@Zeha, koju tarifu ima, jel' na crvenoj kartici?
Samo im reci, dobar dan, dosao sam da raskinem ugovor, dajte racun na koji da uplatim i koliko para treba.
A što ne bi pokušao da podneseš zahtev za prenos broja u drugu mrežu. To je automatski zahtev za raskid ugovora i trebalo bi da dobiješ to što tražiš. Prenos broja i prevremenu otplatu.Jedina poslovnica u Pirotu (ulica Ćirila i Metodija).
Kažem, dobar dan, došao sam da moj broj ostavite na postpaidu ali da od ovog trenutka bude bez UO. Da platim sve do kraja UO i da me ostavite na postpaidu bez UO.
- Takva procedura ne postoji.
- Znam da postoji, znam da su ljudi to radili.
- Mi takvu proceduru nemamo, znam da kod Telenora to može, kod nas ne.
- Znam da imate takvu proceduru.
- Izvolite papir, napišite molbu.
- Napišem molbu, pošaljemo to (u petak).
- Jutros me zovu sa nekog 018 4150xxx broja (Telekom iz Niša). Javim se, kažu, to što Vi hoćete je moguće, možete otići u bilo koju poslovnicu i zatražiti prevremenu otplatu ugovorne obaveze. Napisali smo kolegama.
- OK
- Odem oko 17h u poslovnicu, dobar dan, to, to to, zvali su me jutros u pola 10 bla bla bla.
- To ne može.
- Da li ste sigurni da ne može, dobio sam potvrdu (uzimam telefon pokazujem dolazni poziv).
- Ne znam ko Vam je to rekao, mi takvu proceduru nemamo.
- Vaše kolege su mi rekle.
- Pozivam 789 i pitam šta da radim?
- Takva mogućnost postoji, ne znam zašto kolege nisu u mogućnosti da Vam pomognu, jedino što mogu je da pišem prigovor.
- Vraćam se kod radnika, kažem da sam podneo prigovor i da procedura postoji.
- Dođite sutra pre podne kada tu bude šefica poslovnice.
Haos im je organizacija.
A što ne bi pokušao da podneseš zahtev za prenos broja u drugu mrežu. To je automatski zahtev za raskid ugovora i trebalo bi da dobiješ to što tražiš. Prenos broja i prevremenu otplatu.
Inače da znate da su neverovatni smorovi iz MTS-a.
Rešio sam da ih napustim zbog lošeg signala, prelazim na Vip. I sad hoću da dobijem uz neo2 3GB u Srbiji i 1GB u roamingu. Da bi to uradio moram online da podnesem zahtev za ugovor do kraja ovog meseca. Ugovorna obaveza kod mts-a mi ističe 2. avgusta. Tražio sam im da otplatim sve i da mi broj ostave bez UO, kako bi uspeo da ga prenesem u Vip do kraja meseca.
Ljudi moji, prvo su tvrdili da to ne može, posle su tvrdili da može, pisao sam im i pismeno (mtsinfo) rekli su da odem u poslovnicu i da ću tamo dobiti informaciju koliko treba da platim.
Otišao u poslovnicu, oni me gledaju belo. Kao da ne razumeju šta hoću. Još me terali da pišem neku molbu. Biće ovo bolan rastanak od mts-a. Kažu možete da raskinete ugovor i platite penale, ja im kažem, neću, hoću da ostanem na postpaidu ali bez UO da bi mogao odmah da podnesem zahtev za prenos broja. Gledaju me kao da sam im ubio nekoga.
Razmisljas kao Beogradjanin, trebas malo otici van BG da vidis kako "Rade"Meni nejasno kako nece da ti daju dozvolu da odeš. Koja je poslovnica? Samo im reci, dobar dan, dosao sam da raskinem ugovor, dajte racun na koji da uplatim i koliko para treba.
Možda pogrešno tumačim pravilnik, odnosno deo koji se odnosi na zahtev za prenos, koji je ujedno i zahtev za raskid ugovora.Ne može to tako. Operater kod koga je broj pod UO ima pravo da glatko odbije zahtev za prenos, i na to ima pravo do zadnjeg dana UO.
Zato mora da se zahteva otkup UO i da broj ostane na postpaidu bez UO. Ne može ni prelazak na prepaid jer onda još 3 meseca broj mora da ostane u mreži, jer je to kao novi korisnik, a po pravilima ratela novi korisnik ne može da pređe u drugu mrežu 3 meseca.
II. ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ПРЕНОС БРОЈА
Члан 4.
Поступак преноса броја почиње подношењем захтева за пренос броја оператору
примаоцу броја. Овај захтев уједно се сматра и захтевом за раскид уговора између
претплатника и оператора даваоца броја, о коришћењу свих услуга које се користе
преко телефонског броја за који се захтева пренос. Уговор се раскида тренутком
искључења броја из мреже оператора даваоца броја.
Човјек је у праву.Мени у поподневној смјени нису могли да замијене картицу.Два пута долазио,исто ме упутили на шефицу и тех. службу,јелте,сутрадан.Нед-но, исто два пута долазио у пословницу јер не знају кад ће систем да обради то што сам урадио па ако имате да радите нешто по граду?Послушај радника и линијом мањег отпора(ако га сад има)оствари свој циљ,а мудровања батали.Без техничке подршке радници не знају ништа,сем основних радњи,а ко ће да нахебе ти одлучи.Vraćam se kod radnika, kažem da sam podneo prigovor i da procedura postoji.
- Dođite sutra pre podne kada tu bude šefica poslovnice.
Haos im je organizacija.
Cilj mi je da kod Vipa dobijem neo 2 sa +1GB za online ugovor + 1GB u roamingu. Sad da li cu to uspeti, videcemo.
Ma jok, jedan apn...Kamo srece da je to...
Cimam ih, ne odustajem.
Vec sam ih dobijao pred Ratelom, tako da nije bas da ne rade nista.
Nisi trebao na prepaid, jer zvanicno mogu po RATEL pravnilniku da te drze 3 meseca, ali MTS verovatno nece
Ali drago mi je da se neko ne zali samo, nego je nesto i uradio i isterao do kraja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari