Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

@cikajowa gde si nasao cene za desire HD?
za koji paket je 29000?

hvala :)

Nokia 2730c, uzeo bih je na ugovor... Da li je otkljucana za 062/3 ili ne? Korisnicki servis ne moze da mi da info.

Jeste .... moj ujak je juče uzeo u Telekomu ovde u PO za dinar. I normalno, prvo šta sam uradio kad mi je dao da mu naštelam, ugurao sam moju klon karticu u nju ... I našao je mrežu. Inače moja nokia 2700 iz telenora ne vidi klon karticu, tj. BAD SIM.

Tako da je otključana.

Izašla je nova ponuda kod dilera, Galaxy S 24k din uz Mixnet XXL. Očigledno se neko preračunao prošli mesec :)

Odlicno smo prosli :)

Videćemo kad dođe prvi račun.

2112 dinara nas čeka :)

Jesi li potpisivao nešto a da se spominje 3g pretplata?

Nista niti imam aktivan 3g dodatak, kao ni prosli put kad sam kupovao telefon preko dilera. 3g dodatak je obavezan samo kad se uzima telefon direktno preko mts-a.

Da mi je znati ko samo sklapa ponude?

Umesto da ponude novi Huawei IDEOS, oni izvukli relativno stari model :wall:.

I nije mi jasno zašto LG Optimus nisu ponudili uz Mix Net S :mad:! Telefon je jeftin i mogao je komotno uz tu tarifu. Moraću sačekati da se pojavi u oglasima da ga kupim...

Pitanje

Da li moguće u mt:s-u (kao u Telenoru) kupiti telefon po punoj ceni ako si pretplatnik? Ne vidim nigde na sajtu, mada ću otići sutra do poslovnice (zvog prelaska na ADSL) pa ću pitati.

Ne mogu nigde naći Optimus u prodaji, pa bih ga kupio od njih ako je moguće :d.

Drugar ga (LG) je uzeo za dinar pre neki dan, uz neki jeftin mix net paket, mozda cak i najmanji. Istekao mu je dvogodisnji ugovor pre mesec dana, pa otisao kod njih da se raspita I oni mu dali tu ponudu.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

I vise nego zadovoljan. Kada predjes sa e51. :-D
Inace, plastika je kvalitetna, nadam se da se nece grebati. Ima 2.1 iz kutije, mts je samo instalirao jednu aplikaciju kojom moze da proverava racun I uplacuje kredit prepaid brojevima. Dobio je I 2gb karticu.
Jedina mana je rezistivan ekran (jer sam se ja vec navikao na desire). U portrait modu nema sanse da se pise qwerty tastaturom, vec samo standardnom "telefonskom". Ostalo je fantasticno za telefon za dinar.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ponuda im je katastrofalna. uvek je tako, ali sada je bas bljak. pogotovo kada se trazi neki high end telefon. zna li neko hoce li im dolaziti jos nesto uskoro? jos neki andorid(huawei!!!??? wtf!!!)? a i dileri su mnogo digli zahtevane pakete za telefone. svi bolji telefoni su na mixnet xxl koji je 3500 dinara??? tacno su pookli...

meni je ugovor istekao pre neki dan... pismo nisam dobio(da li ona uopste dolaze jos uvek?) koji je telefonski broj najbolje da zovem da se raspitam za segmentaciju? video sam da je neko postavljao pismo i da je tamo stajao neki broj telefona koji nije 789/790, ali to sad ne mogu da nadjem... thx!

Poslednja izmena:
Da li postoji mogucnost da sad potpisem ugovor a posto nema telefona u ponudi zanimljivih nekad kasnije kad se prosiri ponuda uzmem telefon?

Naravno. Potpišeš i koristiš. Kada izadje ponuda koja ti odgovara, odeš, potpišeš aneks ugovora, uzmeš telefon, i 2 godine imaš obavezu.

Tako je to kada je drzavna firma u pitanju... Sve mora na tender, e sad kako se onda vrsi selekcija to ne zelim ni da znam, jer i sami vidite da je blagi uzas!

Danas zvao mts express i optimusa vise nema. Bas su ga dugo imali u ponudi... :)

zna li neko ima li kod mts-a ili nekih njegovih dilera tipa Handy, Telefonika itd Samsung Wave s8500 uz postpaid i koji paket?

Ene ti odgovora u temi o Wave-u ;)

Da li neko zna koji se telefoni nude za Biznet korisnike?
Zvao mog menadzera grupe i on mi slozio pricu da trenutno nema nista. Nesto mu ne verujem pa...

Nazad
Vrh Dno