Isto. Automat na 0800/100100 kaze "sanacija u toku".Jos neko ili samo kod mene optika u prekidu, Stari Grad...
Izvini, samo jos jedno pitanje, ako nije problem.Ja koristim mts GPON kao pravno lice. Konkretno BizBox3 sa 1000/400Mbps i IrisTV max.
Mana jedina mi je što ne ide iris go / smart u paketu.
Sve ostalo mi je apsolutno korektno, imaš uključenu statičku IP adresu i dobijaš PPPoE podatke, a njihov ont/ruter može da bude u režimu rutera ili bridge.
Račune dobijaš preko efakture (ako si u sistemu e faktura).
Koliko ja znam oni idu preko mtsove infrastrukture, ali da, proverio sam i rekli su da ne moze.@Andra25 Jesi li kontaktirao Yettel da ih pitas kao fizicko lice da te prikljuce?
pozdrav pitanje je mts optiku za fizicka lica kad posle prikljucenje zgrada dolaze na red fizicka lica za opstine tj kuce ,,, hvala. udaljen sam 1km do prve zgrade koja ima optiku vazdusnim putem.
Boga pitaj, mislim da zavisi od zainteresovanosti u tvom komsiluku.pozdrav pitanje je mts optiku za fizicka lica kad posle prikljucenje zgrada dolaze na red fizicka lica za opstine tj kuce ,,, hvala. udaljen sam 1km do prve zgrade koja ima optiku vazdusnim putem.
Slucajno uletim ovde i vidimNe možeš da kupiš moraš imati njihov ONT. I kod tebe mora biti Huawei.
Pored tog modela, oni dele i HG8245W5. I taj bi radio kod tebe, ali pitanje je da li hoće da ti menjaju. Ja sam koristio oba, ovaj drugi možda ima nešto bolji domet 5GHz WiFi.
Ja imam klasican gpon…To kad uzmeš Point-to-point biznis optiku a ne GPON klasičan.
Nisam probao setup vlanova, nisam imao uslugu fiksne ili televizije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari