 rsd bez ikakvih popusta

znaci isti paket je na svim karticama sve Isti?
Pa poenta toga je da isti paket/broj koristis na vise uredjaja, nema logike da je drugacije. Onda bi mogao da kupis razlicite kartice i tjt, ne bi se cimali sa opcijom podele jednog paketa/broja na razlicite uredjaje

Bio malopre do MTS ,daju ono 15 m za 1 dinar samo ako prelazis iz A1 .A ako prelazis iz yettela dobiješ 6m 🙂 .Znači u istom su timu ..

Svaki zahtev podnet u toku ugovorne obaveze bio bi odbijen. Moraš prvo nje da se rešiš, a to trenutno ne možeš bez penala.

Izgleda da je ipak strogo u Samsungu problem. Detalje je jedan član naveo ovde.

Imaju i oni dobre ponude za stare korisnike, a i za nove dozovljavaju produženje dobrodošlice unedogled (zvanično ograničeno, ali konstantno to produžavaju).
vezano za : "
Svaki zahtev podnet u toku ugovorne obaveze bio bi odbijen. Moraš prvo nje da se rešiš, a to trenutno ne možeš bez penala"
Ukoliko promene cenu, tj podign,u siguran sam da mogu da raskinem ugovor bez penala!? U tom slucaju bih presao kod konkurencije a zadrzao broj. Kako?

Ne, nudili 3 mes. po dve hijade i nesto (blizu 3000), pa ostalo za 3800din. I to nakon sto sam rekao da a1 nudi sve isto to za 1300-1400 za celu ugovornu obavezu. Imao sam Soko lite do sad. Nudili su i zajednicki popust sa copy paste ta dva broja zajedno oko 3800din mesecno kada sam pitao za copy-paste ali iskreno nisam slusao do kraja vec me uvredili sa prvom ponudom. Videcu sta mi kazu za copy-paste kada podnesem zahtev da predjem u a1
Pa cekaj tebi nude manji popust za pakek 5L nego na cenu sa sajta? Jer gledamo isti novi paket Petica L ?
Kako nude 3 meseca oko 3000, kad na sajtu prvih 6 meseci pise 999 dinara.

Prilozi

• Screenshot_20251205_175609_Opera.jpg
    Screenshot_20251205_175609_Opera.jpg
    89.7 KB · Pregleda: 31
Da li su ti iz A1 50% ponudili uzivo kada si se konsultovao ili si dobio na neki drugi nacin? Meni na sajtu pise 2399 rsd bez ikakvih popusta
Mozes samo kod njih licno/uzivo, imaju odredjeni broj vaucera 30% 40% 50% pa ko sta ima u tom trenutku za prelazak

Pa cekaj tebi nude manji popust za pakek 5L nego na cenu sa sajta? Jer gledamo isti novi paket Petica L ?
Kako nude 3 meseca oko 3000, kad na sajtu prvih 6 meseci pise 999 dinara.
Tako mi je nudila, pogledali prvo koji paket sam imao ranije, Soko lite je sada 5ica L po njima. Pitao sta mozete da mi ponudite da nastavimo saradnju i ponudila mi 10% popust. Sutra idem da podnesem u A1 pa nek me zovu. Kazem ti da imam ponudu na primer 1500din kod drugog operatera, ti odgovoris da je tvoja ponuda 3800din i jos pitas da li odgovara i da ti potvrdim?

Znam da njih boli briga sto sam u MTSu 20 godina ali kako mozes da nudis meni gore uslove nego sto imas na sajtu nakon sto sam ti rekao da imam 3x bolju ponudu kod konkurencije?

Pa otkači ih
Idi do A1 i podnesi zahtev za prenos broja kod njih
U roku najkasnije 1 dan zvaće MTS da pitau čemu je problem kada već toliko dugo sarađujte . Tada reci sta hoćeš

Naravno ,to treba svi da radimo ,redovno po isteku .Dakle ako ste u MTS nikako u yettel ili obratno (nećete dobiti max ) .Ako ste u A1 ,u bilo koju od ove dve preostale .

Ukoliko promene cenu, tj podign,u siguran sam da mogu da raskinem ugovor bez penala!? U tom slucaju bih presao kod konkurencije a zadrzao broj. Kako?
Pa i to sam pomenuo. Da bi mogao da preneseš broj, moraš da se rešiš ugovorne obaveze. Ne treba baš da raskineš ceo ugovor, jer bi to podrazumevalo i gašenje tvog broja, pa ne bi više imao šta da preneseš. Svakako, na oba imaš pravo ako podignu cene.

A kako, pa moglo bi i preko mejla i slično, ali najsigurnije je otići u MTS-ovu poslovnicu, reći tamo da želiš da prebaciš broj zbog jednostrane promene uslova ugovora, i oni će to evidentirati kao zahtev za raskid ugovorne obaveze (ne celog ugovora). Kada se to reši u tvoju korist, prenos kod drugog operatera pokrećeš u skladu sa politikom i mogućnostima tog drugog operatera: poslovnica, agenti...

Jedino treba imati u vidu da će onda MTS pokušati da te zadrži time što će ti ponuditi ostanak stare cene, ali to nije dovoljno ako i svi ostali uslovi ne ostaju isti (ili bolji).

Pa cekaj tebi nude manji popust za pakek 5L nego na cenu sa sajta?
Često je prva ponuda za produžetak manja od one sa sajta, budući da je na sajtu u suštini ponuda za nove korisnike.

Jel pusten 5g za ceo Beograd ili samo centar ili i sire od BG, ja sam na cukarici i samo 4g. Da li mora da se uzme novi paket ili ce da radi sa omorikom m?

Čukarica je širok pojam, navedi konkretnije delove, ulice ...
Tempo Ada, Vodovod Lješka, bivši Ateks, Pijaca, Šećerana dimnjak, Bazeni Košutnjak su ti samo neki od primera 5G lokacija ...

Ok, da javim svima kako sam prosao. Ponudili mi za 5icu S prva tri meseca 600din preostala 21 po 1400din. Onda smo se 10 minuta natezali (tri puta prekidali da pitaju sefa da li moze bolja ponuda) i na kraju 3 meseca po 400 i 21 mes. po 1100din. Da naglasim da sam svaki put kada sam obnavljao ugovor dolazio ovde na ovaj forum da vidim sta najbolje nude u tom trenutku nikad nije bilo ovako. Obicno jedan minut max i dobijem sta ljudi pisu ovde da je najbolje u tom trenutku.

I ne moze copy-paste da se kombinuje sa ovim specijalnim popustima van redovnih ponuda. Samo kada placas 'normalne cene' 🤷‍♂️

Nevezano za 5G, sa mts u stanu mi je dl 10-15mbps, dok sa A1 preko 300mbps... ja ne mogu da verujem da postoji ovolika razlika. Kontam necije bazne stanice su blize, neke dalje, ali ovolika razlika? uzas.
Imao sam ja bas velike probleme sa MTS mrezom poslednjih mesec dva. U delovima Zarkova/Ceraka uopste nisam imao signal, svuda sam na 0 ili na 1 crti. Ispade imam 2g karticu koju nisam menjao 15 godina a ovi krenuli da gase pojedine mreze da bi oslobodili za 5g (koliko sam razumeo) a moja kartica valjda max 3G, ne znam kako uopste to nisam povezao do sad.

Ne kazem da je to u pitanju za Vas nego imao sam probleme sa signalom zbog kartice.

Imao sam ja bas velike probleme sa MTS mrezom poslednjih mesec dva. U delovima Zarkova/Ceraka uopste nisam imao signal, svuda sam na 0 ili na 1 crti. Ispade imam 2g karticu koju nisam menjao 15 godina a ovi krenuli da gase pojedine mreze da bi oslobodili za 5g (koliko sam razumeo) a moja kartica valjda max 3G, ne znam kako uopste to nisam povezao do sad.

Ne kazem da je to u pitanju za Vas nego imao sam probleme sa signalom zbog kartice.
Nije, kartica je nova, od ove godine, i zivim na Vracaru.

Mene danas pozvaše iz mts-a pošto mi je primarni broj sa A1 numeracijom (već duže vreme je na Globaltelu, ali to očigledno ne vide), kaže nudimo 15 meseci dinar, ostatak regularna cena za prenos broja iz A1, pitam još jednom, stvarno bilo koji, ona kaže BILO KOJI, čak i ovi novi 5ica. Pitao takođe do kada važi ponuda, ona kaže, sigurno do kraja decembra, ne zna za dalje. Nadam se da će nekome značiti info 🙂

Nazad
Vrh Dno