Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

ne znaju ni oni sta im se desava,veruj mi :)

i ako dobiju nove telefone to ce biti neki bezveze aparati,bezveze u smislu neka klasa do 200 e a opet ce drmati sa cenama.

a ako dobiju htc-ove ima da im odrape cenu da ce se sve pusiti :smoke:

ko je iskoristio mts do sada-iskoristio je.
ja sam zakasnio i zato nikad vise mts.

ne znaju ni oni sta im se desava,veruj mi :)

i ako dobiju nove telefone to ce biti neki bezveze aparati,bezveze u smislu neka klasa do 200 e a opet ce drmati sa cenama.

Ja ne bih imao nista protiv da dobiju ovo ispod 200 eura (gsm arena procjenjuje na 170 eura): ZTE Blade. Zapravo sam im slao mail da im preporucim na sta su mi fino odgovorili: "Hvala na predlogu, razmotricemo vasu preporuku". ,) Znam da je najvjerovatnije da od toga nema nista ali nada umire poslednja :)

Ja ne bih imao nista protiv da dobiju ovo ispod 200 eura (gsm arena procjenjuje na 170 eura): ZTE Blade. Zapravo sam im slao mail da im preporucim na sta su mi fino odgovorili: "Hvala na predlogu, razmotricemo vasu preporuku". ,) Znam da je najvjerovatnije da od toga nema nista ali nada umire poslednja :)

Znaš li da je baš ZTE Blade u Švici košta 100 franaka (80eur) na pre-paid karticu...pa ti gledaj...

Znaš li da je baš ZTE Blade u Švici košta 100 franaka (80eur) na pre-paid karticu...pa ti gledaj...

Znam znam :) Ali ovo je Srbija...Poslao sam im predlog da uz najjeftiniju MixNet tarifu bude tipa 7-8k dinara a uz vecinu ostalih dinar na 2 god. Ali od toga vjerovatno nema nista, zasto bi oni udovoljavali korisnicima kad ionako vladaju na trzistu. :)

Znam da sam negde ovde citao nesto o segmentaciji potrosnje, pa me zanima da li to jos postoji, kako se odredjuju ti segmenti, i sta se od telefona moze dobiti za koje pare? Drugar mi ima potrosnju od oko 5-6 hiljada na jednom broju, ima bar jos 3 mts broja i na njima je potrosnja jos oko 5-6 hiljada mesecno, sta moze da ocekuje od mts-a?

Neka ne ocekuje nista spektakularno, jer mts-u je i osnovna ponuda ocajna, a za taj tzv. pilot program ide posebna ponuda, koja prema prici ljudi sa foruma, jos gora. Telekom je u raspadu, jer niko ne zna sta ce biti sa privatizacijom, ko ce biti novi gazda, i da li ce ga uopste i biti.

Nakanio se ortak da ode u telekom i, zamisli, ponude mu galaxy s za dinar, uz paket mix net xl, koju trenutno koristi, regularno je uz tu tarifu 28000. Dobra ponuda, pohvala za Telekom.

hmm.. otisao je da produzi ugovor ,jel dobio pismo, na koju foru??

ja kad sam bio za 1 din mi nisu ponudili NISTA ! a 3 god sam na postpejdu i ako pogledam da je jedan ortak bio u segmentu 7 a imao je malo manju potrosnju od mene[racunam tih poslednjih 6 meseci] i dobio je galaxy 3 za 1 din.
to je bilo u junu npr.
ja sam isao u decembru,i ukinuli su segmente ! :mad: i ljubazno mi rekli da bih bio u V segmentu :-devil-: da ,da kako da ne.

i za 1 din,pitao sam ih,nista ne nude uz to da predjem sa mix 1000 u mixnet L !!!

e onda sam popi...o i presao u telenor gde imam super uslove za 1700 din mesecno i uzeo sam Wave za 17000 din.

i bolje,onda bi mi ponudili galaxy 3 za 1 din npr,ja bih uzeo,prodao verovatno i dalje furao k810 a nabacio bih [novu] dvogodisnju bedu !!!

super je ispalo.

kakva crna pohvala,kakav pljusak telefona,racunajuci mene znam 7 ljudi koji su samo u decembru pobegli na vip/telenor,troje njih post pejd korisnici.

a za ove 2 god,ne lazem i ne preterujem,pa bar jedno 30 ljudi je pobeglo sa mts,20ak njih doduse pre paid ali samo ja znam da su izgubili 30 korisnika ! :laugh:

a sa ovim povecanjem cena poruka,poziva,omiljenog br itd ko zna koliko je ljudi pobeglo sa mts.

onda nije ni cudo sto su dali tom liku,drago mi je iskreno,ipak galaxy s za dinar ,) ali sto se mene tice oni ne znaju sta rade,raspadaju se,roditelji poznaju dosta ljudi koji rade u telekomu/mts i znam kakva je situacija-ne znaju kad i za koliko ce se prodati ni sta ce biti posle i u rasulu su.

nikad vise mts.

Poslednja izmena:
Lik je bas heavy user, ima recimo 4 broja na svoje ime, 2 koristi on, a druga 2 je vadio za nekoga, nemam pojma koga. Na ovom broju koji ce sad da potpise ugovor je imao ogromnu potrosnju, u poslednjih sest meseci oko 7-8 hiljada, jedan mesec mu stigao racun 27000. Ja sam mu pricao o toj segmentizaciji i on mi nije verovao. Ima hd2 i nokia 6700 i ne treba mu telefon pa mi rekao ako stvarno bude tako dobijam telefon :D

Otisao, rekao da ima ogromnu potrosnju i ako bi mu dali neki dobar telefon da bi potpisao novi ugovor, rekli kao sacekaj malo, za 2-3 minuta se vratila devojka i rekla da moze da mu ponudi galaxy s za dinar uz mix net xl. Po meni ekstra ponuda, narocito kad cu ja da dobijem tel :D

@HSVstoned
Stvarno ne vidim zasto je toliko ljudi ''pobeglo'' na Telenor, kada je ponuda kod svih operatera gotovo identicna (pricam o cenama razgovora\poruka\paketa, ponuda telefona kod mts-a jeste losija).
Sto neko rece, menjanjem operatera samo menjas "boju" svoje kartice...

u al si ubo :D

heavy juzer ili user ? :d

@HSVstoned
Stvarno ne vidim zasto je toliko ljudi ''pobeglo'' na Telenor, kada je ponuda kod svih operatera gotovo identicna (pricam o cenama razgovora\poruka\paketa, ponuda telefona kod mts-a jeste losija).
Sto neko rece, menjanjem operatera samo menjas "boju" svoje kartice...

beze sa i sa pripejda,ukapiraju da za 1000 din mesecno mogu da imaju dovoljno i poziva i poruka,a sa uplacenih 1000 din kredita mesecno menas ni 30% od ponude iz paketa.

dalje,ljudi beze sa postpejda JER SU JBNO NEAZURNI I KRADU !!!

u vip/telenor posle 3. u mesecu mozes da proveravas stanje a kod njih do 8-10. nema sanse-SERVIS NIJE DOSTUPAN:mad: pa onda opet od 25. npr do kraja meseca

e tu se brate nakradu,kao da im je tesko da ukradu po 30 min za ovih 15 dana nemogucnosti provere a ti nemas pojma ni kad si ni koliko telefonirao. A DA NE POMINJEM DA SAM IMAO 3-4 MESECA ZA OVE 3 GOD DA UOPSTE NISAM MOGAO DA PROVERIM STANJE :mad::mad:
sta mislis,da li su mi stigli normalni racuni posle toga ?? :smoke: :mad:

pre god ipo su nama na mts postpejdu SVIMA stizali ogromni racuni od maja- septembra a krajem septembra izlazi info na mondu kako je mts povecao profil u ''ovoj god za 20-30%[ne secam se tacno] '' kako li se to desilo :D :mad::mad:

brate u telenoru je sve transparentno bar za sada,mozda su i oni uzas na pripejdu ali postpejd im je,kao i vipu azuran i korektan !!! ,)

Poslednja izmena:
Imam neki pre paid broj koji mi cami,tako da nisam u toku,nit znam sta su segmenti,

al kum mi je u avgustu otisao da produzi ugovor,uzeo vecu tarifu,dotad bio na mix1250 valjda il koja je bila do tad u tom rangu a trosio je oko 4 000 mesecno i riba mu u poslovnici ladno jer je kao veran korisnik i trosio preko paketa duplo dala xperio 2 za 1 din!

a ona u radnjama bila preko 600 evra.

Reko aj ne lupaj,kaze tako bila,ma reko to si joj s nesto dopao :)

i to kao nisu ih imali u ponudi,nestalo ,sta ja znam,ona izvadi iz fioke i za din mu dade.

tako je bilo,sada je katastrofa.

Jedno pitanje, znate li postoji li mogucnost da galaxy s koji se uzme u MTS-u ne bude kodiran na mrezu?

Osim toga, koja je sansa da samsung i5500 iz vipa ne bude kodiran?

horror,pre nego sto krenes da hejtujes procitaj taj post gde me navodno demantuje.

da,ponudili su za 1 din galaxy s coveku koji je imao ogromne racune,cak i od 28000 din !!!! u prethodnih 6 meseci.

zasto svi imaju potrebu da se prave pametni a samo prelete pogledom preko postova?? :mad::mad::mad:

uzmi procitaj sta je lik napisao a onda sta sam ja pisao i sve ce ti[valjda] biti jasnije.

uglavnom taj lik je imao ogromne racune i naravn oda ce njemu ponuditi za 1 din galaxy s.

letos su davali galasy 3 za 1 din ljudima sa racunima od 1200-1700 din[VI i VII segmenta tada a sada IV i V segment:mad::mad:] i tada je sve bilo ok,sada su prsli,u rasulu su i nema teorije da neko dobije galaxy za dinar osim ako nema ekstremne racune.

horor,jel ti sad jasno ? sta ti mislis da bi ja batalio svoj mts br koji imam jos od 2000. tako lako ?

ne,prsli su,lopine su i nisu mi ponudili ni telefon vrednosti 50e za 1 din a da predjem na mixnet l !!! :mad: toliko o mts..

Poslednja izmena:
ja mislim da nema sanse.. obe opcije.

HSV, ucini ono sot is savetovao meni i procitaj lepo sta je covek napisao pre nego sto krenes da vristis i to boldovano :) dakle, nisu mu stizali racuni od 28 hiljada vec taj telefon uz mixnet xl kosta 28 hiljada.
a ovo da nemas telefon koji vredi 50 evra za dinar na paketu mixnet L je bas teska budalastina jer evo gledam sda na njihovom sajtu, takvih imas i za Mixnet S fazon kolko hoces, i to bez da budes u ovom ili onom segmentu

Lik je bas heavy user, ima recimo 4 broja na svoje ime, 2 koristi on, a druga 2 je vadio za nekoga, nemam pojma koga. Na ovom broju koji ce sad da potpise ugovor je imao ogromnu potrosnju, u poslednjih sest meseci oko 7-8 hiljada, jedan mesec mu stigao racun 27000. Ja sam mu pricao o toj segmentizaciji i on mi nije verovao. Ima hd2 i nokia 6700 i ne treba mu telefon pa mi rekao ako stvarno bude tako dobijam telefon

Otisao, rekao da ima ogromnu potrosnju i ako bi mu dali neki dobar telefon da bi potpisao novi ugovor, rekli kao sacekaj malo, za 2-3 minuta se vratila devojka i rekla da moze da mu ponudi galaxy s za dinar uz mix net xl. Po meni ekstra ponuda, narocito kad cu ja da dobijem tel

lik ima 4 br na svoje ime,potrosnju od 7-8000 mesecno a stigao mu je racun od cak 27000 !!!! pa da takvom korisniku nisu dali galaxy s za dinar bili bi zreli za bombardovanje:wall:

lik je probio segment 10,a samo u tom segmentu ti daju galaxy s i to uz mixnet xl tarifu.

i pusti ti to sta pise na sajtu,ja ti pricam sta su mi ponudili kada sam se raspitivao LICNO za mixnet l paket i produzenje ugovora,rekli su TRENUTNO nista za 1 din !!!

al pre neki dan keva isla da odjavi staru karticu i ponudili su pola mixnet pretplate 1 god i ''neki jednostavniji telefon'' [kako je keva prenela],za 1 din.

Poslednja izmena od urednika:
Bio sam zaista danas u mts-u, stvarno su dno dna sa izborom telefona, imaju jedno 6-7 telefona i svi su tesko sr*nje, osim Galaxy S i se x10 mini pro (cini mi se da taj bese).

pa kazem vam ja da imam proverene info od ljudi koji rade tamo da su u raspadu najgorem :)

sto me ni malo ne raduje,naravno.. posle 10 punih god zbog njihovog raspada i bezobrazluka sam morao da promenim br.. a znate koje sve to gubitke znaci ;) :d

Poslednja izmena:
Ja sam hteo da ga uzmem, dobra je ponuda bila...

Nazad
Vrh Dno