- Učlanjen(a)
- 18.01.2016
- Poena
- 19
Bilo prvo do 31.12.2015 sad produzili ne zna se do kada.
Isprobah... Zaista sjajno...Inace ko zeli da bas uziva i gleda sve,neka skine KODI sa Play prodavnice,svi tv provajderi mu dodju kao zrno peska u sahari u odnosu na KODI a naravno skroz besplatno,samo sam i ja morao naci lika koji je znao da podesi sve kako treba,neko ce znati mozda i sam.Hiljade kanala i milioni filmova i sve free![]()
Iako sam visegodisnji korisnik sa vise usluga i ugovora i sasvim redovnim placanjem, 2014. su mi trazili da potpisem za proveru Kreditnog biroa kada sam vadio 2 x KT500 sa UO 50% na god dana (to je 500din mesecno). I kartice su pustene 2 dana kasnije.Nikakve nema provere kreditnog biroa...
Pozdrav, ljudi, sinoc sam gledao mts sajt, biram novi telefon jer mi istice ugovor uskoro, kad odjednom primetim da je uz Miks M tarifu moguce uzeti samo dva modela telefona! A sat vremena pre toga, kad sam gledao, Miks M je bio u tabelama ispod gotovo svih modela. Naprasno je ova tarifa nestala iz svih tabela! Zna li neko o cemu je rec?
Nesto mi nema logike da ostanu jeftinije tarife svuda kao opcija, a da samo ovu ukinu?!
Ко зна на кога си налетео, ја сам крајем 2014. године узео један телефон уз 24 месечни уговор за Причу, касније такође 2хКТ500 али сам 50% УО склапао у Еммију а не у мтс-у.Iako sam visegodisnji korisnik sa vise usluga i ugovora i sasvim redovnim placanjem, 2014. su mi trazili da potpisem za proveru Kreditnog biroa kada sam vadio 2 x KT500 sa UO 50% na god dana (to je 500din mesecno). I kartice su pustene 2 dana kasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari