3. Meni su dali ZTE 2.4ghz Paket sa internetom 200/80
Ogromna je jebada da se posle zameni zaa Q2 5ghz modemom..Ako ti donesu ZTE, vidi pre instalacije i potpisivanja ugovora kao io i pre aktiviranja modema da maksimalno izdejstvujes da ti daju taj Q2
Ja se ne bih slozio da je hd bolji kod mts-a. Imam oba.Nemam takvih problema
tri Stb-a
HD je HD, za nijansu bolji nego kod SBB-a
Ne treba baš svakom oprema koja podržava tu brzinu, iskreno. Dosta ljudi nema ni laptop/tablet/telefon koji podržava AC standard za početak...Postave sve ALI ne das ima da stave ista drugo sem Q2 i ako nemaju pozdravi ih (kablovi su vec psoravljeni, kao i kutija, sve razvedeno) i kazes im da nista ne potpisujes dok ne donesu Q2...
Ne potpisujes nista pre nego sto sve zavrse i to na tvoje zadovoljstvo.![]()
Ja se ne bih slozio da je hd bolji kod mts-a. Imam oba.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Ok.A ja se ne bih složio da ti imaš i jedno i drugo. Korisnik si SBB i nemaš mts.
Imam i mts i sbb i mogu da se slozim sa ovom konstatacijom.Nemam takvih problema
tri Stb-a
HD je HD, za nijansu bolji nego kod SBB-a
Sbb-ov cisco 4682 izbacuje ostriju sliku na hd kanalima (hbo cinemax isl) od mts-ovog uredjaja. Ne znam mu tacan naziv, u stanu mi je. Dok je sbb u kuci. Ne znam kakva je situacija sa kvalitetom slike na Eon paketima. Ovi obicni kanali su uzasni na mts optici (ne-hd kanali). Na nivou T2 risivera.jeste, ali meni svaka dva dana u proseku na stbu na Mts-u izbaci neku gresku, koju prezupcim kada promenim kanal, sto na Sbb-u nikad nisam doziveo - a imao sam i stb i na karticu...
Imam i mts i sbb i mogu da se slozim sa ovom konstatacijom.
Mts hd je zaista bolji od sbb hd.
jeste, ali meni svaka dva dana u proseku na stbu na Mts-u izbaci neku gresku, koju prezupcim kada promenim kanal, sto na Sbb-u nikad nisam doziveo - a imao sam i stb i na karticu...
Kako ide obracun 6 besplatnih meseci kad se ugovor potpise na polovini meseca ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari