Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

@ vladat1 Ti si ovo dobio po ovim novim tarifama za O1?
Da li si trazio i dobio 100GB neta?

@ bakara Ti si obnovio ugovor (uzeo novu tarifu na 24m) pre ovih najnovijih promena Omorika paketa?

@ vladat1 Ti si ovo dobio po ovim novim tarifama za O1?
Da li si trazio i dobio 100GB neta?

@ bakara Ti si obnovio ugovor (uzeo novu tarifu na 24m) pre ovih najnovijih promena Omorika paketa?

nisam jer to dobojam uz BOX 4

Bratu takodje dali na 24m za O1 mesecno da placa 1199rsd.
Nista meseci za 1rsd.
Ne rece mi dal je 3 ili 4 GB neta.
100GB mu nisu dali.

Ja sam danas podneo zahtev za prenos broja zbogom telekome kad nedaju 100gb po normalnoj ceni za ljude iznad 26 godina.

Činjenica je da su poskupeli, i da svake godine sve više košta.

svake 2 ili 3 godine... :d

I to rade svi i skoro istom periodu
Као и са патикама....исти модели у различитим радњама коштају у динар .... А све шљ квалитет....
Да смо држава, као што нисмо, па да се цепају казне....

ОнеПлус 7Т

:D Meni broj još uvek nije prenet iz Telenor u MTS mrežu niti je stiglo ikakvo obaveštenje da je zahtev odbijen / odobren.

29.06. podnet zahtev online, u petak 03.07. kurir doneo papire na potpis i odneo ih...

Poslednja izmena:
kad im stignu papiri, onda ti salju SIM pa se prenos broja vrsi nakon toga.

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Ja sam SIM karticu dobio kad i obrazac za prenos i ugovor papire, dakle petak 03.07.

Valjda su im stigli nazad papiri 9 dana nakon što su otišli od mene...
Tj znam da su im stigli jer sam ih kontaktirao na [email protected] u sredu.

Toliko o zakonskom roku po kome imaju 2 radna dana da obaveste o ishodu zahteva i onda još 2 radna dana da odrade sam prenos broja.

Meni nestalo onih 100gb sto sam imao u mix xl. Sad stoji samo ovo koliko imam u zmaju. Prebacio se na wifi upravo [emoji3]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Meni na jednom broju nestalo 100GB, a na drugom i dalje imam. Istekla ugovorna obaveza za oba broja još u martu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jel postoji mogucnost ds se nekome obratim u mtsu sa zahtevom da kao zaista starom korisniku njihovih usluga mi odobre da uzmem omoriku1 i da mi daju 100gb na dve godine kao ugovor? Znaci, ugovor dve godine, i 100gb za obe godine, a ne samo za prvih godinu dana.
Hteo bih da probam da vidim jel ce izaci u susret

I meni stiglo na naplatu korona akcine

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Pa to cak i u skovima ne bi bilo realno..Nema sanse da ti daju 100gb uz O1,mozda ih iscimas za max 7-8 gb..Ili idi na Box,u njemu imas 100gb i dodaj broj u njega.

ako imas ispod 26 godina onda mozes u suprotnom samo kroz box ili da prebacis na nekog ko ima do 26 god da ti uzme akciju

ja sam probao nedaju zato sam sad u procesu prebacivanja broja

Послато са LG-H870S помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Imam tacno 26 godina, 3.januar :D

Sad sam ja nesto zakucao, jel uz o1 ide 100gb na 12 ili 24 meseci?

Ide 12 uz O1 mozes da pitas za O2 po ceni O1 kao starom clanu ali ako si rodjen 3.1.1994 onda ti si omasio za 2 dana akciju :D u svakom slucaju pitaj ih prvo na chat pitaj za beneficije pa ce te zvati neko

Screenshot_3.png

mozes i tu ja ili pisi na chat pa ce ti reci da ce te neko zvati pa uz malo srece mozda i prodje

Послато са LG-H870S помоћу Тапатока

Jel postoji mogucnost ds se nekome obratim u mtsu sa zahtevom da kao zaista starom korisniku njihovih usluga mi odobre da uzmem omoriku1 i da mi daju 100gb na dve godine kao ugovor? Znaci, ugovor dve godine, i 100gb za obe godine, a ne samo za prvih godinu dana.
Hteo bih da probam da vidim jel ce izaci u susret

Nemoj 0800100100. Pozovi 733, Službu za korisnike i dodeljivanja benefita, to je jedina šansa (mada mala). U prvom koraku traži O1 i stotku na 24 meseca jer taj ti je savet privatno dao mts BizNet menadžer sa IT foruma.

Budi zadovoljan ako ti na kraju daju tri meseca gratis uz O2 (to dođe na 1750 din mesečno i 24 meseca sa 100 GB).

P.S. Ako si rođen 03.01.1994. rodio si se posle 01.01.1994. i nisi zakasnio za akciju.

Poslednja izmena:
Ne bih imao nista protiv i 1750din da placam ako cu imati 100gb na dve godine.

Ovih 1gb istrosim za 10 dana i posle uplacujem dodatke

Edit: na tviteru me na finjaka odbili

Poslednja izmena:
@BogdanB Cemu onda 100GB? Ali realno.
1GB za 10 dana, za 30 dana = 3-4GB? Recimo 5 plafon.
Sto ne nadjes paket koji ti odgovara potrebama nego se cimas sa njima? I jos bi pristao da placas preko onoga sto ti ne treba.

Izvinjavam se ako je vec bilo pitanje, listao sam temu unazad ali nisam nasao.

Razmisljam da uzmem telefon preko MTS-a (o, jadne li ponude!), ali me zanima da li ce mi sa sklapanjem novog ugovora ostati pogodnosti koje imam sa ovim trenutnim? KOristim Omoriku 1, ali mi je "na pregovore" dato dosta vise neta i neke aplikacije neograniceno, tako da prakticno koristim O2 po ceni O1. Dakle, kad budem sklapao novi ugovor, da li mogu samo da produzim ovaj isti na jos dve godine, ili moram na O1 bez ikakvih pogodnosti?

Novi ugovor nove pogodnosti.
Traži šta ti treba pa odluči da li ćeš potpisati

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno