Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Dobro slazem se, ali razlika izmedju 1 dinar i 9200 dinara se lako primeti :D

AkoProdjeProdje :)

Znam, ali sam iskreno, ocekivao da Lelekom vodi tu politiku :)

Nema veza, bilo kako bilo, ja otisao sa telefonom kuci...

Onim za 9200? :p

to za 3g dodatno placanje je po meni bas bezobrazluk,i nije to sve odem pre par dana da vidim sta imaju od telefona u Uscu,kad ono imaju sve sto je na netu i ja prijatno iznenadjen i tako jos malo gledam merkam .... i pitam za 6 rata,i mora negde da zapne -- znaci korisnik mora mesecno da trosi preko 1000din da bi mogao da uzme tel. na 6 rata,jer ja sam rekao da sam stari korisnik,ne znam kako je za nove korisnike al eto ne moze nista normalno da bude da covek zavrsi posao sa zadovoljstvom

ja sam uzeo na 12 rata x8 |) doduse i trosim dosta vise od 1000 din, ali ipak... za dinar su hteli da mi daju nista |( a za 3g zaista mislim da bi trebali da ih tuzimo, ono uslovljavanje jedne usluge drugom, hmm

Da li postoji kakav info da li ce dolaziti neki novi telefoni sa Androidom koji ce imati bar 320*480 rezoluciju i kapacitivni touch i moci da se uzmu u nizim tarifama (slicno kao ovaj huawei u8110)?Ja ih danas kao pitao a oni me uputili da gledam na sajtu u smislu ako bude bice :S

Da li postoji kakav info da li ce dolaziti neki novi telefoni sa Androidom koji ce imati bar 320*480 rezoluciju i kapacitivni touch i moci da se uzmu u nizim tarifama (slicno kao ovaj huawei u8110)?
Neće :)

Da se razumemo, nemam ja nikakav info, ali rezolucija + kapacitativni ekran koštaju... ako hođeš nešto iole jeftinije ili idi na LG GT540 (rezistivni ekran ali 320x480), ili na HTC Wildfire (rezistivni ekran ali 320x240). p.s. na više tema ljudi pišu da se taj Huawei zaobiđe.

Rezistivni reaguje na ''pritisak'' i to je proslost i zastareo tip ekrana. Odziv je promenljiv i ne tako precizan, a cesto se koriste i stilete ili ''one olovke'' .
Kapacitivni reaguje na elektricitet iz ljudskog tela tj iz prsta i odziv je perfektan. Ovi ekranu ne reaguju na stilete itd. U svakom slucaju mnogo naprednije resenje. Mada neki kukaju zimi, ne mogu sa rukavicama da kucaju, zamisli :d

Osoba koju znam, koja radi u Telekomu, mi rekla nema nista od segmentacije... nemaju ni tel, idi si tamo ko ponudi vise....

Sa druge strane... drugar je pre cetiri dana uzeo telefon (onaj LG GT540 Optimus), bas na segmentaciju :)

segmentacija u MT:S: tu mi radi shurnjajine sestre deckov brat prvi kum na vencanju treceg kolena moje zaove sa kojom sam isao u skolu - e njegova svastika radi kao cistacica kod onoga sto mu sin radi u MT:S?

Ako ti tako kazes ;)

ja sam pitao za segmentaciju tu kad sam uzimao x8... znaci ima listu sa segmentima koja nije kompatibilna sa tekucom listom telefona koje stvarno imaju. mogao sam za dinar da uzmem lg540 ili havaji, al bih morao da odem na mix1250 ili mix net l... oba telefona i inace daju za dinar na tim tarifama... svinjarija.. al lep mi bio ovaj x8, pa sam ga uzeo

Ta cuvena segmentacija je jos uvek aktuelna - moja majka je dobila pismo danas, nude joj 12 meseci 50% pretplate ili telefon za jedan dinar iz "specijalne ponude", zvacemo sutra da vidimo koji su telefoni u pitanju, ako uopste i i imaju neke jer je ona na MIX250, znaci najmanja tarifa moguca...

