Da, tako je. Al', pajz' sad! Imam jedan postpaid broj na MixNet i preko sajta naručim još jedan. Popunim uredno sve šta i kako treba, između ostalog i određeni željeni broj. Pošaljem i - to ode njima na odobrenje. Posle dva dana dolazi mi Post expres od njih sa ugovorom za potpis i SIM karticom - ali sa potpuno drugačijim brojem (niđe veze)! Ne potpišem, ljudi im to vrate. Posle 3 dana zove me cica iz Telekoma da me pita u čemu je problem. Posle mog objašnjenja kaže - pa taj Vaš željeni broj nije slobodan, pa smo Vam poslali drugi.??! Ja - ne verujem! WTF, pa zašto me niko nije kontaktirao da pronađemo neki odgovarajući broj, otprilike joj (cici) kažem ja, da bi mi ona odgovorila kako to nije nikakav problem i da će ona stornirati karticu da mi ne bi pravila neke smetnje, a da ja posle dan-dva pozovem mts expres i sa operaterom pronađem odgovarajući broj i ponovo poručim, kao da se ovo nije dogodilo. I posle svega - OVO! Msm, hebeš 200 dindži, to su jedan, dva kaFućina, ali mis'im stvaaarnoo!!!