Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

HD2 se i ne nudi po poslovnicama vec samo preko MTS Express-a...

Ne znam dal bas mora prijava boravka, ali im treba rezidencija na teritoriji Srbije.
Ako je student, tj ako je u nekom domu...valjda oni mogu da izdaju neku potvrdu?

Ja ne vidim nigde HD2? Da li ga uopste ima na MTS-u, vec ga duze cekam.

Znam, salio sam se... otud i ona dva smajlija ;)

Do ove strane na mt:s-ovom sajtu se dolazi samo preko search-a :)

Ovaj imam ja, ima bagova kada je veza u pitanju, cesto ti se prekine veza sa sagovornikom, tacnije ti pogledas u displej vidis da veza i dalje traje ali ne cujes sagovornika. Onda moras da prekines vezu i da zoves ili cekas da te ponovo pozovu. Jedino mu je baterija dobra, drzi dugo. Na dnevnoj svetlosti na displeju nista ne vidis, losa mu je zastita od sunca ili kako se to vec zove.

Poslednja izmena:
Stvarno mi nije jasno, vip i telenor vec uveliko nude pakete sa Mb protoka, samo mts nista(ako izuzmemo 066, prosto necu menjam broj). U dobu kada smart telefoni osvajaju trziste, i facebook postaje opsesija...

Ne moras da menjas broj za 066, mozes da uzmes 066 tarifu i da ti ostane tvoj 064/065 broj. Provereno...

Stvarno mi nije jasno, vip i telenor vec uveliko nude pakete sa Mb protoka, samo mts nista(ako izuzmemo 066, prosto necu menjam broj). U dobu kada smart telefoni osvajaju trziste, i facebook postaje opsesija...

Ja sam na postpaid-u i imam Data dodatak.

Ne znam tacno cenovnik ali ja imam 50Mb, sto me izadje 100 din.

Postoji tema sa promocijama koja prati aktuelnu ponudu MTS-a.

A za potpisivanje ugovora, treba ti licna karta i jos jedan dokument (vozacka, overena zdravstvena knjizica, pasos i indeks).
Ovo svi pricaju, ali svuda prolazi samo sa LK (znam iz 10-ak primera).

Ne moras da menjas broj za 066, mozes da uzmes 066 tarifu i da ti ostane tvoj 064/065 broj. Provereno...
Jesi 100% siguran? Meni su pre par meseci (u poslovnici) rekli da mora i broj da se menja. Zato sam ih i batalio i presao na Telenor.

Početkom septembra (~6.9.2010.), na moje oči i uši, službenica u MTS poslovnici u Bulevaru Kralja Aleksandra je tražila čoveku još neki dokument pored lične karte radi sklapanja ugovora i on je spremno izvadio pasoš! :zgran::eyebrows:

Jesi 100% siguran? Meni su pre par meseci (u poslovnici) rekli da mora i broj da se menja. Zato sam ih i batalio i presao na Telenor.

Početkom septembra (~6.9.2010.), na moje oči i uši, službenica u MTS poslovnici u Bulevaru Kralja Aleksandra je tražila čoveku još neki dokument pored lične karte radi sklapanja ugovora i on je spremno izvadio pasoš! :zgran::eyebrows:

Od 1. avgusta donosena je odluka da su potrebna dva dokumenta za potpisivanje ugovora! Licna karta je obavezna i jos jedan dokument(vozacka, pasos, overena zdravstvena, indeks).

Zasto je to tako, ne znam, verovatno je bilo nekih zloupotreba...

A pod potpisivanjem ugovora se podrazumeva, uzimanje telefona uz neki paket...nebitno dal' ste nov korisnik ili postojeci(istekao ugovor, zelite da produzite), isto vazi za sve!
I takodje za potpisivanje ugovora za 3G net su potrebna dva dokumenta! Znaci za te dve procedure su potrebna dva dokumenta, ADSL/IPTV ne spada u to.

I da se zna, takodje su menjali segmentaciju za telefone... Ne secam se tacno, ali npr. znam da je Vivaz bio VI a sada je V. Dok npr. X10 je bio VII, sada je VIII takodje vazi i za Aino, znaci otprilike uglavnom se pogorsalo! Od kada ta nova segmentacija krece ne znam, ali verovatno uskoro.

Milion posto, ali nema ni potrebe pored novih mix net tarifa....

@ Marko-Dj: Ortak i drugarica pre 4 dana potpisali ugovore (65 i 66) samo uz LK. Ja pre ~mesec dana u Telenoru isto tako. Burazer pre 2 meseca u Vip-u isto samo s LK... Izgleda to pravilo bas i nije obavezno...

@ sijakm: Onda se gospodj(a/ica) iz poslovnice u NS-u drogira ili nije bila obavestena...

@ Marko-Dj: Ortak i drugarica pre 4 dana potpisali ugovore (65 i 66) samo uz LK. Ja pre ~mesec dana u Telenoru isto tako. Burazer pre 2 meseca u Vip-u isto samo s LK... Izgleda to pravilo bas i nije obavezno...

Onda verovatno da je to tako od poslovnice do poslovnice...
Uopsteno je tako u Telekomu, zoves Call centar, oni ce ti dati jednu informaciju, odes do jedne poslovnice dobices sasvim drugu, odes u trecu......

Znam da ti na Terazijama sigurno nece dati samo uz LK!:D

U VIPu su mi pre par dana tražili dva dokumenta.

Da da telekom je cudo, ja zovem call centar a devojka me ubedjuje da nove MixNet tarife su samo moguce uz 066 brojeve, zamisli. I ja je ubedjujem 15 min da na sajtu koji upravo gledam ne pise nista o tome. i ona me ubedi,a ja posle pozovem ponovo namerno i javi se drugi lik koji mi kaze da su upravo namenjene za 064 65 brojeve.. show

Od sutra se pustaju novi Nokia fonovi u prodaju, barem sam tako cuo...

Nokia 7230, X2, C5, C6, 5228.

Vrlo moguće. Mts express ne radi već nrko vreme, verovstmo ga ažuriraju, a i ide prvi oktobar, a i ponuda im se bila svela na 2-3 modela.

Znači i dalje ništa od smartova :( Super im je ona fora sa popustom 50% na pretplatu, ali sve krš telefoni.

Stigla i potvrda za nove fonove!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/telefoni-na-rate-bez-kamate.html#ostali
Uzmes telefon na 6 ili 12 rata i u tom periodu ne placas pretplate!
Koji je telefon preporuka za uzeti iz ove ponude a da je do 20k din?potrebno mi je da telefon ima dobru(sto bolju) kameru i da baterija bude sto dogotrajnija!Razmisljam o Nokiji X2.Sta mislite o njoj?

da stigli telefoni,ali ovi sto si stigli ne ulaze u ponudu za postpaid korisnike koji su dobili pismo da upadaju u neki od segmenata...Ja sam ih zvao par puta i nudili su mi par telefona ,smesna ponuda ostala.. kazu da ce dobijati a akcija traje do kraja oktobra.

Stigla i potvrda za nove fonove!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/telefoni-na-rate-bez-kamate.html#ostali
Uzmes telefon na 6 ili 12 rata i u tom periodu ne placas pretplate!
Koji je telefon preporuka za uzeti iz ove ponude a da je do 20k din?potrebno mi je da telefon ima dobru(sto bolju) kameru i da baterija bude sto dogotrajnija!Razmisljam o Nokiji X2.Sta mislite o njoj?

I plus to je samo za korisnike intesinih kreditnih, tako mi je bar reako drug koji radi u MTSu .....

ove cene su skuplje od redovnih prodajnih u npr handiju, bar ovako kolko sam bacio oko, tako da sto se kamate tice neka hvala...
e sad fina je ponuda godinu dana, al mi je cela familija i dalje pod ugovornom obaveznom tako da cekam |(

Čekaj.... osećam da će Telenor da nudi posebne pogodnosti za "porodične prelaske" u telenor u 2011 godini.

Još samo da imaju Galaxy S...

Nazad
Vrh Dno