Uf kod mene je takva situacija u zgradi da 95% ljudi zabole uvo,ali bukvalno, poenta je sto u zgradi mozda zivi 20% vlasnika sve ostalo je renta,a i od tih 20% vlasnika na skupstini stanara se pojavi 5%. Pokusacu sa upravnikom da zavrsim to.
Izvini ali meni su razvukli kablove za dva racunara i 3 televizora i to sam napomenuo jos kad sam se prijavljivao , a kada su dosli reko sam isto 3 tv 2 pc inace ne potpisujem ugovorUvukoše mi optiku juče, postaviše router Nokia G-2425G-B. Veliki minus je dobio MTS jer nijedan utp kabl nisu postavili. Trebalo je da se povežu tri sobe u spratnoj kući i da se razvuku 3 utp kabla. Kažu da oni to ne rade, da je njihovo samo da postave ruter, da provere da li radi i to je sve. Na moje pitanje monterima zašto je to tako i šta bi bilo da imam tri televizora i da treba 3 stb-a da se povežu, dobio sam odgovor: e da je tako, onda bismo provukli kablove...A za 2 PC-a u dve sobe i jedan eon ne trebaju kablovi?
. Uzeo sam BOX 2 400/160.
Šta ću, potom sam otišao u prodavnicu i kupio 60m kabla neplanirano, misleći da posluju kao ostali operateri i da razvuku kablove gde je potrebno. Da li se treba žaliti ili je sad gotovo kad sam stavio potpis?
Inače, čini mi se da ovaj nokia router dosta slabiji domet ima od SBB technicolor 2121.
Suma sumarum, ne baš najbolji prvi utisak prelaska sa SBB na optiku.
ja znam kako je kod mene bilo i kako sam rekao , a kodi da mi namesti neko sa update elementum i Real debrid e to bih tebi dao da odradisMa i Kodi da podese inače raskid ugovora...
ali se razumesJa nisam član Elementum sekte![]()
Ja sam cuo da su u MTS veoma strogi sa standardima kad je povezivanje kucnih racunara u pitanju i dele samo dijamante. Treba traziti svakakoa kojeg je kvaliteta kabl ? ima li 8 zice u sebi ? el su CCA (pobakren aluminijum) jer ako jesu (probas da vidis da li se topi metal kada ga stavis na vatru upaljaca) onda mozes i da bacis taj kabl... samo cist bakar prolazi CAT specifikaciju (bilo koju) i moze da se vuce kroz zidove
a da raskidate ugovor i da se bunite sto vam nisu dali < 1000 dinara kabla besplatno nema mnogo smisla
Hvala druze !ne, wifi 5 (802.11ac) max 40MHz na 2.4ghz, 80MHz na 5ghz (866mbps teoretski max)
Ovaj Nokia G2425G-B koji su meni postavili ima WiFi6Da li je MTS ruter Wi-Fi 6 standard ?
То је тачно.Mogu ti uvesti ako obezbedis saglasnost ne upravnika vec 50℅+1 vlasnika stanova, upravnici sluze vlasnicima stanova a ne obrnuto. Neka ti potvrdi mts mailom da zeli da samo tebi uvede optiku ako obezbedis potpise vlasnika stanova.
nema, isto je 802.11ac (wifi 5), mozes da pogledas u datasheetu/uputstvuOvaj Nokia G2425G-B koji su meni postavili ima WiFi6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari