Šta je novo?

MTS optika za fizicka lica

U mojoj zgradi su izvukli vertikalu 16.9 a prvi stan je bio prikljucen 3.11. Kod mene dolaze sutra

Jesi li možda obratio pažnju koliko je vremena prošlo od kako su postavili kablove do instalcije po stanovima?

Sent from my motorola one macro using Tapatalk

Ako se dobro secam mislim da su vertikalu u zgradi razvukli u Julu. Par meseci je proslo, smorio sam se cekajuci. Navodno tek kad razvuku celo naselje onda pustaju signal. Tako neka prica je bila.Prva instalacija u zgradi je bila pa recimo pre nedelju dana

Zanima me da li im idu svi kanali unazad do 7 dana kao sto je kod sbb na ovom novom eon boxu ili samo odredjeni. Hvala.

Samo određeni. SBB tj Eon platforma je još uvek jedina u Srbiji koja na svim kanalima ima catchup.

Ljudi, molim vas da podelite ideje i iskustva u vezi sa - kako platiti racun od 1 din bez provizije?

Probao sam preko MojMTS portala i tamo ne prihvata izgleda male iznose, a uspeo sam preko istog portala da platim drugi racun od 300 din.

Online/mobilni banking? U Raiffeisen banci online/mobilna plaćanja su besplatna (bar za neke pakete).
Pozdrav

Online/mobilni banking? U Raiffeisen banci online/mobilna plaćanja su besplatna (bar za neke pakete).
Pozdrav

Imam samo "Racun na klik" kod Mobi banke, a tamo nema MTS opcije..
Kod onih MTS bankomata, da li ima opcija iz menija za MTS racun (sa ili bez QR koda) i da li se moze platiti direktno gotovinom (cash in) ili Masterom Mobi banke bez provizije?

Račun bi morao da ima QR kod, pa da upotrebi u Mobi aplikaciji

Edit: tu postoji naknada za plaćanje na osnovnom računu. Sori

Ako se ne snađeš, platiću ti ja

Poslednja izmena:
Račun bi morao da ima QR kod, pa da upotrebi u Mobi aplikaciji

Edit: tu postoji naknada za plaćanje na osnovnom računu. Sori

Ako se ne snađeš, platiću ti ja

Ako imas Progresiv nece me gristi savest da te iskoristim, inace na mom osnovnom je 50 din provizija, cak i za tako male racune.
A sta ako ja platim proviziju, ali uplatim umesto 1 din - 12 dinara na taj isti poziv na broj (koji je by the way drugaciji na svakom mesecnom racunu), da li ce mi se onda visak automatski preknjizavati na naredne racune narednih 12 meseci?

Nemam progresiv, imam račun u drugoj banci, i ne plaćam naknade.
Ja mislim da može da se uplati više, i da će pri izdavanju svakog novog računa automatski skidati sa trenutnog stanja. Vidim da ljudi tvrde drugačije, najbolje da pitaš MTS.
Platiću ti, nikakav problem.
I ja sam dobio 12 x 1 din, ali je prvi račun stigao na nekih 80din. Nema detalja, samo mogu da pretpostavim da su uključili caller ID i to naplaćuju. Izgleda da ne mogu sam to da isključim. Sačekaću odgovor.

Volim da sve bude papiroloski cisto.
Izvinjavam se ostalim korisnicima za odstupanje od glavne teme.

Dobro ali ne vidim poentu. Zar nije bolje da im ne placas, pa kad se "nagomila" (celih 12. dinara :D) platis sve odjednom. Pa i ako ti zaracunaju kamatu, to ce biti manje nego da platis proviziju za jednu uplatu od 1. dinara.

PA ako ne plati dva meseca isključiće mu uslugu, nevezano za veličinu duga

Slobodno uplati 12RSD odmah.
Ako je SBB sličnu uplatu umeo da ispravno proknjiži, umeće i MTS.
Pozdrav

Pa to i jeste problem sto u MTS ne umeju da to proknjize kako treba i razdele na 12m.
Upitah ja to u Box temi i neodredjeno je...
Znam kad sam ranije bio zaokruzivao iznos (jedan mesec) mts nije umeo da tih nekoliko dinara viska prikaze kao pretplatu u novom racunu i za taj iznos umanji racun za naredni mesec.
EDB odnosno EPS ume al MTS ne ume, barem nije umeo tad.
Da je suludo, suludo je platiti 1rsd i proviziju 10rsd (u mojoj banci).
Isto tako postoji mogucnost da ce te nesto platiti telefonom, da ce te zvati neko blize a naplacujujuce inostranstvo i eto vise od 1rsd ocas posla...

Poslednja izmena:
Meni je juče stigao prvi račun i nije 1 dinar, nego pet puta skuplji... 5.39 dinara. Po stavkama vidim da je svaka od box 3 usluga po dinar osim televizije gde 1.66 ide na zasnivanje odnosa i takse za montažu od 0.83, sve zajedno 4.49 I na to onda pdv... Užas, ima li osnove da ih tužim? [emoji16]
Ali, bi zbunjujuće...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

I meni prvi nije bio dinar ali posle jeste.

Ne igrajte se mts racunima. Ja sam lose prosao sa mobilnim kad sam slucajno promasio jedan mesec pa onda uplatio duplo! Tu razliku duple uplatu ne proknjize, a za ranije neplacen racun te tretiraju kao duznika! Tako sam postao veciti duznik! Kad ih pitam, sve je OK, ali kad sam hteo da predjem u Vip, onda kazu ne moze, duznik si! Kao, ne treba nista da uplatim ali moram da sacekam da proknjize. Posle nekoliko meseci preganjanja sam uspeo tak sto sam prvo presao na mts prepaid, a par dana kasnije i u Vip.
Hocu reci, ako ne vodite racuna imacete problem kad vam istekne ugovor a zelite preci kod drugog provajdera! Da li vas tretiraju kao duznika mozete proveriti na svom mts portalu!

Nemam progresiv, imam račun u drugoj banci, i ne plaćam naknade.
Ja mislim da može da se uplati više, i da će pri izdavanju svakog novog računa automatski skidati sa trenutnog stanja. Vidim da ljudi tvrde drugačije, najbolje da pitaš MTS.
Platiću ti, nikakav problem.
I ja sam dobio 12 x 1 din, ali je prvi račun stigao na nekih 80din. Nema detalja, samo mogu da pretpostavim da su uključili caller ID i to naplaćuju. Izgleda da ne mogu sam to da isključim. Sačekaću odgovor.

Imaš PM od mene.

Veliko hvala!

Ja sam uredno placao po taj 1+ din svaki mesec, svaki put/mesec urednostizao racun.

Platis jednom sto dinara i budes u plusu...

ja lepo kažem da to ne funkcioniše, a potvrdili su i ostali
ne ide to tako kod MTS-a

Kod mts-a 100-1 nije 99, to je uvek -1 jer se onih 100 ne vidi dok ne pogubis kosu (čupajući je u besu i od muke), zivce (od rasprave s dilejama) i glasne zice (deruci se u telefon) raspravljajuci se s "podrskom" u vezi svojih para i njihovog obracuna.
EPS moze a MTS "ne moze" da obracunava pretplatu...

Poslednja izmena:
Zato platis koliko treba i nemas problem. Ja sa njihovom podrskom nemam kontakt vec 15 meseci, od kako sam ih otkacio kada su mi nesto trebali pa sam uvideo da od njih leba nema. Tada sam im napisao da u mejlu da mi se vise ne javljaju i tako bi. Sreca pa optika radi besprekorno i bez previse njihovog uplitanja.

Inace sve racune placam u paru, uvek. Otkud znam ko, gde i kako radi. Platim ono sto pise na racunu i problema ne bude.

Nije tacno da gase ako se ne plati racun dva meseca, samo obracunavaju kamatu koja nije velika. Nisu kao Vip recimo koji ako im ne platis do njihovog zamisljenog datuma prave dramu i znaju i beneficije po ugovoru da dovode u pitanju.

Po mom misljenju bi samo trebali da omoguce da MojMTS portal pocne da prihvata i male iznose - tada bi svi sa svim karticama i svim vrstama bankarskih racuna mogli online i jednostavno da plate racune.
Ili da dodaju MTS kao opciju na novu eSanduce platformu, tamo sam danas bez problema platio neizmireni dug za Infostan od 20 para (0,2 rsd).
Ili da postave Cash in masine bilo kao standalone masine, bilo kao deo interfejsa na MTS bankomatima.
Ili da, kao sto bese pre par godina omoguce placanje bez provizije u Idea supermarketima skeniranjem QR koda.

Samo share-ujem ideje u slucaju da neko iz MTS-a cita ovaj forum, ocigledno je u pitanju widespread problem.

Najbolje bi bilo da dorade sistem naplate pa da se preplate prenose na naredni mesec i lepo obracunaju. Neka pitaju EPS ko im je radio sistem za naplatu, pa da im doradi jer kod EPS moze a kod mts ne moze...

Kakve veze imaju Eps i Mts?

Nazad
Vrh Dno