Ma znam za to, nego da bi dobio bolju ponudu od MTS-a, kako najisplativije zapretiti ...Ode se u telenor, A1 poslovnicu sa ličnom kartom, i tamo se podnese zahtev za prenos broja na prepaid ili postpaid. Poslednji račun će stići iz mts-a, i to je to. Rok za tehnički prenos broja je 5 radnih dana od dana podnošenja zahteva. Dakle kod starog opetatera nema potrebe raskidati ugovor, niti prebacivati broj na prepaid.
Davali su za 1000 koliko citam u temi, tj. za 999. Nego mora da se podnese zahtev za prelazak kod drugog operatera. Meni istice za manje od 10 dana i niko me nije kontaktirao. Poslacu im mail.Мислим да 1199 за О1 је мах што дају, мени су то дали.
Испод тога ако си баш баш фаца.
Zavisi na koga naletiš, daju i za 1000. Mada, ne ostaje mi se u MTS-u, kod kuće mi je mreža osrednja, na poslu loša (gubi se 4G). U svakom slučaju, tražiću povlašćeni ugovor, konkretno O1 za 1000rsd pa ako ne daju idem u A1 ili Globaltel bez ugovora.Мислим да 1199 за О1 је мах што дају, мени су то дали.
Испод тога ако си баш баш фаца.
Imam i ja jedan takav broj, baš me interesuje da li je nešto menjano po tom pitanju. Trebalo bi pitati još negde.Ranije je bilo kad sa pripejda prelaziš na postpejd, kredit koji imaš na pripejdu može da se koristi kao avans za plaćanje tog ugovora. Prijateljica skoro bila u poslovnici i rekli joj da to ne može, ima 30000 na pripejdu. Da se pobuni negde ili su zločinci stvarno to ukinuli, zna li se šta 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari