Šta je novo?

[MTS] Novi veci Postpaid ekstra Internet dodaci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

I_L_I_J_A

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
660
http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html

Pre je bilo:
12 MB 150
30 MB 330
60 MB 600
120 MB 990

SADA:
Mesečna količina Cena bez uračunatog PDV-a i poreza na upotrebu mobilnog telefona
50 MB 100 din.
300 MB 400 din.
1 GB 800 din.
3 GB 1200 din

Zvao sam 789 (i platio 10din+porezi) da mi promene sa 30MB (330din) na 300MB (400din)
ovaj mesec moram da ostanem na 30MB a od sledeceg 300MB :)

Posle 2 godine i gomile lazi i prevara (mix 'promocija') konacno neka, za korisnike, lepa vest od MTSa

Poslednja izmena:
Ovo je na snazi vec mesec dana.

Ovo na Vipu je dzaba.

Kod mene je bilo ok. Do pre par meseci sam imao dodatak SMS120, uredno je bilo sve, a sada sam aktivirao 50MB interneta. Za to cemo videti kako ce ispasti. :)

Meni je prebacivanje 60MB->30MB proslo OK
videce sada kako ce proci 30MB->300MB rekli su mi da su napravili nalog i da ce od sledeceg meseca moci 300MB da koristim ali zvacu da potvrdim pocetkom maja

Meni se sviđa ovo.
Ilija, kako sad funkcioniše obračun podataka kod MTSa? Znam da su ranije postojali veliki problemi (ne prihvate aktivaciju dodatka pa to posle reklamiraš mesecima itd.)

Naravno, pitanje važi i za vas ostale koji koristite dodatke :)

da ja odgovorim, moj slucaj je da su aktivirali dodatak ali posle par dan skapiram da oni to uredno meni obracunavaju posebno... Otisao sam u korisnicki centar, rekla mi je riba pse 15 minuta kliktanja po aplikacijama da mi je u jednoj aplikaciji omogucen dodatak a u drugoj da nije :) Tako da morma da pisem reklamaciju...

Ima znaci raznih proimera... Obracun cemo videti posle 15. u mesecu, instalirao samneki program za pracenje protoka pa cemo proveriti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno