Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ma to je greska, na KT nije ni radio vrvt.

• Like
Reagovanja: M J
Све се може кад се хоће или када се погоди, малопре сам ишао да откажем последњи постпејд и очекивао онај отказни рок када ће да ме позову. А тип у пословници ладно каже да ће све да заврши за пар минута, угасио картицу, дао ми нову и каже то је то. Последње две картице су чекале док ме позову и убеђују, ова је одмах решена.
Или ипак има везе што су ме већ звали и тада сам их рекао да не планирам да наставим?

Све у свему, остаје ми једна КТ2000 која траје до идуће среде па и то гасим, остаћу само на једном ззззз да видим да ли је довољно. После две деценије сам без постпејда.

• Like
Jel neko probao da li radi taj Roaming dodatak u Grčkoj na Omorika 1 paketu? Pitam u vezi tih sms koji su vam stizali jer je i meni stigao a nesto se ne secam za koje je to zemlje bilo ukljuceno....

• Like
Ja sam na O2 probao u Grckoj, radi lepo.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Imam jedno pitanje. Komšija mene pita (kao ja bolje znam), a ja nisam baš upoznat [emoji2]
Ima kašnjenje od par meseci u Vipu (ostao bez posla), blokiran u više navrata, trenutni dug oko 9.000rsd. Sada će sve da plati (zaposlio se). Uskoro mu ističe UO i planira da uzme Galaxy A50 uz IN tarifu. Pita mene da li će mu to dozvoliti na rate (ja ne verujem), ili da pređe u mts na Zmaja (opet na rate)?
Šta vi mislite, da li je neko imao slična iskustva?

Vip je najstriktniji od provajdera sa kreditnim uslovima. Meni su trazili 28 meseci avansa samo za SIM karticu uz Klasik tarifu, kao dodatni broj. Pre toga su mi dok sam bio nezaposlen dali Motorola One uz NEO 2 na rate (400dinx24). A sada kad imam posao i nemam dugove, redovno placam racune, i slicno, sad ne moze ni SIM kartica. MTS je po meni mnogo bolji u tom pogledu. A inace u Telenoru sam do sada uzeo 5 telefona bez ikakvih problema i doplata. Kad mi dosadi telefon otplatim ostatak rata i uzmem drugi i tako. A imao sam u jednom trenutku cak 4 ugovora (mifi sa tabletom, telefon i total 2, telefon i play 10, i kucni internet 150). Nikad nista trazili nisu, dok Vip bi najradije da im unapred isplatim 3 godine pa onda tek da uzmem paket na dve godine.

Sent from my Galaxy A50 using Tapatalk

Da li je na KT tarifama moguce aktivirati drustvene mreze, viber i slicne dodatke? Nigde na mts centru ih ne nalazim a preko portala postoji opcija ali mi pise da nemam dovoljno kredita (iako imam preko 700 din plus 2000 bonus kredita). Zanimljivo je i da na O1, na portalu nemam opciju da dodam DM odnosno youtube/twitch

Ugovor mi istice 5og je l treba da u vip odem 6og ili mogu i neki dan ranije buduci da su za prenos potrebna 4 dana? 2. Ciji sam korisnik dok traje transfer broja? 3. U slucaju da se mts u medjuvremenu osvesti i ponudi nesto konkretno imam li pravo da otkazem vip i vratim se u mts ili???

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

1. Ne moras da odes u Vip, mozes i online putem da podneses zahtev ali tek 6-og.
2. Do prenosa broja si Mts-ov korisnik, dobices poruku kad ce se izvrsiti prenos, uglavnom to bude nocu, posle toga moras da ubacis vip karticu da bi imao signal (ako ides onlie zahtevom salju ti na kucnu adresu karticu)
3. Uglavnom Mts zove dan-dva nakon podnosenja zahteva za prenos i nudi neke pogodnosti, ukoliko se ne javis ili iz nekog drugog razloga propustis poziv prepustaju te Vip-u. Ukoliko se javis i dogovoris s njima ostajes u Mts-u.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 pomoću Tapatoka

Hvala puno na detaljnom odgovoru [emoji4]

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Slabo pratim trenutnu ponudu, pa da pitam ovde.
Ističe UO na Omorika 1 paketu. Telefon nije potreban. Moće li se očekivati neki veći popust, ili je ovih 1499 (sa sajta) poslednja cena?
Hvala!