ja sam pitao za segmentaciju tu kad sam uzimao x8... znaci ima listu sa segmentima koja nije kompatibilna sa tekucom listom telefona koje stvarno imaju. mogao sam za dinar da uzmem lg540 ili havaji, al bih morao da odem na mix1250 ili mix net l... oba telefona i inace daju za dinar na tim tarifama... svinjarija.. al lep mi bio ovaj x8, pa sam ga uzeo

Ta cuvena segmentacija je jos uvek aktuelna - moja majka je dobila pismo danas, nude joj 12 meseci 50% pretplate ili telefon za jedan dinar iz "specijalne ponude", zvacemo sutra da vidimo koji su telefoni u pitanju, ako uopste i i imaju neke jer je ona na MIX250, znaci najmanja tarifa moguca...
Znaci, mozda ipak i nije bas onako kako IzNoGooD veli koji post iznad... ? :p

ponovicu, meni i zeni je stiglo samo ono pismo za 50% za prvu godinu - dvogodisnjeg ugovora. Mix1000 smo oboje trosili.
bio sam u poslovnici kada sam smanjivao paket - ponudili su mi samo .!. da izbijem oci. :p

Ma... sa njima nikada nisi nacisto, realno.

Evo ti primer bas za ovog drugara sa LG-jem, mislim da najbolje oslikava stanje stvari:
Dodje decko da se raspita za segmentaciju. I to dodje pravo kod lika kod koga je vec uzimao telefon na taj nacin, za drugi postpaid broj (tri meseca ranije, oko NG). I pita ga za segmentaciju, sta moze, kolika mu je potrosnja... ovaj ga gleda i mrtav 'ladan kaze "ne znam o cemu pricate, toga nema, ne radimo". Mozda mu je cak rekao i da nikada nisu ni radili ili tako nesto, zaboravih.
Drugar ga gleda, pa mu kaze "kako ne radite, tj. nikada niste radili - kada sam ja uzeo telefon vec preko segmentacije, pre 3-4 meseca... i to si mi licno TI dao telefon u ruke!".

Ovaj ga pogleda, kaze nesto u stilu "ah, tako znaci... OK, onda moze" i zavrsise posao.
Ja sam i dan-danas u soku. Eeeeeej, da se tako pravi blesav... pa neverovatno! :zgran:

pre neki dan u blicu sam video mts-ovu reklamu za nexus s da imaju u ponudi...jel sam se zaebo ili stvarno imaju?

Hehe...ocigledno nije bio raspolozen... Nije mu se radilo! :d :D

Nije valjda da i toga ima u mt:s-u :p

2 miljenko:
Kao sto ti rece tdejo86, Nexus-a ima u VIP-u, ne u mt:s-u... polako, mt:s tek sto je uvrstio Galaxy S u ponudu, proteci ce jos dosta vode ispod Savskog mosta dok ne budu imali i Nexus S! :d

Ma cini ti se...:p

Ljudi, ističe mi dvogodišnji ugovor u avgustu (znam da je kasno, ali me interesuje :D ) Kako to ide da se uzem neki bolji fon za dinar? Ja sam koristio MIX 1000 i cepao sam račune na po 3000~5000 svakog meseca. PRosek mi je oko 4200 din. Skoro sam prešao na MIX NET L, pa su mi računi odovog meseca u rangu oko 2500 dinara. Zvao sam 789 baš radi produženja ugovora, da pitam koje telefone nude i oni su mi rekli da će mi stići neko "pismo" u avgustu "u svakom slulaju"...
E sad mene zanima da li je svima vama stizalo to pisamo, ili nekome nije i šta raditi u tom slučaju ako mi ne stigne. tj kako da uzmem neki fon?
AKo mi ne stigne šta da radim? SAd "vozim" ovaj MIX NET L i preko njega mi je X8 jedan dinar, što mi je ok, ali bih uzeo neki bolji fon, tipa galaxy S.... Kolika je šansa da mi njega ponude za dinar?
Mogu li da mi ponude neki drugi telefon koga nema na sajtu, da na pr izvuku preko telefonike raška itd?

:wave:

Poslednja izmena:
Vrh Dno