Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Poslednja izmena:
Pa i ja kazem, kako neko moze ovo da gleda jos na telefonu, onako sitno plus.

Važi promocija duplo megabajta do 02.29

Šta predlažete?
Ističe mi ugovor za 15 dana i planiram uzeti tarifu Miks S na dve godine.
Meni je sasvim dovoljno sto nudi taj paket, šta mislite biće li boljih paketa za ove pare ili će cena samo rasti sledećih godinu dana? :p

Poslednja izmena od urednika:
Za sitne cifre, posto ljudi prihvataju skupo, nece biti vise nista bolje :(

Bice mozda nesto bolje za 600din, da bi se ljudi presli i uzimali te paketa umesto ovih nizih, cisto kao kratkotrajni promo, ali mislim da ispod 500din necemo vise vidjati dobre tarife.

Inace ko zeli da bas uziva i gleda sve,neka skine KODI sa Play prodavnice,svi tv provajderi mu dodju kao zrno peska u sahari u odnosu na KODI a naravno skroz besplatno,samo sam i ja morao naci lika koji je znao da podesi sve kako treba,neko ce znati mozda i sam.Hiljade kanala i milioni filmova i sve free :)
Isprobah... Zaista sjajno...

Zna li neko je li je Xperia Z3 model zaključan na mts?
I da li je i dalje uslov za kupovinu telefona na rate račun kod telekoma veći od 1000 dinara?

1000 din i 6 meseci da si kod njih. Tako ja barem mislim.
I da, kada proveravaju da li se može uzeti neki skuplji uređaj (100k) gleda se samo kako ste plaćali prethodne račune, odnosno da li ste to radili redovno ili ne. Nikakve nema provere kreditnog biroa...

Hvala, isti su uslovi i u Telenoru osim što tamo nije uslov tih 1000 dinara...

MIslim da ni u Telenoru ne mozes kao skroz nov korisnik uzeti skup uredjaj na rate.

Inace, dizem ruke od CarGo.. 10ak dana nijednom nisam mogao nijednu voznju da uhvatim. Jutros zadnji put sam nekoliko puta probao, Estimated time 2-3 min., Get a Ride, No drivers available, a onda stalno "format not valid" greska kad god probam get a ride (dok ne izbacim app iz MRU liste, i onda jovo nanovo).
Uz to ni estimated rate nije uopste niza od taksija :D

Nikakve nema provere kreditnog biroa...
Iako sam visegodisnji korisnik sa vise usluga i ugovora i sasvim redovnim placanjem, 2014. su mi trazili da potpisem za proveru Kreditnog biroa kada sam vadio 2 x KT500 sa UO 50% na god dana (to je 500din mesecno). I kartice su pustene 2 dana kasnije.

@Alfa: Sa Car:GO imao sam email prepisku gde su odgovarali svaki put za krace od 1h, pa i subotom. Nikakvi tipski odgovori. Mislim da se trude. I newsletter im je lep. Skrenuo sm im paznju na jednu neozbiljnost u newsletter-u i u sledećem je nije bilo. Meni je to pohvalno, a tebe bih uputio da im se pozalis na mail, istim ovim tekstom. ;)

Ja ni prosle ni ove nisam morao za obicne ugovore da potpisem za KB. Nisam uzimao fon kroz MTS, pa ne znam da li tu ima razlike iz licnog iskustva.

Sto se CarGo-a tice, problem je sto nemaju uopste puno vozila, po mapi (vide se vozila zasebna!) nemaju ni 10 komada u celom BG. To je problem koji su potvrdili vise puta, "rade na tome".

***, trenutno mi je neupotrebljiv, 10 dana ne mogu nijednom voznju da dobijem, bilo koje doba dana. Ajde danas je subota, relativno rano sam izasao, lep dan, ne vole ljudi da voze i da se voze.. ali 10 dana zaredom da nema u centru BG vozila? Beskorisno :(

Zasto ne koristis taxify?

