Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da li je neko upoznat sa poskupljenjem od sutra MTS paketa?
Na broju 064733 mi operaterka kaže da svi paketi poskupljuju za oko 100 RSD i dobijaju ili više minuta ili više GB podataka uključenih u mesečnu pretplatu.

Dobro da su se setili da ubace više interneta u pakete. Sutra još samo da vidimo kako će to ispratiti sa cenama 😂

Koliko sam uspeo da zapamtim.
Zmaj poskupljuje 100 RSD i imaće 500 umesto 250 minuta.
Morava 300 poskupljuje 100 RSD i imaće 1,5 umesto 1 GB.

Mts izbacio nove tarife sa više interneta

Jel se odnosi i na one sa ugovornom obavezom?

I šta je zmaj dobio?

Prilozi

• Screenshot_2022-11-01-07-26-17-478_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-01-07-26-17-478_com.android.chrome.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 68
Omorika 12 je:
  • pola UO po 1600 dinara
  • pola UO po 1900 dinara
prosecno: 1750 dinara

Zmaj je 1600 dinara.

Vise se isplati Omorika25 prosecna cena 1850 a 25b ili Omorika50 prosecna cena 2100 sa 50gb. A tek SokoLite sa prosecnom cenom 2618 , 100gb po punoj brzini a posle po 10mb flat, 3 lincrnce za iris go , dezer.
Lepi paketi sa dosta neta, Omorika12 nema nesto smisla , navlace ljude na vece pakete kao svi.

@poglavicas Pa ne baš, na kvarno su stavili 6 meseci snižena cena, ne 12 što je bilo do sada...tako da im popust skoro i ne postoji.
Neograničene aplikacije važe samo 2 meseca, što je nebuloza da se ističe.

Soko Lite u proseku košta 2.618 RSD i jedina dobra ponuda na koju yettel i a1 praktično nemaju odgovor, ali to je visoka cena za pretplatu, ali bar se dobija Deezer i Iris

Poslednja izmena:
^Zar nema A1 Neo Neo za 2499 rsd uz ugovornu obavezu? To je jeftinije od Soko Lite, nema ograničenje u brzini, ali ima ograničenje u deljenju neta (hotspot).

A1 nema ni 2GB roaming ni mtel minute, što mnogima, pa i meni baš dosta znači. Iris i glupost Balkan Myusic nije toliko ni bitno, mada Iris verovatno jeste.
100 GB potrošiti putem mobilnog telefona uz sve one društvene mreže koje idu neograničeno, je jako, jako teško, a i 10mbps nije za bacanje, to je sasvim funkcionalna brzina, 2k youtube, društvene mreže itd...

Moze li se negde pratiti status porudzbine (telefon)?

Ako odaberete Omoriku 50, Omoriku 25 ili Omorika 12, tarifu ćete sledećih 6 meseci plaćati samo 1.599 dinara mesečno. Ako, pak, odaberete Soko Max ili Soko Lite, očekuje vas 25% popusta na mesečnu naknadu tokom prvih 12 meseci.

Promocije traju do 30. 11. 2022. i važe uz novi ugovor na minimalno 24 meseca.

Cenovnik novih postpejd tarifa

ZMAJ vs Omorika 12

Poslednja izmena:
Je l' još neko provalio ovo?

Screenshot_20221101_201510_rs.mts_edit_446681847777153.jpg

Soko Lite je sa neograničenog neta (koji je iz nekog razloga umesto infinity simbola bio 999999MB, ali se nije smanjivao u aplikaciji ni za megabajt) odjednom krajcovan na kao što se može videti 204800MB, koji se smanjuju, a u teoriji se to čak i može potrošiti. Teže malo, ali to više nije onaj neograničeni net iz ugovora potpisanog pre par meseci.
Zanimljivo...

Zar nije soko lite bio sam 100gb ful brzine, a posle po 10mbps?
204800mb to ti je 100 gb puna brzina i ako si prebacivao broj iz druge mreže kao dobrodošlica dobije se 100gb?
Pa faktički imas 200gb ful, pa posle 10mbps

Nisam prebacivao broj, povećao sam paket letos. Imao sam Omoriku 1, koju su posle izbacili pa je to u principu sadašnja Omorika 3. Plaćao sam je 2000, plus Iris 1100 valjda, pa sam baš iz tog razloga povećao paket jer me na dvogodišnjem niovu izađe otprilike isto, oko 3100 u proseku...s' tim što ovde imam Iris u okviru paketa, plus Deezer, a glavni selling faktor je bio upravo taj neograničeni net, nikakvih sitnih slova nije bilo. A pritom su još i NBA izbacili pred početak sezone, koji je takođe meni bio bitan faktor. Još Iris da izbace i pokazali bi sav bezobrazluk, koji ne sumnjam da imaju.
Nema veze, ganjaću se sa njima, pozvaću se upravo na ovu njihovu nedavnu foru sa sektašenjem i raskidom ugovora kod konkurencije zbog nepoštovanja istog. Pređem lepo u Yettel i kod Oriona uzmem Arene, a njima daleko lepa kuća.

Sta sad rade za prenos i 25TB, na koji paket idu? Ili gotovo, nema vise?

Nisam prebacivao broj, povećao sam paket letos. Imao sam Omoriku 1, koju su posle izbacili pa je to u principu sadašnja Omorika 3. Plaćao sam je 2000, plus Iris 1100 valjda, pa sam baš iz tog razloga povećao paket jer me na dvogodišnjem niovu izađe otprilike isto, oko 3100 u proseku...s' tim što ovde imam Iris u okviru paketa, plus Deezer, a glavni selling faktor je bio upravo taj neograničeni net, nikakvih sitnih slova nije bilo. A pritom su još i NBA izbacili pred početak sezone, koji je takođe meni bio bitan faktor. Još Iris da izbace i pokazali bi sav bezobrazluk, koji ne sumnjam da imaju.
Nema veze, ganjaću se sa njima, pozvaću se upravo na ovu njihovu nedavnu foru sa sektašenjem i raskidom ugovora kod konkurencije zbog nepoštovanja istog. Pređem lepo u Yettel i kod Oriona uzmem Arene, a njima daleko lepa kuća.
Pogledaj sta piše u ugovoru.
Ne mogu naći katalog njihov iz oktobra meseca kada sam bio kod njih sa majkom za neki ugovor.
Ubedjen sam da soko lite neograničeno, ali posle 100gb je manja brzina. A soko max neograničeno ful, nema ograničenja.
Čemu onda razlika ako oba paketa imaju net flat po punoj brzini.
Ubedjen sam da je bila caka sa sokolite.

Da, vrlo moguće da sam nešto prevideo tada za Soko Lite. U pravu si, nema logike da i Max i Lite budu identični u vidu neta. Ok, svakako nema šanse da potrošim tih 100GB, ali me buni šta im je značilo onih 999999MB...da li je to bio neki promo tih prvih par meseci, ko će ga znati, možda.
Sad sam se setio, izbacili su i Apollon pored NBA. Ajde taj Apollon sam provalio da je njesra, nisam ga ni instalirao nikad, ali opet dva servisa da tek tako uklone, glupa im je fora.
Ali NBA ne mogu da prežalim nikako, jer sam unazad dve sezone nakupio tekmi brdo (desio se neki bag još u startu, iako sam imao 3 game choice iz nekog razloga su se tekme samo gomilale...ali to je neka druga priča, lepo bilo dok je trajalo). Imao sam ih uglavnom preko 100 na lageru, pokrio bih tačno celu ovu sezonu sa onim što me zanima i ostalo bi verovatno još.

"Neograničeni internet saobraćaj koji vam je na raspolaganju u okviru mesečne naknade možete koristiti na način da prvih 100 GB koristite po maksimalnoj brzini, a ostali saobraćaj po brzini od 10 Mb/s u mts mreži ."
Ovo obavestenje stoji za box 4 beli, kao i za super plan 4 zlatni. Nisu menjali za planove i boxove, znaci isto obavestenje je vazilo do 31.10.
Jedino kod nove soko lite su dodali za zapadni balkan i obican roming koliko sma uspeo da vidim.
A nba su jos u septembru menjali, pa neke migracije na najskuplji paket.

A nba su jos u septembru menjali, pa neke migracije na najskuplji paket.
Da, stiglo mi je obaveštenje svojevremeno. Deaktivirao sam u roku od odmah.
Kapiram da nije sve ni do mts-a, NBA je menjao aplikaciju i vrste paketa. Vidim da se mnogi žale na novu aplikaciju, stara je šljakala sasvim solidno. Ali boli njih generalno uvo za korisničko iskustvo, bitno samo da se mlati lova, stari paketi verovatno nisu bili isplativi.

Sta sad rade za prenos i 25TB, na koji paket idu? Ili gotovo, nema vise?
Zašto bi bio bilo kakav prenos 25 TB? Stare tarife ostaju aktuelne sve dok ne istekne "minimalni period trajanja ugovora", kako oni u obaveštenju, u prvom pasusu, nazivaju ugovornu obavezu. Znači za tu promociju i tarifu Omorika 3, sve ostaje isto za više od 21 naredni mesec (promocija je počela u avgustu 2022).
Ove promene tarifa se odnose od 1 novembra 2022. za sve nove korisnike i stare kojima je istekla ugovorna obaveza i koji je nisu obnovili ili nemaju nameru da je obnove. Njihove tarife "migriraju" na nove, po objavljenoj shemi. Ko neće prenos na predloženi paket može da bira drugi ili da promeni mrežu. U svakom slučaju, ako ostane nakon mesec dana, od 1.decembra 2022. dodeliće mu automatski novi paket/tarifu, uz realnu cenu, bez ugovorne obaveze. I tada može da bira da li će da ostane na dodeljenom paketu, promeni paket u neki od postojećih ili napusti mrežu (prenese broj u drugu mrežu).
Ljudi, nema drame. Svi pod ugovornom obavezom ostaju na istoj do isteka sa istim benefitima. Oni bez ugovorne obaveze mogu da biraju da li ce sami uzeti neki novi paket, obavezati se ili ne, ili ne raditi ništa i dobiti novi paket po shemi, bez ugovorne obaveze.

@vladix
Jutros je pisalo za Omorike prvih 12 meseci niza cena. Brzo su ispravili na samo 6 meseci a ostalih 18 po punoj ceni.
SokoLitu je pala cena cak, bila je 3300 bez uredjaja a sa telefonom 4300. Pratim zadnje vreme , treba da obnovim jedan ugovor i bice Sokolite. Samo na box paketima stoje da idu stare omorike 3,8,16. Bilo bi dobro da i to promene.

Koristi li neko postpaid internet pakete? Imam ovaj od 50 gb za 999 dinara, ističe uo pa me zanima nude li nešto za produženje pošto mi ističe uo za mesec dana.

Zašto bi bio bilo kakav prenos 25 TB? Stare tarife ostaju aktuelne sve dok ne istekne "minimalni period trajanja ugovora", kako oni u obaveštenju, u prvom pasusu, nazivaju ugovornu obavezu. Znači za tu promociju i tarifu Omorika 3, sve ostaje isto za više od 21 naredni mesec (promocija je počela u avgustu 2022).
Ove promene tarifa se odnose od 1 novembra 2022. za sve nove korisnike i stare kojima je istekla ugovorna obaveza i koji je nisu obnovili ili nemaju nameru da je obnove. Njihove tarife "migriraju" na nove, po objavljenoj shemi. Ko neće prenos na predloženi paket može da bira drugi ili da promeni mrežu. U svakom slučaju, ako ostane nakon mesec dana, od 1.decembra 2022. dodeliće mu automatski novi paket/tarifu, uz realnu cenu, bez ugovorne obaveze. I tada može da bira da li će da ostane na dodeljenom paketu, promeni paket u neki od postojećih ili napusti mrežu (prenese broj u drugu mrežu).
Ljudi, nema drame. Svi pod ugovornom obavezom ostaju na istoj do isteka sa istim benefitima. Oni bez ugovorne obaveze mogu da biraju da li ce sami uzeti neki novi paket, obavezati se ili ne, ili ne raditi ništa i dobiti novi paket po shemi, bez ugovorne obaveze.
Sedi 1, promasio temu. Pitao sam sta sad rade za one koji prenose brojeve, koji paket im nude i po kojoj ceni (ili nema vise)? Do juce su davali O3 po 1300 sto isto ne postoji vec mesec-dva...
A kad si vec pomenuo, ovo
Stare tarife ostaju aktuelne sve dok ne istekne "minimalni period trajanja ugovora", kako oni u obaveštenju, u prvom pasusu, nazivaju ugovornu obavezu.
uopste ne mora da znaci, ne bi bilo prvi put (ni Telekomu ni ostalim operaterima) da pre isteka UO prebace korisnike na nove tarife

Nazad
Vrh Dno