sto se tice optike i ugranje nije mi jasno oni lepe ono opicko vlakno ljudima po zidovima samo ne znam sta ceda se desi kad bude trebalo da se gletuje ili kreci zid, zoves MTS i trazis novo vlakno ili?
sto se tice optike i ugranje nije mi jasno oni lepe ono opicko vlakno ljudima po zidovima samo ne znam sta ceda se desi kad bude trebalo da se gletuje ili kreci zid, zoves MTS i trazis novo vlakno ili?
Ja sam pitao kad su mi uvodili. Kažu kreči preko slobodno. Za gletovanje nisam pitao, al ako dođe do toga pitaću ih.
Takođe, za sve probleme sa vlaknom zoveš njih da rešavaju. Ja samo čekam dan kad mi klinac krene da puzi, hoda i nađem ga kako se smeši sa pokidanim vlaknom u ruci.
Meni kolega s posla u Dijega Rivere uveo optiku, prešao sa SBB.Jel ima neko sa Altine da je uveo mts optiku?
Presao u novembru sa vdsl 50(pod ugovorom) na optiku 100 box2 dobio 4 meseca po dinar uz novi ugovor.
Ako potpisuješ novi ugovor dobijaju se besplatni meseci iako ostaješ na istoj brzini. Prešao sam sa VDSL 50 Mbit (još pod ugovorom) BOX 2 na optiku 50 Mbit i nisam imao besplatne mesece već 2 meseca 150 Mbit brzinu, ali nisam potpisao novi ugovor.
Tom prilikom potpisali smo i dokument na kome je pisalo da je promocija "8 meseci za 1 dinar", gde sam ostavio podatke, i rekli su da ce me neko kontaktirati cim puste u rad optiku u mom kraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari