Možda i nije za ovu temu, ali će neko verovatno znati.
Primetio sam danas da su na bandere postavili neku opremu i kablove, pa ako neko zna da li se možda radi o optici?
Bilo bi super da jeste, mada u ulici postoje i strujne i telefonske bandere, a ova oprema nije postavljena na telefonskim već na strujnim banderama, pa nisam siguran o čemu se radi.![]()
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
E *mjau**mjau**mjau*, ja povezao na žute, obične, kablove od VDSL rutera, jer su oni uredno sprovedeni kroz kanalice i radni sto. Videću da sutra razvučem onaj jedan LAN kabel što je s njim došao da vidim ima li razlike. Mada će mi svakako trebati još jedan kabel jer su dva računara povezana na ruter. Moraću sam da ukrimpujem, ili ako ima preporuka za gotov kabel, može i takoHG8245H ima Gigabit ethernet, tako da proveri ti kablove koje koristiš. Pogotovo ako su ti ti terenci koji su ti uvodili optiku razvlačili i terminisali LAN kablove... jer je ovde na Benchmark-u prijavljen već nekoliko slučaja da su "napravili" kablove koji ne idu pre 100 Mbps ( jer su terminisali po 100BASE-T šemi umesto po 1000BASE-T)
Ovi iz MTSa bas nisu normalni, malocas ih pito sta je sa optikom posto je uvodim jos od 15stog januara, kaze mi "Zahtev je otkazan od strane korisnika" ...![]()
Telekom mrtav!
Tema je optika pa verovatno na nju misli...
Kreči zgradu dok traje karantin? :d
Probaj da ih kontaktiraš pomoću chat-a na MTS sajtu, preko Facebook, Twitter support pa ako ništa od toga ne prolazi ne ostaje ti ništa drugo nego da pošalješ email + da nastaviš sa zvanjem telefonom.
Jes probao da zoveš na 064733? :d :d
Napravili optiku danas! Nisam se nadao!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari