Postoji jedna fora, idite u poslovnicu i recite da hocete da raskinete ugovor... Oni ce vam onda predloziti da potpisete novi ugovor na dve godine i dace vam neki telefon za dinar, naravno to zavisi od vase prosecne potrosnje!
Ukoliko vam ne ponude recite da bi mozda razmislili ukoliko imaju nesto da vam ponude...
Znaci ista je fora, segmentiraju vas samo je razlika u tome sto niste dobili pismo! U svakom slucaju pokusajte, nista vas ne kosta...![]()
Nisu svi uključeni. Ni do sada nikada nisu bili svi uključeni u ovu akciju.
Sta je bolje uzeti SE X1 ili Omnia Ii ili neki treci posto sam upao u 8. segment i mogu da pazarim bilo koji tel. za dinar ?
Wave :smoke:Sta je bolje uzeti SE X1 ili Omnia Ii ili neki treci posto sam upao u 8. segment i mogu da pazarim bilo koji tel. za dinar ?
Znaci ista je fora, segmentiraju vas samo je razlika u tome sto niste dobili pismo! U svakom slucaju pokusajte, nista vas ne kosta...![]()
Ne mogu da verujem... :wall:Samim tim što nisam ništa prihvatio prošli put od MTS kad je isticao ugovor nisam ušao u proces segmentacije. Tako da za mene nemaju nikakav popust ili bilo šta.
Jeste... i šta ako ne prođe blef?U svakom slucaju, moze da pomogne i podnosenje zahteva za raskid ugovora, cuo sam da i tada hoce da nesto ponude, narocito ako se radi o dugogodisnjem korisniku, uz to ako je trosadzija...sanse za uspeh su dobre.
Jeste... i šta ako ne prođe blef?Podnesem ja kao zahtev za raskid ugovora i oni kao "važi"... :d A treba mi baš taj broj telefona. :S:
Jeste... i šta ako ne prođe blef?Podnesem ja kao zahtev za raskid ugovora i oni kao "važi"... :d A treba mi baš taj broj telefona. :S:
Moj prijatelj nije dobio pismo, pa je otišao u poslovnicu i rekao dobio sam pismo, šta mi nudite, i normalno ponudili su mu.![]()
Pa ne znam bas... cale nikada nije bio na ugovoru, samo regularan postpaid korisnik koji je, eto, mogao da raskine ugovor kad hoce. A pismo nije dobio, bar ne u skorije vreme...Tako je. Ponuda vazi sa one kojima je ugovorna obaveza istekla. Dakle, ko nije imao uogovornu obavezu. Oni verovatno idu logikom, ko je kod njih na postpejdu, bez ugovorne obaveze, vise godina, verovatno ce i ostati, a onaj ko je bio vezan ugovorom, kad mu istekne, mozda ce odluciti da predje kod drugog operatora, ili da ukine broj, smanji tarifu... pa zato daju popuste.
Nema nikakve sanse za doplatu... ?Meni stiglo pismo pre 15ak dana. Mix 1000, racuni 2000-4000, ispod nikad. 6. segment, ponudili mi touch2, b7330 i tako neke telefone za dinar. HTC Legend koji bi me jedino zanimao ne mogu da uzmem, pa ni da doplatim. U pismu je pisalo da ponuda vazi do kraja avgusta, a ugovor mi je istekao 15. jula...
Ovo bi mozda bila i najbolja kombinacija...A posto mi se ponuda ne svidja uopste, verovatno cu da iskuliram ovo... Jedino ako ima neko iz viseg segmenta da planira da uzme nesto pa da se menjamo uz doplatu?
Nema nikakve sanse za doplatu... ?
Pitao si?
E jeb' ga...Tako je. I ja sam pitao, posto SE C510 nije bio u mom segmentu (ja sam bio u trecem, a on je bio u cetvrtom), da doplatim 1000-2000, posto sam mogao da uzmem C5510, koji je kostao otprilike toliko manje, ali su mi rekli da ne moze.
Jes', bas si lud da ga uzmes u redovnoj ponudiJedino da ga uzmem u redovnoj ponudi (valjda bese nekih 10-12.000 uz MIX500).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari