Ovo svi pricaju, ali svuda prolazi samo sa LK (znam iz 10-ak primera).
Jesi 100% siguran? Meni su pre par meseci (u poslovnici) rekli da mora i broj da se menja. Zato sam ih i batalio i presao na Telenor.
Početkom septembra (~6.9.2010.), na moje oči i uši, službenica u MTS poslovnici u Bulevaru Kralja Aleksandra je tražila čoveku još neki dokument pored lične karte radi sklapanja ugovora i on je spremno izvadio pasoš! :zgran::eyebrows:
Od 1. avgusta donosena je odluka da su potrebna dva dokumenta za potpisivanje ugovora! Licna karta je obavezna i jos jedan dokument(vozacka, pasos, overena zdravstvena, indeks).
Zasto je to tako, ne znam, verovatno je bilo nekih zloupotreba...
A pod potpisivanjem ugovora se podrazumeva, uzimanje telefona uz neki paket...nebitno dal' ste nov korisnik ili postojeci(istekao ugovor, zelite da produzite), isto vazi za sve!
I takodje za potpisivanje ugovora za 3G net su potrebna dva dokumenta! Znaci za te dve procedure su potrebna dva dokumenta, ADSL/IPTV ne spada u to.
I da se zna, takodje su menjali segmentaciju za telefone... Ne secam se tacno, ali npr. znam da je Vivaz bio VI a sada je V. Dok npr. X10 je bio VII, sada je VIII takodje vazi i za Aino, znaci otprilike uglavnom se pogorsalo! Od kada ta nova segmentacija krece ne znam, ali verovatno uskoro.