Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Videćemo u narednih 15 dana. Taman pred novu godinu.
Sad za crni petak ne mogu, još je rano. Ali već za sv. Nikolu bi trebalo da grunu

Koliko dugo mora biti broj u prepaidu u mts, pre nego sto mogu podneti zahtev za prenos u drugu mrezu?
Valjda je smanjeno na 2meseca
Da preciziram, ne mora da bude dva meseca na pripejdu nego uopšteno u mreži. Proći će zahtev i ako je npr. pre pet dana broj prebačen sa postpejda na pripejd, tada ne mora da se čeka. Isto važi za promenu vlasnika broja, nije važna. Ali ako je pre nekoliko dana prebačen iz druge mreže ili tek kupljen/registrovan, od tog dana se broje dva meseca.

Prosao je rok za nove cene sasvim prostih razloga. Ako obajve nove cene 1 decembra one ce vaziti od 1 januara. Do sad je bila totalna bezanija iz Mts-a sa novim cenama ostace Lucic sa 40 razbojnika sam .
Novi paketi ako stupe od 1 decembra ok, koliko ljudi moze da se do 3 decembra prebaci na njih da ima novu 5G mrezu.
Da im trebaju pare trebaju im, neka ih manje bacaju iz cistog hira i imace ih mnogo..

I ( možda , verovatno ), poskupljenja..?
Ma jok, nema poskupljenja sigurno..možda ubace pakete sa podrškom za 5G mrežu, a sve ostalo će ostati isto.
Paketi se menjaju na svake 2 godine..

Od 1 ide poskupljenje postpaid-a (ne znam da li ce samo ko se opredeli za nove pakete imati jacu cenu, a svi ostali pod ugovorom sto su do sada imati staru cenu ili svima dizu od 1 to cemo videti).

Direkt od zaposlenog u mts-u.
Znači znao Vam je samo reći da će poskupljenja biti od 01.12.2025. a nije Vam znao reći da li će dizati cene paketa za nove ( dolazeće ) korisnike ili će svima koji smo pod ugovorom podići cenu... Malo mi je sumnjivo ( na izjavu radnika / zaposlenog ) ali dobro... Videćemo od 01.12.2025. .

Poslednja izmena:
Znači znao Vam je samo reći da će poskupljenja biti od 01.12.2025. a nije Vam znao reći da li će dizati cene paketa za nove ( dolazeće ) korisnike ili će svima koji smo pod ugovorom podići cenu... Malo mi je sumnjivo ( na izjavu radnika / zaposlenog ) ali dobro... Videćemo od 01.12.2025. .
Nema to toga ništa.

Zasto je toliko cudna/iznenadjujuca informacija da ce MTS potencijalno podici cene paketa? Zar nisu to radili vec vise puta samo u poslednjih godinu dana?

3750 din soko lite, jedna sasvim normalna tarifica za današnji high bandwidth svet.

Mislim da bi bilo ludilo dizati još cene.
Najbolje da bude drugi najveći trošak posle kredita za stan.

Pa i najjeftiniju Omorika tarifu su dogurali do 2600 dinara, i to je ludilo. Ko ce da ih spreci kad se svakako dogovore sa druga dva operatera i kod sva tri budu iste cene. Mozda samo nece forsirati "migraciju" kao prosli put pa im bolje prodje.

Tesko da bude poskupljenje pred Novu godinu kad tradicionalno krecu neke pogodnosti.. Ali mi je interesantno sta bi bilo u slucaju inflacije, naglog skoka kursa npr itd..? Secam se 90tih kad stigne racun za npr struju, ne platis 20tak dana i onda te izadje realno 20 puta niza cena 😇

Neka i treba, sad kad puste 5G, uz Massive MUMIMO mocicemo svi na A1 da pređemo i da ne bude opterećenje kapaciteta. Sad cemo videti sta radi konkurencija koje se nadam jos uvek da postoji između A1 i mtsa

Jedno pitanjce. Istice mi Mega plan (prepaid) na A1 30.12., gledao bih da pređem ovamo na Omoriku M ili Soko Lite ako je razlika mizerno mala u ceni. Video sam nešto na ranijim stranama da su ljudi dobijali 15m po dinar za Soko Lite i posle puna cena ako se ne varam? Jel uopšte moguće preći dok mi traje taj Mega plan (jes da nemam nikakvu ugovornu obavezu pa cenim da je moguće ali svakako da pitam) i jel zna neko koja je trenutna akcija ako bih prešao na neku od te 2 opcije i na koji je način dobiti? Hvala 🙂

Jedno pitanjce. Istice mi Mega plan (prepaid) na A1 30.12., gledao bih da pređem ovamo na Omoriku M ili Soko Lite ako je razlika mizerno mala u ceni. Video sam nešto na ranijim stranama da su ljudi dobijali 15m po dinar za Soko Lite i posle puna cena ako se ne varam? Jel uopšte moguće preći dok mi traje taj Mega plan (jes da nemam nikakvu ugovornu obavezu pa cenim da je moguće ali svakako da pitam) i jel zna neko koja je trenutna akcija ako bih prešao na neku od te 2 opcije i na koji je način dobiti? Hvala 🙂
Bukvalno ti pise sta A1 i mts nude ukratko
Potpises kod mtsa 15 meseci dzabe 9 puna cena. A1 ti salje poruku odmah skoro pa i zove ti trazis 6 meseci 0 dinara 18 meseci 50% recimo za neo surf OK tarifa. I to ti je sva pamet. Nisi ni morao cekati poslednji dan isticanja

Mozes uvek preci, ali sad sledi poskupljenje u mtsu izgleda, tako da bolje da sacekas nove cene i pakete kao i svi mi ostali pa ond da procenjujemo sta se i koliko isplati.

Zahvaljujem obojici 🙂 Svakako ću pričekati još 5-7 dana da vidim šta će biti sa tarifama, zanimalo me samo okvirno šta nude za Soko Lite i Omoriku M ako je neko skorije prelazio sa A1 🙂

Јел има најављено негде на сајту да ће бити поскупљење?
А и прошле године је било, негде у ово време.

Prosao je rok za nove cene sasvim prostih razloga. Ako obajve nove cene 1 decembra one ce vaziti od 1 januara. Do sad je bila totalna bezanija iz Mts-a sa novim cenama ostace Lucic sa 40 razbojnika sam .
Novi paketi ako stupe od 1 decembra ok, koliko ljudi moze da se do 3 decembra prebaci na njih da ima novu 5G mrezu.
Da im trebaju pare trebaju im, neka ih manje bacaju iz cistog hira i imace ih mnogo..
Ma jok, nema poskupljenja sigurno..možda ubace pakete sa podrškom za 5G mrežu, a sve ostalo će ostati isto.
Paketi se menjaju na svake 2 godine..
⬇️
Od 1 ide poskupljenje postpaid-a (ne znam da li ce samo ko se opredeli za nove pakete imati jacu cenu, a svi ostali pod ugovorom sto su do sada imati staru cenu ili svima dizu od 1 to cemo videti).
⬆️
Direkt od zaposlenog u mts-u.
⬇️
Informacija od zaposlenog u Telekomu da idu novi paketi ali samo za nove ugovore(prenos broja, novi brojevi, obnova), cifra 500+ povecanje.
⬆️
Јел има најављено негде на сајту да ће бити поскупљење?
А и прошле године је било, негде у ово време.

Изволи.

Видео сам већ све те поруке. Битно је само да нам не промакне објава о поскупљењу, а онда је познато шта и како.

Видео сам већ све те поруке. Битно је само да нам не промакне објава о поскупљењу, а онда је познато шта и како.
Obaveštenje će verovatno stići preko mt:s sajt obaveštenja od podneva,... Videćemo sve od sutra pa na dalje...

To bi bilo prvi put u istoriji da samo novi korisnici imaju veće cene od starih lol. Samo da i Box paketi poskupe, pa da se raskida ugovor.

Imam neku ideju radi uštede, naime pošto koristim Soko Lite (sim) kartica u telefonu, razmišljao sam da uzmem uslugu jedan broj za više uređaja, i da tražim esim za dodatni uređaj i tako internet koristim na drugoj lokaciji i otkažem ugovor koji je tamo aktivan, zanima me da li bi onaj eSim.me mogao funkcionisati (kao najjeftinije rešenje) 4g ruter imam ili koji bi ruter 5g nsa sa i volte podrškom sa esim mogao uzeti i da radi (lan portovi su obavezni).
(ako je poruka za novu temu možda da se prebaci)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno