Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ode se u telenor, A1 poslovnicu sa ličnom kartom, i tamo se podnese zahtev za prenos broja na prepaid ili postpaid. Poslednji račun će stići iz mts-a, i to je to. Rok za tehnički prenos broja je 5 radnih dana od dana podnošenja zahteva. Dakle kod starog opetatera nema potrebe raskidati ugovor, niti prebacivati broj na prepaid.

Na koji mail pišete kada ističe ugovor uskoro? Da ih pitam šta imaju da mi ponude.

Ode se u telenor, A1 poslovnicu sa ličnom kartom, i tamo se podnese zahtev za prenos broja na prepaid ili postpaid. Poslednji račun će stići iz mts-a, i to je to. Rok za tehnički prenos broja je 5 radnih dana od dana podnošenja zahteva. Dakle kod starog opetatera nema potrebe raskidati ugovor, niti prebacivati broj na prepaid.
Ma znam za to, nego da bi dobio bolju ponudu od MTS-a, kako najisplativije zapretiti ...

Istekao mi je ugovor pre nekoliko dana i iskreno, ozbiljno se razmisljam da nakon 19 godina predjem na drugu mrezu.
Imao sam omoriku 1 sa 4gb neta i to je bilo 1199 rsd mesecno. Pozvao da vidim da li mogu da produzim ugovor pod istim uslovima, kazu ne moze, poskupelo je i Omorika 1 sa 3gb neta je 1449 rsd i -50 rsd ako online stize racun i ne nude nista bolje od toga.
Nije meni problem da placam tih 200 rsd mesecno vise, ali iz principa ne zelim da placam vise za manje, pogotovo sto jako slabo koristim mobilni net i generalno telefonsku mrezu poslednjih godinu dana.

Slična situacija, meni ističe ugovor za koji dan i tražiću povlašćeni ugovor jer niti mi se ostaje u MTS-u, niti u ponudi imaju nešto zanimljivo. Za sada sam najbliži A1 Intarifa bez ugovora (300min, 10GB, 1000rsd) i Globaltel Freepaid 1000 bez ugovora (neograničeno, 8GB, 1000rsd). Znam da im mreža nije svuda sjajna, ali tu gde sam je dobra.

Pa opet nije bolje.

Za majku produžio Morava 1 sa dva meseca gratis i 600 dinara pretplate sa e računom.

Ona je 600 dinara i tako, jedino 2 meseca gratis, ali meni to ne odgovara. 512MB i 100 minuta mi je malo, a realno nije ni baš jeftino.

Ako mi spuste na 1000 dinara sa ugovorom trenutnu Omorika 1 tarifu uz prenos nepotrošenih podataka u naredni mesec, može, inače menjam.

Мислим да 1199 за О1 је мах што дају, мени су то дали.
Испод тога ако си баш баш фаца.

Ovo još važi? Trebao bi da se duplira net.
Ukoliko je korisnik zaključio ugovor za neku od postpejd tarifa Morava, Omorika ili Soko pre 1. jula 2020. godine i nakon tog datuma pređe na neku od aktuelnih mts postpejd tarifa, dodeliće mu se pogodnost specijalne promocije koju je do tada imao (duplo više GB ili 20% popusta na mesečnu naknadu).

Davali su za 1000 koliko citam u temi, tj. za 999. Nego mora da se podnese zahtev za prelazak kod drugog operatera. Meni istice za manje od 10 dana i niko me nije kontaktirao. Poslacu im mail.

Zavisi na koga naletiš, daju i za 1000. Mada, ne ostaje mi se u MTS-u, kod kuće mi je mreža osrednja, na poslu loša (gubi se 4G). U svakom slučaju, tražiću povlašćeni ugovor, konkretno O1 za 1000rsd pa ako ne daju idem u A1 ili Globaltel bez ugovora.

Nece vam dati za 999d sve dok ne podnesete zahtev za prenos broja. Ako vas zovu sa nekog 011 ne dobijate vise od mesec dana free. Sa skrivenog broja najvise 3 meseca ili 1199 za O1 tarifu. Meni istice box 3 za 20-ak dana. Nudi li su mi 3m po 1 a posle skuplju tarifu. Danas sam uveo SN net 100/10 za 2000d(3 m po dinar) i odjavljujem sve usluge. Zadrzacu o1 ako daju za 999 ili cu preneti broj negde,videcu vec.

Da li mi neko može reći kakav je mts što se tiče 4G signala na teritoriji Niša ? Planiram da pređem iz A1 u mts :D

E sad, glupo pitanje... Kako proveriti do kad mi važi ugovor? U MojMTS to ima da se vidi valjda kad se skroluje na početnoj stranici skroz do kraja dole. Tako vidim da mi je za Box paket. Ali za mobilni (koji je na posebnom računu u odnosu na taj Box) kad proskrolujem skroz do dna, ne piše ništa. Moguće da mi je ugovorna obaveza već i istekla, mada malo neobično da me u tom slučaju niko nije zvao oko produženja ugovora.

Svakako ću pogledati među papirima gde mi je taj ugovor sa njima.

I da, ovo je sve bezobrazluk kako u svakoj sledećojk iteraciji poskupljuju za identične stvari. Tehnologija se razvija, trebali bi da za iste količine megabajta daju niže cene, a sa malko višim cenama da nude podosta više neta. Ajde da razumem što su Moravu ono osakatili: pre 4 godine je ta neka moja tarifa od 800-1000 dinara imala 1GB, a pre dve godine 500MB. OK, to da me nateraju na Omoriku. A sad još i Omoriku da sakate - pa stvarno...

Ranije je bilo kad sa pripejda prelaziš na postpejd, kredit koji imaš na pripejdu može da se koristi kao avans za plaćanje tog ugovora. Prijateljica skoro bila u poslovnici i rekli joj da to ne može, ima 30000 na pripejdu. Da se pobuni negde ili su zločinci stvarno to ukinuli, zna li se šta 😀

Dobro su joj to rekli, umeju oni da daju i pogrešne informacije. Kao za onih 100GB preko Boxa. Jednom ih pitam pre isteka ugovora za Box kod devojke, kažu "nastavlja se i bez ugovorne obaveze", pa pitam drugi put i kažu "ne nastavlja". I ne nastavlja se. Tako da, ko se nateže s njima oko dodatnih meseci za po dinar, može da ima rupu u tih 100GB, ali isplati se svakako...

E, a u mom slučaju, izgleda da mi je ugovorna obaveza istekla 2. aprila. I niko me ništa nije zvao za produženje ugovora, a ja bio u gomili posla, nije mi bilo ni na kraj pameti da o tome mislim. To gledam, ili Morava sa više neta, ili Omorika za 1000 dinara, ili VIP. Super što se ima onih 100GB preko Box-a, ali šta ako bi to ukinuli...🤔 Onda ipak bolje da imati tarifu kojom mi je taj minimum pokriven, a za 100GB, šta da se radi. Baš bi bio urnebes ostati sa Moravom 2 i jednim gigabajtom neta ako sutra kažu da za tih 100GB mora da se ima Omorika recimo... Možda tripujem.

Ja ću, kad mi istekne ugovor O1, da pređem na Zmaj bez ugovora i da čekam da im se pojavi neka bolja ponuda.
Jel ima neko vremensko ograničenje tipa moram čekati neko vreme ako hoću sa Zmaja bez ugovora da pređem na neku redovnu postpejd tarifu?

jel neko dobio ovakvu poruku?
danas ja,a zena pre nedelju dana.Screenshot_2021-04-18-17-56-36-983_com.android.mms.jpg

Šta se buniš? Free Iphone XS Max. :D

Prilozi

• 2021-04-18_180623.jpg
    2021-04-18_180623.jpg
    147.5 KB · Pregleda: 67
možda ga baš i mts dodeljuje...
mora da se puni budžet firme,umesto da zaštite korisnike od spama

Ovo je izgleda novi giveaway, skoro su davali S21 na poklon.:devilish:
Moja zena zamalo da dobije, sreca bio sam kuci pa sam je na vreme sprecio da klikce..:LOL:
Sa ce joj Samsung pored odlicnog Xiaomi 9-ke..;)

Zna li neko lokacije 4G antena u Branicevskom okrugu? Kupio sam neki LTE Booster koji ima vanjsku antenu a ne znam u koj pravac da je usmerim

MTS mreza

Ranije je bilo kad sa pripejda prelaziš na postpejd, kredit koji imaš na pripejdu može da se koristi kao avans za plaćanje tog ugovora. Prijateljica skoro bila u poslovnici i rekli joj da to ne može, ima 30000 na pripejdu. Da se pobuni negde ili su zločinci stvarno to ukinuli, zna li se šta 😀
Imam i ja jedan takav broj, baš me interesuje da li je nešto menjano po tom pitanju. Trebalo bi pitati još negde.

Da li ste primetili da više ne postoji postpejd dodatak - minuti?
Ukinute tarife, skuplji paketi i skuplji telefoni???

Ja svoje iskustvo ga napišem. Ranije sam pomenuo da mi je bio istekao ugovor, a da nisam ni skontao... Javio im se posle toga mejlom, i ponuđena Omorika 1 za 1200 dinara. U suštini, OK. Jeste samo da mi ne treba beskonačno minuta i SMSova, ali neka ga...

Nazad
Vrh Dno