CarGo mi je bio interesantan jer moze preko MTSa da se dopuni.
A nije mi nimalo zgodan ovaj tip aplikacije iskreno, videcu eventualno kakve su cene Taxify-a.

Zbog 50% popusta?

Pozdrav, ljudi, sinoc sam gledao mts sajt, biram novi telefon jer mi istice ugovor uskoro, kad odjednom primetim da je uz Miks M tarifu moguce uzeti samo dva modela telefona! A sat vremena pre toga, kad sam gledao, Miks M je bio u tabelama ispod gotovo svih modela. Naprasno je ova tarifa nestala iz svih tabela! Zna li neko o cemu je rec?
Nesto mi nema logike da ostanu jeftinije tarife svuda kao opcija, a da samo ovu ukinu?!

Miks M kao da je nestao jer ga nema ni u listi obicnoh tarifa. Valjda je neka greska.

Slatkisi, ne vec mi je lakse sve to ide preko firme na jedan racun.

Pozdrav, ljudi, sinoc sam gledao mts sajt, biram novi telefon jer mi istice ugovor uskoro, kad odjednom primetim da je uz Miks M tarifu moguce uzeti samo dva modela telefona! A sat vremena pre toga, kad sam gledao, Miks M je bio u tabelama ispod gotovo svih modela. Naprasno je ova tarifa nestala iz svih tabela! Zna li neko o cemu je rec?
Nesto mi nema logike da ostanu jeftinije tarife svuda kao opcija, a da samo ovu ukinu?!

Meni prikazuje 4: HTC 526G, Meizu MX5, Galaxy S6, Xperia M4

da, veceras se pojavljuju ta 4 koja si naveo, sinoc su bila samo dva.
pisao sam im, pa cemo videti sta ce reci, ako nesto uopste kazu.

Iako sam visegodisnji korisnik sa vise usluga i ugovora i sasvim redovnim placanjem, 2014. su mi trazili da potpisem za proveru Kreditnog biroa kada sam vadio 2 x KT500 sa UO 50% na god dana (to je 500din mesecno). I kartice su pustene 2 dana kasnije.
Ко зна на кога си налетео, ја сам крајем 2014. године узео један телефон уз 24 месечни уговор за Причу, касније такође 2хКТ500 али сам 50% УО склапао у Еммију а не у мтс-у. ;) Од мене тешко да могу да траже КБ тј нема шта тамо да добију јер и не постојим код њих.
Прошле године сам продужио једну КТ500, узео један Miks S и један Mobilni Net S, Тесла таблет ... све без икаквог помињања услова.

Prebacih se sa KT na Miks XL. Ostatak kredita uzeli su kao avans.
Potpisala sam ugovor na 2 godine sa 50% popusta na tarifu jer su im telefoni preskupi u okviru paketa.
Traje im akcija sa dupliranim megabajtima polovinu ugovorne obaveze. Zanima me, da li ja to negde mogu da proverim posto mts centar aplikacija belezi one iz tarife, dakle 1GB?
I internet je, kako kazu, neogranicen. Je l` to zaista tako ili neka caka? Ne uzimam u obzirm smanjenu brzinu. KT me je istrenirala za brzinu interneta tako da sam navikla da je net spor kao puz. :D

Kako samo iz tarife? Kod mene prikazuje duple.
Nema caka, uspori net kada ga potrošiš i to je to.

Ako je novi ugovor, tek od sledeceg meseca pocinje 12 meseci duplo. Ovog ces imati 1gb.

Jeste, novi je ugovor. U stvari, aneks starog. :)
Potpisan je 1.2. ali mislim da ce poceti sa dupliranjem od marta. :)

Neko ko se razume u Excel?

Skinem listing i zeleo bih izveštaj sortiran od najveceg iznosa (rsd) po broju do najmanjeg:

Kolone: Tel.Broj.... Uk.broj poziva... Uk. minutaza...... Cena
Tabela - jedan red za jedan broj

Znam to da uradim u Acccess-u SQL upitom, al Excel nikad nisam koristio. Pivot? Hvala! ;)

Vrh Dno