Nemanjagale
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 30.07.2024
- Poena
- 5
trenuto imam box 3,tv,net i fiksniTi uvek možeš BOX 2 ( fiksni broj i internet 50/8 ) a odvojeno solo m:sat TV.
Jedino ako nisi već Box sa fiksnim brojem i m:sat TV-om
trenuto imam box 3,tv,net i fiksniTi uvek možeš BOX 2 ( fiksni broj i internet 50/8 ) a odvojeno solo m:sat TV.
Jedino ako nisi već Box sa fiksnim brojem i m:sat TV-om
Ja bi kupio drugi switch barem da Bude 1GbpsImam optički mts box, sa ruterom Huawai hg8245w5-6t. Od njega idu tri izlaza za IPtv a jedan LAN izlaz za NET. Na NET izlaz bih stavio switch-er za jos dva rutera na svaki sprat po jedan. Ali kad stavim switch koji imam nemam nikakav prenos interneta. Čak kad iz rutera ide na switch pa u desktop nema neta. Da li mts ruter treba nešto da se namesti ili switch ne odgovara. Ako ne odgovara kako da znam koji da kupim?
Switch je
TELSEY FS105 Switch
5Port Ethernet Switch Metal
• 5*10/100M RJ-45 port
• 10/100M auto-negotiation, maximum speed up to 20/200M (full-duplex)
• Supports IEEE 802.3x full-duplex flow control and back pressure half-duplex flow control
• Supports MAC self-learning
• Dynamic LED indicators
• Steel mini construction case
Extensive front-panel diagnostic LEDs
ako je to rešenje to je najmanji problemJa bi kupio drugi switch barem da Bude 1Gbps
Ili ti ne radi switch ili ti je loš kabl ili ti ne radi mrežna kartica na desktopu.Čak kad iz rutera ide na switch pa u desktop nema neta.
moze li se to nekako laički proveriti?Ili ti ne radi switch ili ti je loš kabl ili ti ne radi mrežna kartica na desktopu.
Cuje se i meni neki iritirajuci zvuk kada otvorim vezu na fiksnom telefonu, imam HG8245Q2Nokia g-2425g-b ont, jel normalno da se čuje neko zujanje visoke frekvencije kao whining ili je faličan primerak?
poslah ti inboxJel mozda neko ima broj nekog agenta iz prodaje ,trebalo bi mi par informacija u vezi uvodjenja optike ?
hvala kraljuposlah ti inbox
1.jesteje kod mts i dalje public dynamic ip4 ? ili moze da mi se desi da popijem cgnat, pre 2 godine sam bio i nisam bio pod cgnatom
Imaju i preko koaksijalnog kabla (Supernova) i VoIP preko xDSL (dodatne linije za korisnike BOX paketa)onda se vraća samo STB, a ONT ostaje na lokaciji kod korisnika.
Telekom ima 3 pristupne tehnologije pružanja usluge fiksne telefonije:
1) bežično na 450 MHz ( WLL )
2) telefonski kabl ( bakarna parica )
3) optički kabl ( preko ONT )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari