Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pa meni su rekli 24m po 50 %, vise isplati 12m po 50% :D Probacu i tako, mada ne verujem :D

Dobar dan. Da li je neko imao iskustva sa prenosom postpejd broja iz Yettel u MTS i kakve benefite nudi MTS?
Vise se isplati da preneses u A1 pripejd, dobijes mega plan gratis i kad prodju 60 dana preneses iz A1 u mts i dobijes mnogo veci benefit (Soko lite 12m 1000 pa 12m 50%) nego kad bi preneo direktno iz Yettela

Znaju li oni da su me iz A1 zvali i dali bolji benefit, ili da kazem samo da su me zvali i ponudili bolji benefit 😁

Pa Mts je to prvi i uveo da si ti ziv i zdrav.
Odkad to imam u mesecnom nivou.
Imam svakog meseca 6 GB roaming neta svih 24 meseca.Screenshot_2025-07-23-09-16-43-338_rs.mts-edit.jpg

@milos88nbg Odakle informacija da se ukida roming u Evropi?

@Gulftown
Bilo je reči o tome na nekoj konferenciji eu skoro. Naime planira se ukidanje rominga za Ukrajinu i Moldaviju pa se postavilo pitanje i za ZB.

@ekoguard
Čovek je mislio na sve postpejd pakete. Mts nema kvotu za roming u slabijim paketima

Nije precizirao zato sam napisao, doduse nisam ni znao da nema na slabijim paketima roaming neta, a ovi imaju drugi?
Znam da Globaltel ima i na najmanjem 1 GB

Realno su jeftini to paketi ali naravno da sam da se da svima ne samo nama na skupljim paketima.

Изгледа да су укинули незваничну бокс 3 по цени фиксног промоцију (ако си мтс корисник фиксне линије минимум годину дана). Управо се враћам из њихове пословнице и рекли су ми да то више не може да се узме…

Изгледа да су укинули незваничну бокс 3 по цени фиксног промоцију (ако си мтс корисник фиксне линије минимум годину дана). Управо се враћам из њихове пословнице и рекли су ми да то више не може да се узме…
Da li si ranije imao tu promociju, i da li ti je nuđena?

Da li si ranije imao tu promociju, i da li ti je nuđena?

Да, хтео сам да питам за другу локацију него сад видим да сам омашио трид, нека модератор премести где су бокс пакети…

Pretpostavljam da je zeljkoz hteo da dođe do ponude 12m/1din pa 12m/50%, a to prema pisanju ovde može samo preko nekog agenta, ne i u poslovnici.....

Jel treba da ih cimam da puste net i saobraćaj za CG, sestra danas doputovala i ko da je propala u crnu rupu, prošle godine radilo sve?

Vrh Dno