Ne znam kakva je sad situacija neki kazu da su malo "zategli" sa benefitima.
Ja sam u martu dobio 8 meseci po dinar i posle standardna cena bez telefona uz dodatne GB.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Kako se pregovara sa MTS, može negde online, ili mora u korisnički centar?

• Like
Мејл или позив, они у корисничком центру углавном не могу (или неће) да понуде више од званичног.

• Like
Istekao mi ugovor posle 2god u mtsu. Mesecni racun 2800 + parkinzi i kojesta, uvek preko 3000.
Podnesem zahtev za prenos broja u Vip ocekujuci da ce me neko iz mtsa pozvati i ponuditi neku povoljnost ili nesto sto moze parirati vip paketima, medjutim nista :)
Niko me nije zvao, danas stigao ugovor i sim iz vipa.
Izgleda da je za mts mojih 3000 mesecno kikiriki. Inace sam bio zadovoljan njihovim uslugama i pokrivenoscu.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Ne znaju tamo gde udaraju. Nije to njima malo para nego se tamo skupili od goreg oca i još gore majke. Daleko im lepa kuća. Ne može nigde biti gore nego kod njih.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Да ли се још увек наплаћује 3g услуга уз купљени телефон?

Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока

Ovo nisam znao.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Istekao mi ugovor posle 2god u mtsu. Mesecni racun 2800 + parkinzi i kojesta, uvek preko 3000.
Podnesem zahtev za prenos broja u Vip ocekujuci da ce me neko iz mtsa pozvati i ponuditi neku povoljnost ili nesto sto moze parirati vip paketima, medjutim nista :)
Niko me nije zvao, danas stigao ugovor i sim iz vipa.
Izgleda da je za mts mojih 3000 mesecno kikiriki. Inace sam bio zadovoljan njihovim uslugama i pokrivenoscu.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Još nije kasno, mene su zvali posle tog koraka. Ali odlučiš da ostaneš samo ne dozvole prebacivanje broja.

Imam pitanje u vezi sa isteklom UO od dve godine, uzet je telefon na rate i postpaid paket, sve je isplaćeno, ugovor je istekao 10. Aprila i evo upravo je stigao račun koji sadrži i postpaid paket i ratu za telefon!? Jesu li oni normalni, da li se još nekom desilo I mogu li da očekujem razrešenje u poslovnici ili da očekujem da se prave blesavi?

Tapatalk

Imam pitanje u vezi sa isteklom UO od dve godine, uzet je telefon na rate i postpaid paket, sve je isplaćeno, ugovor je istekao 10. Aprila i evo upravo je stigao račun koji sadrži i postpaid paket i ratu za telefon!? Jesu li oni normalni, da li se još nekom desilo I mogu li da očekujem razrešenje u poslovnici ili da očekujem da se prave blesavi?

Tapatalk

Meni iz iskustva sa njima jedino korisnicki servis vredi . Ovo da ides i da se objasnjavas po poslovnicama to vise kao odlazak po savet .
Pozovi ih sto pre .

Ok hvala, nisam ja u pitanju nego devojka a to za preko telefona - nikad, ne barataju osnovnim stvarima..

Tapatalk

Једино ако није био проблем са март-јун рачунима који су чудно приказивани па или дуплирани или је неко заборавио да плати. Јулски рачун? На рачунима обично уз рату пише x/y па можеш да видиш која је рата у питању. Да ли је била рата и уз мајски и јунски рачун? Да није девојка узела нови телефон? ;)

Zanima me da li se uz omorika 2 paket daje brzi internet za besplatno koriscenje(viber, insta itd) ili je to onaj spori?

Da li mogu da prave problem za ljude koji nisu u radnom odnosu a oce da prebace broj kod njih i uzmu neki bolji telefon? Uredno placano sve kod proslog operatera(mada nije na mene glasio ugovor)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno