moze, ali na istom switchu nece raditi net. Potrebno je razdvojiti net (lan1 i lan4) na druge switcheve.
Probao sam da u isti switch provedem lan1 i lan2, i ne radi net na kompovima kako treba
Meni je uvedena optika juce (granica Mirijeva i Zvezdare), 400/160 paket (Box 4 beli paket). Speedtest pokazuje prakticno 395/150 Mbit rezulate, ping ka EU serverima je oko 20-30ms, do zapadne obale Amerike od 106 do 130ms. IP adresa je dinamicka i nije CGNAT.
Ja sam bas zadovoljan rezultatima, trebalo je oko 3 meseca da se sve realizuje od kako su usli u zgradu.
Mnogo gubis u uploadu, cak 10Mbps. Ne bi trebalo na optici tako da bude. Koliko ti je ping na serverima u Beogradu?
Da pitam vezano za opticki kabel i montazu mts.
Bila je ekipa i hoce isključivo i samo plafonom sprovodi optiku i lepi nekim selotejpom. Jel su nekom sprovodili podom iza lajsne ali optiku sa zastitom?
Nisam hteo da.mi sprovode plafonom i lepe, podneo sam im zahtev za podni opticki kabel sa zasfitom ali nista vec 2 nedelje...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Mnogo gubis u uploadu, cak 10Mbps. Ne bi trebalo na optici tako da bude. Koliko ti je ping na serverima u Beogradu?
Na koji mail pisete za proveru dostupnosti optike?
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Hvala.:alo: 0800 100 150
Lol, evo i ja malo da ogovaram telekom, pre 2 nedelje pukla cev meni ispred zgrade i to bukvalno izbija gde prolazi telekomova oprema, i odem ja na MTS support i kazem im da ce doci valjda ovi iz vodovoda to da prekopaju pa bolje da ono posalju nekog svog da nagleda... Naravno maksimalno me iskulirali, zadnja 3 dana mi zvoni svaki dan radnici mts proveraviju sto ne radi fiksni kod pola stanara ahhaha, evo danas kopaju izgleda nije otisla optika nego bakar, valjda necu da ostanem bez neta duze od jednog sata
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari