Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Da da. Ja ću verovatno sutra u VIPu potpisati ugovor za GalaxyS, ali pretpostavljam da će se pojaviti kod nekog od mtsovih partnera uskoro a ne bih menjao mrežu i broj.

A mozda ga i ne bude u katalogu za oktobar... mozda bude nesto sasvim drugo, ne bi me zacudilo ;)

Ovo za 24 'iljade je provereno, vec smo negde diskutovali uz tome, i uz koje pakete ide fon, i kako je stvarno dobra cifra.
A kod Handy-a, tj. svih tih mt:s dilera (CT, Handy, Tehnomobile, Alpha Copy itd.)... nema startne cene, pa vise i manje zavisno od paketa/tarife. Kod dilera je - to ti je, sto ti je :d

Pa dobro, kod njihovih dilera su po meni najbolje ponude telefona uz ugovor (govorim o onome što imaju u odnosu uloženo/dobijeno).

Pod startnom cenom sam mislio na cenu telefona koja ide uz najjeftiniji mogući tarifni paket, da ne bude zabune ;).

Poslednja izmena:
Lepo je to sto kod njih bar ima MixNet-a u ponudi... ali su im inace jake cene, jace nego u Handy-u.

Mislim, kod Telefonike ovaj fon ide za 24 soma uz Bel1000 i Mix3500, dok je kod Handy-a Bel400 i Mix2300.

U stvari, sad gledam... pa kod Telefonike kanda postoji opcija da se uzme i na Mix2300 i na Mix3500... kao i na MixNet XL i MixNet XXL. Ne razumem, pa kako moze da bude ista cena telefona, a paketi/tarife se dobrano razlikuju u ceni mesecne pretplate?

Kod dilera je određena cena i najniža tarifa uz koju može da se uzme tel, tako da nema uticaja na cenu to što ćeš ti izabrati skuplji paket, kao u poslovnici mt:s-a. Ako tel košta 5.000 uz MixNetM, ista mu je cena i uz L, XL i ostale skuplje pakete.

U MTS naravno još uvek nemaju pojma o akciji koja je kod dilera. "Znate, tek je 1.oktobar, pozovite za par dana..."

Ubacili su u Handyju i MIXNET L u ponudi za Samsung I9000, cena 23999. Otišao da kupim, međutim čekaju mts da odradi neki svoj deo oko tih paketa. Trebalo bi da srede u toku dana. Ja sam kaparisao moj primerak. Uzeću ga na 24 rate, prvenstveno zbog kursa evra.

AlphaCopy isto.

Kod dilera je određena cena i najniža tarifa uz koju može da se uzme tel, tako da nema uticaja na cenu to što ćeš ti izabrati skuplji paket, kao u poslovnici mt:s-a. Ako tel košta 5.000 uz MixNetM, ista mu je cena i uz L, XL i ostale skuplje pakete.
Ma OK to, to razumem... ali kod dilera *nikada* nije bilo nekoliko Mix/Fresh/Bel paketa, kao kod mt:s-a. Pa da kalkulises i platis manje za telefon uz veci paket, odnosno obrnuto - skuplje platis telefon, ali izaberes manji paket.

Vec jedan Mix, jedan Fresh, jedan Bel... i jedna cena telefona... pa ako ti odgovara - odgovara.

Ovaj put odgovara :)

Najzad i ti da se docepas Galaksije S :d:d:d

Yeah :) Sledi unboxing :)

Jesi li uspeo da kupiš? Mene i dalje zavlače, kao čekaju mts da bi mogli da kroz njihovu aplikaciju odrade tu promociju.

Kontam da je Heinz uzeo u Alpha Copy-u ;)

EDIT. Eno, sad videh da Galaxy S imate i u CT-u, u oktobarskoj ponudi... istih 24 hiljade - Mix2300, MixNetXL, Bel1000, Mix3500.

Poslednja izmena:
Ja potpisao za MixNetL, videćemo koliki će račun da bude :)

Super je ponuda, mada se ne bih obavezivao kod mts-a nikad! Bio jednom na postpaid-u kod njih i to je to...Kapiram da ce sad na oglasima biti mnogo povoljniji galaxy!

I da, dobio sam 8 GB model koliko vidim.

EDIT. Eno, sad videh da Galaxy S imate i u CT-u, u oktobarskoj ponudi... istih 24 hiljade.

Galaxy S je nula u odnosu na "HTC Desire" i jos uz paket "prenesi plus 500MB". Glupo je da uzmes takav telefon kao sto je Galaxy S a da nemas bar 500MB Interneta.

BTW MTS zaostaje za telefonima a i paketima.

Pa s obzirom da su uveli pakete sa internetom i to dosta povoljne, sad zaostaju samo sa telefonima...

Kako je to Desire bolji od Galaxy S? :) I MixNet paketi daju daleko više nego Telenor Prenesi.

nije bas da daju daleko vise, ali su konkurentni. Daju vise po paketima koju su malo skuplji, ali nema prenosenja, po meni dodju na isto...

ljudi, jel' se sigruno racuna samo poslednjih 6 meseci (steta jer su mi oni ranije bili veci :D). svejedno moj prosek je izmedju 3500 i 4000. ugovor mi istice za manje od meces dana. posto niko ne zna tano granicu izmedju tih bonusa, ajde mi makar recite koji su najbolji telefoni koji su nudjeni? vidim da je bilo hd2, pa da je nestalo... jel' ikada nudjen galaxy s?

hvala na informacijama. meni je problem da sam idem od poslovnice do poslovnice posto mi je ugovor na kevu, a nju to ne zanima, pa moram vas da smaram za infomacije.

Galaxy S je nula u odnosu na "HTC Desire" i jos uz paket "prenesi plus 500MB".
Galaxy S nula u odnosu na Desire... ? :zgran:

Galaxy S je najverovatnije bolji i od tek izbacenog Desire-a HD, bice fino poredjenje kada stigne finalni Froyo za njega... a od obicnog Desire-a je za klasu bolji. Ne pricaj gluposti.

2 bojkic:
Sigurno poslednjih 6 meseci... proverena informacija.

A sto se tice najboljih telefona koji su nudjeni - Wave, HD2, X10, Omnia II... manje-vise, to bi bilo to :)
Galaxy S nikada nije bio u ponudi mt:s-a, a mislim i da nece u dogledno vreme - zasad je to ekskluziva VIP-a.

Pa ima ga preko dilera, to je skoro isto :)

Kad uzimas preko dilera, jel moras novi broj da uzmes ili mozes da potpises ugovor na postojeci?

Možeš na postojeći ako već nisi pod nekom obavezom za telefon.

Galaxy S nula u odnosu na Desire... ? :zgran:

Galaxy S mi ima drugar, a ja HTC Desire pa ti to iz prakse kazem :)

A mozes da odes na www.youtube.com pa u polje za pretragu kucas:

npr. "Samsung Galaxy S vs HTC Desire"

BTW Taj Wave koji si pomenuo, koji operativni sistem ima na sebi, sta da radis ti sa njim? Androidu ne moze ni da prismrdi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno