Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

25% na pretplatu uz telefon, paket PiS Extra. Kad sam uzimao telefon, sračunao sam koliko bi me koštao u MTS i koliko u Telenoru. Računica je bila na 24 meseca, aparat+pretplata sa istim sadržajem paketa. Tražio sam popust od 30%, a odobrili su mi 25% i sa njim mi je telefon izašao nešto sitno jeftiniji nego u MTS.

Bez, naravno. Telefon je plaćen onoliko koliko mu je cena uz PiS Extra peket.

Trebalo bi da pređem na MTS pa me zanima da li je bolje da uzmem sada po trenutnoj akciji (50% na pretplatu) koja ističe krajem juna ili da sačekam sledeći mesec.
Da li zna neko, možda budu bolji paketi slučajno?
Koliko se sećam oni stalno imaju ovu akciju 50% pretpostavljam da će i od jula biti isto, u najgorem slučaju.

Imamo li ovde nekog insajdera? :d

Gde si ti video da akcija 50% popusta na pretplatu istice krajem juna?To im je skoro postala standardna ponuda odavno i nece je skoro menjati.Boljih paketa nece biti uskoro,po tom pitanju da uvedu nesto novo su jos tezi. :D
Ako ti ne treba telefon nikakao,saberi se i oduzmi,i paket koji ti najvise odgovara potpisi na 50% pretplate na 12 ili 24 meseca.

Ok hvala, pisalo je na njihovom sajtu kada sam gledao (ne znam da li piše još uvek).
A znam da je i prošle godine pisalo da je to akcija do kraja godine :)

Ja cekam njihov odgovor na vipov net do kraja zivota ili kako vec ide promocija [emoji41]

Sent from ass

Istice mi ugovor u mtsu (50%) pocetkom avgusta. Jel mogu sad u junu da prebacim broj u vip?

Od kad je mts ukinio placanje telefona na 24 rate(puna cena) uz 50% na pretplatu?Meni se cini da je to do skoro moglo,ostalo samo uz pretplatu preostali deo odmah ili na 12 rate.Nesto ga bas stisli oni. :d

Od kad je mts ukinio placanje telefona na 24 rate(puna cena) uz 50% na pretplatu?Meni se cini da je to do skoro moglo,ostalo samo uz pretplatu preostali deo odmah ili na 12 rate.Nesto ga bas stisli oni. :d

Ja pre neki dan pitao u poslovnici, za kevu tel na rate i 50%, kazu ne moze. Ja mislio nije devojcica informisana(kao sto je uobicajeno), pa se nisam upustao u raspravu.

Moglo je do pre 15 dana mislim.Dobio sam zaduzenje da uporedim 2 modela,kes,rate i pretplata.Kad ono paja,nema vise na rate,niti su obavestili,niti objasnili.Sad sto kazes moze preostali deo uz pretplatu na rate ili na kes.I to na kes im nije fer,das toliki kes a nema popusta kao kod vipa 10% recimo.Ali ajde od kad potpisase ugovore sa kinezima,vidim da nam se ne pise dobro nista.

Upravo bio do poslovnice. Do pre par dana je moglo telefon na rate + 50% popusta. Izneverovo sam bukvalno. :/

Poruka iz mts-a:

Novo - kupite telefon na 24 rate bez ugovorne obaveze!

Vise ne morate da cekate da istekne ugovor za telefon koji koristite jer smo Vam omogucili da kupite novi telefon na 24 rate i to bez potpisivanja nove ugovorne obaveze i promene uslova postojeceg ugovora.

Predlazemo Vam iPhone 6s od 16 GB na 24 rate uz iznos rate od 4.250 dinara, a na raspolaganju su Vam i ostali modeli telefona iz mts ponude.

Info i kupovina u mts poslovnicama.

Cek, ako sam na Mix xl 50%, mogu da kupim telefon ba rate po ceni za taj paket?

P.s. sad vidim da nista od toga.

Poslednja izmena:
Na odmoru sam u Grckoj da vas ne buni mreza...
Evo poruke:
d736ec43a51acfc1d8ab64ccaab94181.jpg

Iphone je oduvek isao na 24 rate ali za druge telefone nema trenutno opcije 50%.
Mada i ne nije vredna nesto ta opcija

Kad kliknes na bilo koji telefon,pa i na iphone nema da izbacuje na rate.Mozda nesto opet menjaju cim salju poruke da moze na rate.Mada kako su potpisali sa kinezima ugovore,ko zna kako moraju da sviraju muziku.

Po ovim uslovima ako bude nesto na sajtu, iphone ce onda biti simfree. Ne postoji osnova da zakljucaju telefon.

Treba da uzmem Mobilni Net M paket pa mi nije jasno, pretplata na 24m je 750din sa 3G modemom za 1din, ali prilikom porucivanja pise da se placa 3G usluga 118din. Zar jos uvek naplacuju 3G uslugu bre ko da je 2003 godina?? Jos uzimaju 200din za SIM karticu i jos 200din za jos nesto. Nista mi nije jasan ovaj novi sajt, uzas je.

Ta 3g pretplata se placa prilikom kupovine telefona.Mada mozda su uveli i za internet uredjaje ko bi znao.imali su veliku pometnju sada oko kineza.Ko zna sta im je receno da moraju raditi.
Ono najsigurnije odes do poslovnice.Na licu mesta vidis ugovor,pa ako odgovara i potpises.
A sajt im sve gori i gori.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Nisam pratio, sta su Kinezi dogovarali sa Srbijom u oblasti telekomunikacija? ;)

Gde si ti video da akcija 50% popusta na pretplatu istice krajem juna?To im je skoro postala standardna ponuda odavno i nece je skoro menjati.Boljih paketa nece biti uskoro,po tom pitanju da uvedu nesto novo su jos tezi. :D
Ako ti ne treba telefon nikakao,saberi se i oduzmi,i paket koji ti najvise odgovara potpisi na 50% pretplate na 12 ili 24 meseca.
50% popusta standardna ponuda, hahahah u Telenoru, ti mora da se salis [emoji23]
Edit: sem ako nisi mislio na MTS.

Poslednja izmena:
Ta 3g pretplata se placa prilikom kupovine telefona.Mada mozda su uveli i za internet uredjaje ko bi znao.imali su veliku pometnju sada oko kineza.Ko zna sta im je receno da moraju raditi.
Ono najsigurnije odes do poslovnice.Na licu mesta vidis ugovor,pa ako odgovara i potpises.
A sajt im sve gori i gori.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Prilikom porucivanja preko sajta na zadnjem koraku je istaknuto da se placa 3G pretplata od 118,8din mesecno. Moracu do poslovnice mada je tamo uvek guzva, zato sam i hteo preko sajta.

Nazad
Vrh Dno