Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

^ Posebno se naplaćuju (bar ranije), ali sam zaboravio koliko. Kada sam pre 6 meseci zvao TS kol centar da pitam, "nisu imali informaciju" (!). Posle sm je ipak dobio, ali zaboravio.

Ja sam oko 20 juna zvao taj servis vise puta,oko otkazivanja d3i usluge. Vise puta sam zvao da tacno utvrdim proceduru i pravila adrese.oko 15 minuta mi je skinilo sa mojih minuta u preplati.racun junski dosao 600 dinara koliko iznosi preplata za moj paket.nije mi ni palo na pamet da posumnjam da naplacuju taj servis jel lepo pise domaci saobracaj aman :D

ne uspevam uopste da aktiviram mts centar aplikaciju za wp. sms sa kodom uopste ne stize

Ja sam aktivirao bez problema.

Ja koliko dugo i svakodnevno pratim vesti sajtove prvi put cujem za mts banku.Lepa prica odrzavanje racuna 100 i 150 dinara,kod telenora 0 i 300.bice i tu klanja da pridobiju musterije
Samo ako je to stara vest,ocajno rade na promociji.Mada oni sve rade ocajno,evo vec 7dana ne mogu da stave cene telefona na sajtu,ima klliko kosta na preplate ali za kes nigde.
Sta li ta ekipa zaduzena za sajt radi......

Ma sad se vežu bolovanja na godišnje odmore, rešiće se do nove godine :)

Navikao sam ja na to,nego konkretno sam isao po bankama da vidim za to internet bankarstvo,sta kako ide i koliko sta kosta.Otisao bi ili pozvao i tu mts banku ali nebitno.
Navikao da a svaku stvar moras pozvati vise puta ili otici vise puta,posto 95% radnika tamo nezna zasto su zivi u zivotu a ne da rade svoj posao :)

Nekako mi se cini da tu jos ima posla oko mts banke, sigurno i oni to znaju, cim je nesto i ne reklamiraju mnogo.

Bio sad u pslovnici,za mts banku,radnica na salteru kaze o tome nista ne znam,jos nismo dobili instrukcije.Za reklamu 50% popusta na mobilni internet takodje nista ne zna,ali se umesao kolega da ima ono sto je vec bilo ,na sta i drugi koji su cekali u redu rekose to je staro gde je ta nova kampanja,na kraj svi rekli nema 50%.Na pitanje gde su cene telefona za kes sajtu,radnica rece evo imate ovde cene u izlogu na sve telefone,nasta se nasmejase svi koji su cekali u redu.....
Svaki konentar suvisan

Koje rasulo...
Meni stigao sms sa iznosom racuna za avgust i da platim do 20. na njihov tek. racun. Na mailu nema nista, kad odem na Moj Telekom, stoji isto da mogu da platim, pise iznos, kad kliknem da otvorim racun da vidim detalje, izbaci mi gresku na sajtu 404. Valjda ce stici i email, kao sto je pisalo lepo kod stavke eracun na njihovom sajtu. A da, i umanjen je za 100 din.

Nije formiran jos racun za avgust, kad kliknes na prethodni mesec, moguce ga je otvoriti.

Pravo vreme da neka dobra duša napravi temu o mts banci i napiše osnovne informacije?

Pisano je o tome ovde pre neki mesec. Preuzeli (preimenovali) Dunav banku, verovatno po politickom (partijskom) naredjenju i to je to... Nema sta mnogo da se pise.

Zvao sam 789 da proverim racun,*****i spojili dva racuna u jednoj sms poruci i frapirali me.Dok sam dobio mogucnost da biram sa pricam sa operaterom,morao sam da slusam pola sata poeuke.
Znaci djavolski su sve zivo sto je funkcinisalo unistili da te sad nista ne znas :D

Postoji 50 %popusta za mobilni internet? Na sajtu MTS 5gb je 700 rsd,a na 24 meseca je 450 rsd,sto i nije 50 % popusta. Uskoro produzavam ugovor, na ovom sadasnjem paketu (Miks XL) je obogaljen net,samo 1gb,pa je neko preporucio da se uzmu 2 sim kartice,jedna NET tarifa, a druga bi bila npr PRICA PLUS.U Telenoru net paket 5gb kosta 550rsd,ne pominju ugovornu obavezu. Jel ima neko neku preporuku?

Telenor više. Kombinuješ internet i postpaid. Sav sadrzaj se uvecava za 50%, net se deli na obe kartice.
Nema ugovorne obaveze.

A sačekaš malo sa ugovorom bilo gde.U svim mrežama pričaju kako će biti nekih akcija ove jeseni.dal čekaju jedni druge ili se dogovaraju ko zna.U svakom slučaju kome treba net dosta,najbolje dve kartice ,i gde je najpovoljnije naravno :D

Telenor vise je 1700 rsd za nesto pristojno_Ovaj Miks XL sam placao 1000, sto je velika razlika ipak. Ako potpisem na 12meseci Miks S,posle 2-3-4 meseca mogu da predjem na neki skuplji paket (isto ugovorna obaveza) bez penala ?

Konacno se otvorio telekom pasce sneg naravno.mobilni net + tablet tesla za 600 dinara mesecno,ali je paket za djake hahahah cuti makar za decu nesto da ima.
Mada verovatno na lageru ima previse tih tesla tableta.
To sam cuo od svih,da su lageri puni sa uredjajima hahaha

Dosta ljudi kuka na kvalitet tesla tableta. Ja sam npr za prvi 785 model,3 puta bio u servisu za godinu dana.

Znma ja to,ko je pametan raspitace se dobro pre nego uzmem neki telefon tablet.
A toliko su im puni magacini tim tesla tableta,da kad se pojavili sa telefonom tesla u mts ovi im rekli terajte se hahahahah

Odlicna CT akcija, kad se budu pokvarili, sto je vise nego ocekivano, roditelji ce logicno pomisliti da su deca kriva, pa nece ni reklamirati.

Bas tako njima dobro ispraznice lagere,roditelji ce misliti da su jeftino dobili tablet koji je u stvari skupo placen.Jel ga dobijas uz mobilan internet a mahom danas svi imaju adsl internet a ti im uvalis mobilni internet i fus tablet.odavno ja na te kampanje ne obracam paznju.Samo kad daju pretplate za dinar ili 50% popusta uzimam.A za moje kupim jeftino neki uredjaj,jel je to kod svih papreno skupo :D

Konacno se otvorio telekom pasce sneg naravno.mobilni net + tablet tesla za 600 dinara mesecno,ali je paket za djake To sam cuo od svih,da su lageri puni sa uredjajima hahaha
Za ovu akciju sam negde jos ranije cuo tokom leta, mislim da je samo produzavaju.
Ali, da, kod MTSa je ocigledno pun lager, cim se nesto nudi po cenama koje nemaju veceg smisla ;)

Odlicna CT akcija, kad se budu pokvarili, sto je vise nego ocekivano, roditelji ce logicno pomisliti da su deca kriva, pa nece ni reklamirati.
Vidis, pametno zboris :(

Ljudi, jel tražio neko ko ima velike račune neke posebne pogodnosti, polako mi se bliži period kad i to dolazi na red, evo sinoć sam nešto računao, meni prosečni mesečni račun bude oko 8000.. znači neki je i 5000 a neki 12,13000... E s tim samo što sam ja ostao na paketu onom starom MixNet L , nisam ga povećao uprkos računima, pa me interesuje šta bi mi rekli ovi muljatori.. dal bi bili u fazonu što nisi uzeo veći paket ili će ipak znati da "cene" te račune...

Nazad
Vrh Dno