- Učlanjen(a)
- 04.11.2016
- Poena
- 50
A net po kojoj brzini?300min, 400 poruka, 3k min u mtsu.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
A net po kojoj brzini?300min, 400 poruka, 3k min u mtsu.
Tacno tri meseca ranije, dakle od 04.12.Koliko mogu ranije online da produzim ugovor KT ? istice 04.03.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Mislim da KT ne moze da se produzi online sada.Koliko mogu ranije online da produzim ugovor KT ? istice 04.03.
Da bi što duže plaćao sa većim popustom.. Nije mislio baš baš zadnjeg.. Dan pred istek I te fore..Што задњег,зар му тада неће наплатити пуну цијену?
Nisam uzimao tel,placam sada 250 din Kt 500..necu uzimat tel,hocu da produzim,05.03.istice ugovor,kad da posaljem zahtev online,hvalaSacekaj kraj ugovora ako su sa popustom, produzi zadnjeg meseca.
Ako su bez popousta (telefon?), pa hoces da produzis sa popustom onda odmah.
Vidim da se prate moji postovi [emoji44][emoji44][emoji44]...znam da ce biti 400,opet je to okSad ce ti biti 400 umesto 250. Ps nemoj da se ponovo zalis kako ti je online radio skinuo sve mb, za takve stvari uzmes xl sa 102gb.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Pojasni mi molim te, zvali iz cista mira ili sta? Ja imam neki prepaid 20 godina ali me nikada nisu zvali...zato te pitam...koja je bila inicijalna stvar zbog koje bi zvali? I da li majka dopunjava cesto,da nije to,ja moj jednom godisnje dopunim jer taj broj i ne koristim...Zvali juče na moj prepaid broj koji majka koristi, a koji je uzet pre više od 15god. Kao vernom korisniku nude za 700din neograničeni net i mix M paket na 2 godine. Nisu joj tačno rekli koji je paket, ali sam po ciframa provalio da je M.
Jel' ti to prvi ugovor ili je bio produzenje 05.03.2017/2016.? Ako je bilo produzenje, onda marta, i zali se ako ne dobijes popust (jer marta 2016/2017 nisi imao popust po tom ugovoru). Ako ti je ovo prva ugovorna obaveza po KTu na tom broju, onda krajem februara za svaki slucaj.Nisam uzimao tel,placam sada 250 din Kt 500..necu uzimat tel,hocu da produzim,05.03.istice ugovor,kad da posaljem zahtev online,hvala
Prvi ugovor potpisao 5.3.lani...na godinu danaJel' ti to prvi ugovor ili je bio produzenje 05.03.2017/2016.? Ako je bilo produzenje, onda marta, i zali se ako ne dobijes popust (jer marta 2016/2017 nisi imao popust po tom ugovoru). Ako ti je ovo prva ugovorna obaveza po KTu na tom broju, onda krajem februara za svaki slucaj.
Zašto? Ja to radim krajem meseca.uvek je bolje KT ugovor poceti/produziti pocetkom meseca.
Ovo je poenta! Ako je nastavak postojeceg ugovora onda ce u zadnjem mesecu ugovora IMATI popust.Jel' ti to prvi ugovor ili je bio produzenje 05.03.2017/2016.? Ako je bilo produzenje, onda marta, i zali se ako ne dobijes popust (jer marta 2016/2017 nisi imao popust po tom ugovoru). Ako ti je ovo prva ugovorna obaveza po KTu na tom broju, onda krajem februara za svaki slucaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari