Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ma bre MTS ljudi koriste samo zbog cene, to sam i ja nedavno pisao ovde, generalno i ja sam ga koristio zbog toga, ali definitivno ih menjam.. Kad ih privatizuju mozda se i vratim.. Razgovarao sam danas sa jednim agentom VIP-a, pitao ga za popuste za stare korisnike i korisnike sa ``jacom`` mesecnom pretplatom.. Dobio sam odgovor da VIP ima popuste koji su nestandardni i koje dobijaju stari korisnici, konkretno popust na cenu telefona fizicko lice ce teze dobiti, dok popust na pretplatu (bez obzrira na uzet telefon) dobija fizicko lice koje je dugogodisnji korisnik ili korisnik sa velikim racunima, takodje nekad ce i VIP sam bez trazenje toga ponuditi tako nesto.. Ukoliko je ovo tacno, to je odlicno, daleko bolje i korisnije za sve nas on ovih botova u MTS-u..

Rekoh vec za vip da imaju tu naviku, ali dzabe kad u mojoj selendri nemaju 3g signal dalje od prvih po kilometra istoga! E sad sa druge strane na mts mi je signal super kuci, ali zato sam na poslu i jos pola Novog Sada na 2g :(

PM, bas suprotno generalno kazu u VIP temi.

Rekoh vec za vip da imaju tu naviku, ali dzabe kad u mojoj selendri nemaju 3g signal dalje od prvih po kilometra istoga! E sad sa druge strane na mts mi je signal super kuci, ali zato sam na poslu i jos pola Novog Sada na 2g :(
Ja osim sto izmedju kasarne i fut pijace imaju 2g nisam primetio da mi prebacuje igde.

Koliko se ranije moze obnoviti ugovor za BOX paket me konkretno interesuje?

3m. Pitaš zbog telefona? Ako je to ne znam da li znaš da uz box možeš da uzmeš dva uređaja.

Da da. Ugovorna obaveza se kod uzimanja drugog produži na dve godine od tog datuma.

Da da. Ugovorna obaveza se kod uzimanja drugog produži na dve godine od tog datuma.

Da li se razumemo, znaci ja sam pre 4,5 meseci uzeo telefon X, sutra odem u MTS, produzim ugovor za TAJ ISTI BOX i uzmem telefon Y s tim sto mi se ugovor produzi za dve godine od sutrasnjeg datuma?? Jel se sprdas ili si ozbiljan, izvini ali meni to stvarno deluje kao da tu uslugu ne pruza MTS.. :D

Ne, lepo je napisao 3 meseca pre isteka ugovorne obaveze mozes obnoviti ugovor.

Pa zasto bi dozvolili da uzmes 2 uredjaja? (mada uz Box ima smisla, cene su duplo vee od normalnih obicno :D)

Mozes uzeti dva telefona ako pre jos nisi uzeo tv, tablet i slicno.
Telefon je najisplativije da se uzme preko box paketa.
Prosto sam se zaljubio u fon. :,,:

3m je ako već imaš dva uređaja mada verovatno da takvi i ne postoje još uvek jer je to od skoro uvedeno (bar ja od skoro znam za to).
Ne znam što vam je to toliko čudno, pa telefoni tamo su preskupi, šta će vam i jedan a ne dva? :D cene su kao uz najmanju mix tarifu otprilike... Gledajući cene na oglasima, isplati se uzeti jedino iPhone (i to samo najnoviji), i poneki zalutali model kojih uglavnom više i nema, tipa Sony Z2, lenovo Z2 pro, mate 7...

Da li se razumemo, znaci ja sam pre 4,5 meseci uzeo telefon X, sutra odem u MTS, produzim ugovor za TAJ ISTI BOX i uzmem telefon Y s tim sto mi se ugovor produzi za dve godine od sutrasnjeg datuma?? Jel se sprdas ili si ozbiljan, izvini ali meni to stvarno deluje kao da tu uslugu ne pruza MTS.. :D

ja sam pre 10 dana vezao majamnji box2 na 12 meseci,mnogo sam pitanja postavio i u vezi uredjaja,ono sto je meni receno da na box moze uzeti bilo koja dva uredjaja,e sad podrazumeva se ako uzimas mobilni moras imati mobilni u box,ako uzimas tv moras imati televiziju u boxu,ako uzmimas tablet komp ili lap moras imati net u box paketu.
ali se svelo na to da mogu uzeti dva telefona,ili dva tv ili dva lapa,ili da mesam mobilni i lap ili bilo koja varijanta,ali noda mozda moram uzeti box 2 ili box 3 ili box4
i mogu uzeti sad tv posto sam vezao tv i fiksni.a ako zelim da dodam mob ,onda prelazim na box 3 i uzimam mobilni pored vec uzetog tv i od tog dana na 24 meseca opet
sve u svemu razumeo sam da su sa box paketima fleksibilni ,sto i ispada da je tako
ponavljam meni je tako receno pre 10 dana u poslovnici

e sad moje vidjenje uzimanaja telefona preko box paketa,mozda hocu a najverovatnije necu ali se isplati ko nema kesa svakako
mene konkretno zanima nokia lumia 640 u mts ima obican sim,i na paket box kosta 24000 na 24 rate lepo,s obzirom da objedinjavanjem njihovih usluga u box paket stedim 600 din mesecno ispada da me telefon kosta 400x24=9600 sa ustedom.
ali taj telefon ima u prodavnici za 19000 na 6 rate,sto znaci da sa box ustedom 24x600=14400 ,mene ce teleon izaci sa 6 rata i ustedom od boxa samo 4600,sad mogu biram 24 rate 9600 ili 6 rate i 4600.
u svakom slucaju preko boxa se i isplati uzimati telefon,preko mobilne telefonije se nikako neiplati po meni :)

Inace uz Box paket se moze dobiti LTE sim i uz naravno sve one mnogo jace pakete cisto ako nekog zanima ali verovatno je vec bilo reci. Nisam zadovoljan signalom na nekim mestima ali i dalje mislim da su najisplativiji + tih 1GB mesecno sa sadasnjih 300mb sasvim lep apgrejd :)

Da ,to im je neki nevidljiv plus sto daju lte karticu uz box paket.
Ali pazi koliko su oni bas mizerna firma,jos pre par dana su na dosta telefona napisali rasprodaja,pa posle par dana ispravili na snizene cene,a poenta je da su cene apsolutno iste.
Mislim ono da nepoverujes,ali neko ce misliti da je stvarno spusteno hhaaha.
A ponuda telefona im ide da od 50 modela,28 su u premijum varijanti,neko ko dodje od vani pomislio bi da he dosao u eldorado zlatni nema jeftinijih telefona uopste :)

Zna li neko da li ova akcija za dupli net traje jos uvek ili je istekla 31og oktobra?

Ja sam presao u ovoj promo akciji na MTS , tj. zence , klinac i ja . Zena koristi Iphone 6 + , ja Galaxy note 4 edge i klinac 4S Iphone ... internet svima nam je uzas . Telenor je leteo gde god da sam bio . Ovo , udjem na zatvorene bazene u Kg. i jedva mogu Blic da otvorim , o slanju slika preko Vibera i slicno mogu samo da sanjam ... Desavalo se u ovih mesec dana da ispadam iz mreze i sa Galaxy note 1 i sa Note 4 edge ... Cenio sam da je mreza u MTS sasvim dobra . Ove promo pakete smo uzeli da objedinimo sve na jednom mestu i cena je bila ok .

Ja sam presao u ovoj promo akciji na MTS , tj. zence , klinac i ja . Zena koristi Iphone 6 + , ja Galaxy note 4 edge i klinac 4S Iphone ... internet svima nam je uzas . Telenor je leteo gde god da sam bio . Ovo , udjem na zatvorene bazene u Kg. i jedva mogu Blic da otvorim , o slanju slika preko Vibera i slicno mogu samo da sanjam ... Desavalo se u ovih mesec dana da ispadam iz mreze i sa Galaxy note 1 i sa Note 4 edge ... Cenio sam da je mreza u MTS sasvim dobra . Ove promo pakete smo uzeli da objedinimo sve na jednom mestu i cena je bila ok .

Takodje, i u vecem delu Sumadije gde sam probao :) Iako sam pisao tikete, i zalbe nista se ne desava. Doduse danas u Kgu je radilo van objekata.
Gde je nekada normalno radio 3g net, sada su ga "ugasili i umrtvili" i ostao je jadni 2g i edge.

Ako ste iz Kragujevca i ako znate za selo Dulene, tu nema domet uopste ni za Mts, ni vip, ni telenor, i sta da pricamo o Srbiji :D

Dobro i meni u Bresnici H bez problema, a znam da u Beloševcu cepa samo E :)

Hvala @Vojkane za dezimformaciju [emoji14]
Ne moze se box paket produziti dok ne istekne samo ovi obicni paketi... :D Sad ne znam sta cu razmisljam da predjem u vip na nova tarifu... Mobilni internet mi je prioritet.

Poslednja izmena:
Verovatno ima toga, ali da ne trazim. Treba da potpisem ugovor ovih dana i uzimam pola pretplate, bez telefona. Je l se ne placa onaj glupi 3G 120 dinara kad se ne uzima uredjaj?

Verovatno ima toga, ali da ne trazim. Treba da potpisem ugovor ovih dana i uzimam pola pretplate, bez telefona. Je l se ne placa onaj glupi 3G 120 dinara kad se ne uzima uredjaj?

Ne placa se, ali mora da im se napomene OBAVEZNO da te odjave inace ce da se naprave blesavi i da ostave da placas i dalje.

Hvala @Vojkane za dezimformaciju [emoji14]
Ne moze se box paket produziti dok ne istekne samo ovi obicni paketi... :D Sad ne znam sta cu razmisljam da predjem u vip na nova tarifu... Mobilni internet mi je prioritet.
Onda da dođeš kod mene ovde da produžiš jer meni su tako nudili :)
Ništa novo za mts i te suprotne informacije, nekog su slagali samo je pitanje koga.

Nazad
Vrh Dno